søndag 31. mai 2009

Heaven...

En vakker himmel en sen kveldstime i uka som gikk... Jeg lar meg fascinere av alle de maleriene himmelen gir oss,den som hadde hatt denne utsikta gjennom vinuet sitt istedet for trappa!!!!

DSC_0031.JPG

Mens vi var inne på himmel,så fikk jeg Heaven med Bryan Adams på hjernen,og hva er da bedre enn å lete litt på You tube??

Se og nyt.... Det er sikkert flere enn meg som får minner om fjortis-disco og klindains.... Ofte den siste dansen for kvelden,sukk for noen minner:)

5 kommentarer:

Miriam Elisabeth sa...

Nydelig bilde. For en vakker himmel!SV: Tror jeg har kommet meg rakrygget igjennom det, men det har gjort sine skader.. Jeg har delt litt av historien min, men er mye som ligger skjult mellom linjene og i bildene på filmen. Følte ikke for å gi detaljert lisshistorie... Takk for at du syns bilder av meg var fine :) Takk for ønskelykkingen :) Tusen takk for kommentaren :)

Anonym sa...

Klindains de luxe - og vakkert bilde! Sykla forbi jobben din i dag:o) Fin pinse videre, selv om du jobber. Klæm**

Anne sa...

Klina mye til den der ja!!! lite nå ser du når utstyret har kommet på lampa .-)))

Og ja, det er nok den samme Eva, men den minte så om den som den brasilianske herren la ut forrige uke, at jeg bare måtte.

Nydleige bilder du, og for noen dager vi har hatt. Kjenner jeg har fått mye sol i dag jeg gitt .-))

Tante Mimmi sa...

Å, såå nydeleg! Ein slik himmel er det lenge sidan eg har sett..! Godt eg får ein bit av din! Tusen takk!

Miriam Elisabeth sa...

SV: Vi er heldige vi som har verdens beste pappa ;) Takk :) Ja, er veldig glad i pappa'n min. Han er en grunnmur i livet mitt. Venter enda på telefonen :) Kommer muligens til å slenge ut filmen på den vanlige bloggen min, så kan du jo se den, hvis du vil ;)