torsdag 26. juni 2008

Tips og shopping

Vår største Prins,han svetter masse på føttene,blir klam.. Så jeg hadde jo hørt om Geox- sko,

                        God skoene,og han liker de så godt.....

Bursdags gaven fra Usa,nye "cocs"-sko,og gjett om det er stas med all pynten på....  Det er Hiv og hoi(sjørøvere er det) ,og Lynet,Bill og Sally....

Litt shopping har det blitt også,som dere ser,så var den gamle kurva under vogna utslitt...På tide med ei ny ja... Og nå kan vi faktisk legge ting under igjen.....

Har sikla litt på disse koppholderne fra Tinkafu,og hvorfor har jeg ikke kjøpt før??? Praktisk som få.. Denne er kjøpt på Bebito,men de kan også kjøpes på Barnevogskilt.no,hvor man også får kjøpt fine vognskilt til vognene,med navn og fødelsdato på. Det kjekke med der er at de er reflekser også,så i mørket vises de godt:) Jeg har til begge mine,og etterpå,så blir de dørskilt:)

6 kommentarer:

Nunne sa...

Hei Eva...
Igår laga jeg Oreokake og gjett hvem jeg tente på da? DEG ja!
Lurer på om du har laga den? Jeg skulle gi den til et bryllup, det var ikke enkelt å bare ette folie ove rog putte kaken i kjøleskapet og vite at jeg ikke skulle få smake!
:) Jaja kan lage en til oss.
Om du sender meg mailadresse din skal jeg åpne bloggen for deg, den er lukket. Ha en fin dag!

Evami sa...

Heisann Nunne!

Vet ikke om du leser dette jeg,men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal sende en forespørsel om å komme inn på bloggen din:) Har jo prøvd å komme inn,men den var jo lukket:(

Men hvis du leser dette,så er min mail adresse:
evaisac@start.no,for jeg vil gjerne være med deg jeg:)

Og nei,jeg har ikke fått laget Oreo-kaka,men oppskrifta har jeg skrevet ut og den ligger i oppskriftsboka mi.. MÅ bare finne den rette aneldningen,og ikke minst huske å skrive ned ingrediensene når jeg skal på butikken:)

Klem Eva

matte sa...

Hoppas du har sol du med!
fiffiga skor :)

Cathrine sa...

Heia snuppa!!
Har hørt masse om geox,så blir vel å prøve vintersko i de om de har det da?? Her er det full rulle om dagen,har sett på hva jeg skal putte i beauty baggen min og den blir bra full:-) I dag ble vår kjære gode lille Benja hentet,hun skal på leir eller rettere sagt kosetur til mitt søskenbarn. han har to gutter som forguder henne:-)
I morgen er det frisørtime på meg og Martinus,siste finish. Skal bli godt å komme til varmen nå,lurer litt på hvordan Aksel vil reagere på varmen og flyturen. Har alltid gått kjempefint m Martinus.
Ønsker deg og dine en skikkelig god helg og håper fin været kommer:-) Vi snakkes om ca 14 dager.
Stor Klem Cathrine

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Ja varför har du inte köpt Tinkafu mughållaren tidigare *lol* Ja jag klarar mig helt enkelt inte utan längre!
Har ju haft i konstens alla färger ;0) känner Christine som tagit fram Tinkafu produkterna & äger barnevognskillt.no & det är farligt farligt men härligt härligt!

Nydelige crocks da!
Tänker alla de yibbitz`arna faller i smak ;0)

Tack för länk, den måste undersökas ASAP.

& tack för att du instämmde med _nej tack till strykning så jag slapp & känna mig som den ända som inte är "huslig".

Miljoner stora kramar

Min verden sa...

Det hjalp med den klemmen. Jeg er bedre, men nå skal jeg i seng. Skjønte ikke helt den koppholderen. Fester du den på vogna? Lenge siden jeg var oppdatert på babyting :) Ha en god helg. Klem tilbake. Hanne