torsdag 14. mai 2009

Duck-Fight

I dag skein endelig sola,og jeg tok meg en tur ut istedet for å sovne på sofa´n,som jeg vanligvis gjør etter ei slitsom natt ned minsten. Men i dag gikk turen til Ringve. Vet ikke helt hva det er,men det er så stille og rolig der,samtidig som det ligger midt i byen.


Plutselig hørte jeg et lurveleven uten like,snur meg og får se disse to kamphanene som styrer på bare værre! Bildene er ikke av de skarpeste,men de beskriver det som skjedde ute på det lille vannet.
Full action skal jeg love dere.......                              Hvem gir seg først?

                          Ikke jeg!

Slike natur opplevelser gjør turen så mye bedre:) Ønsker alle en herlig dag,og håepr at sola skinne rjos deg også:) Klem Eva

8 kommentarer:

Solveig sa...

HEi hei:)
Rakk å komme innom meg enda en gang du da,før jeg kom tilbake hos deg..
Tusen takk for så koslige ord du legger igjen:)
Huff, dere har ikke fått det noe særlig bedre om nettene enda! Det må være så utrolig slitsomt. Hadde gått rundt i koma tror jeg..
Håper virkelig det skal bedre seg for dere alle:)

Hehe, du har helt rett med glassbord og unger da.. Hm, greier ikke helt å bestemme meg,å nå vil jeg vente til vi flytter. Vi tenker vi kjøper oss en 4 roms med det samme. Ikke noe vits i å flytte fra 2 til 3 roms, hvis vi skal tenke litt mer langsiktig.

Håper du har en fin dag i fin været;) Selv om du sikkert er trøtt.

Solveig sa...

Nei,der var jeg litt vell kjapp!
Hehe,typisk meg når jeg ikke er helt på topp(blir mye tull med konstant hodepine)
Det var litt av en kamp du kom over da,hehe! Snedig disse endene og ja.. Så gøy at du hadde med kamerat å fikk fanget dette;) hehe. Tenker største prinsen synes disse bildene er artige!

Ellinor sa...

Ja, nei, jeg skjønner ikke hvorfor de gjør som de gjør. Kunne sikkert vært spart masse penger hvis de hadde sluttet med det.

Stilie andebilder da :)

tinemor sa...

Kule bilder!
Sjørøverkaka finner du på Freia.no
Mye enklere enn det ser ut til.
Klem

Kathrine sa...

Skulle ikke forunder meg om det var de to jeg så på Ringve. Fikk også med et bilde av dem i Adressa. Noen er bare sånn, ikke riktig vel bevart. Donald og Anton?
Kvakk kvakk:)

Kos dere i helga. Ja, vi reiser vekk fra 17. mai. Ungene er store og vil ikke gå i noe tog lenger. Vi har traska i mange mange år nå. Så som i fjor, hyttehelg. Var et øyeblikk i tvil om vi måtte ta med ski, men en snill sauebonde tok bilen og sjekka veien. Vi kommer helt til parkeringsplassen i år også:)
Ha en kjempetrivelig helg. Vi tar grillinga ute på verandaen i dag, på hytta blir det litt enklere og litt kjøligere rekner jeg med.

Klem:))

Anonym sa...

Flott billedserie - og sikkert en opplevelse:o) Og sola skinner fra skyfri himmel, hva har vel vi å klage over? Kos deg på en torsdagskveld, helg i morra (eller i dag for sånne som meg)! KLÆM!

liven sa...

Fin tur du har hatt med en artig opplevelse:o)

ha en fin kveld Eva:o)

MajorogMeg sa...

Ja der var det fight ja:) Godt å komme seg ut istede for å finne sofaen!!
Jeg har nyta sola i dag, herlig!
Ha en flott torsdagskveld Eva og klem fra meg:)