torsdag 19. juni 2008

Gave og shopping

I går var jeg så heldig at det kom en pakke i posten,helt overrakende:) Det var snille Hanne som sendte en litt forsinka bursdags gave:) Gjett om jeg ble rørt og glad..  Ellers så har jeg vært en tur i byen i dag,og brukt litt penger...  Noen av funnene vises her,og noen har jeg glemt å fotografere... Har vært og kjøpt meg ekstra blits til kamerat mitt for pengene jeg fikk til bursdagen min:)

Denne flotte gaven kom fra Hanne.... Såpa lukter friskt,sånn sniffe-såpe,og hjertene skal jeg finne en fin plass til.... 

Var innom Mazing i dag,og der er det blitt fint... De holdt til på Rema senteret på Lade,med blomster og Interiør,men har nå flytta til Olav Trygvassons gt, Der hvor Hot Rod holdt til før,nærmest Husfliden.. Nå har de også fått klær,og denne datt nå jeg pladask for.. 
OG skal noen ha en spesiell blomsterbukett eller oppsats,gå dit,for Stine er meget dyktig.. Og veldig god service yter de tre damene Stine,Hanne og Linda:) 

Voksduken jeg kjøpte på Giving & Living i dag.. Kjempe fin synes jeg,og så bra kvalitet....


14 kommentarer:

Ellinor sa...

Nydelig tunika du har kjøpt. Har fått flere forslag om å dra innom den butikken der, så den må besøkes snart ja

Tante Mimmi sa...

Sniffesåpe! Tenk når du blir høg på såpe! Tihi! (Trur ikkje det er det værste!:)
Og kjolen-nyyyyyyyyydeleg!:)sukk!
Eg held egentleg på å pakka- måtte berre ha ein pause, kjeisame greier den dere pakkinga!
Må pakke datamskina også så blogginga kan helde fram:)
god helg!

Min verden sa...

Du skulle ha tatt bilde av den stappa konvolutten ;) Duken var kjempefin. Kanskje jeg skal ut å kikke litt på sånt jeg også. Tunikaen også. Grattis. Ha en fin kveld. Hanne

mali-mo sa...

Så flott kjole-tunika du hadde kjøp deg! Den likte jeg altså, kunne godt tenkt meg en sånn sjøl. Er vel ikke en filial i Bergen vel?

Takk for koselig kommentar hos meg ;) nei, de mister vel litt av sjarmen når de blir større, ja crocsene altså, ikke ungene da hehe!

Cathrine sa...

Nydelig tunika du har kjøpt deg :-)
Nå kan sommeren bare komme.Sitter i denne skrivende stund å printer ut sanghefte,men skjer ut som blekket har streika litt.Typisk.. Får vel ta kveldsstelle og pleie min yttre skjønnhet så jeg er ung og lovende til bryllupet :-) Natta Eva..

tinemor sa...

Den tunikaen var nydelig!
Den butikken du nevner, fra Lade er super. Jeg viste ikke de hadde flyttet, -takk for opplysningen. :-)
Ønsker deg en flott helg!

Anemone sa...

Så ny og frisk du skal bli da !!
Ny kjole og luktende godt :-)

Hadde vi nå ennå fått noen flere slike dager som dag så, men noen varme er det slettes ikke så mye av ennå.

Har fått og kjøpt noen slike såper jeg også, som ligger til "punt" i en skål på badet. En stor urne som jeg desverre knuste lokket på. For å skjule hvor stygg urna var inni måtte den bare fylles opp. Kjøpte noen fine såper hos "Cornelias Hus" jeg da, men har vel aldri "råd" til bruke dem... typisk.

Voksduk ja, det er praktisk når en har små barn. Og så er det da så kjekt at de kommer i litt nyte fiske varianter !!

God helg videre til deg.
Klem herfra en sen kveldstime.

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en fin tunika, og flot dug. Det er praktisk med sådanne når der er fedtede fingre i huset, og samtidig er den jo bare lækker :-)

Tillykke med gaven, lækkert med velduftende sæbe.

klem Maria.

Alex sa...

Heisann :)

Har ikke hatt tid til å dra innom dem ennda jeg
Men gleder meg til det !!!

Koss merke er det på tunnikaen da :)

Stor klem herfra

borghild sa...

Flott gave og flotte innkjøp!! Gleder meg til den dagen jeg får digitalt speilreflekskamera... Inbiller meg at bildene blir perfekte hver gang da... he he, er vel kanskje ikke sånn det fungerer:-)
Ellers så er det jo så mange nye butikker i Trondheim for tida, klarer ikke helt å klekke ut en plan for når jeg skal få besøkt de... Men nå går vi og venter på bestemor og bestefar her (mine foreldre, altså), de kommer kjørende fra Tr.lag i dag. Selvfølgelig høljer det ned, ikke noe blidt sørland i dag, med andre ord. Får håpe det blir bedre til uka (men ser ikke så lovende ut på yr.no), det er jo ikke så gøy å sitte inne når vi har besøk... Ha en fin søndag! Klem B:-)

jeanette.blogspot.com sa...

Tunikaen var skjønn:) deilig til varme dager:)
Håper snart solen er her igjen.. god søndag,regn regn her...
Klem j.

Hemma hos Klara... sa...

Fina saker du visar på bild! Duken gillar jag, den är jättesnygg!

Ha en bra vecka!
Kram Helena

Min verden sa...

Du har vært på tur og det har jeg også. Godt å være hjemme igjen :) Her er det overnattingsbesøk og fremdeles høylytt fnising fra jenterommet. Husker du hvor morsomt det var med overnattingsbesøk. Det er en herlig tid. Ha en fin uke. Hanne

matte sa...

Fina saker du shoppat!
Hoppas du har haft det bra i Åre :)
Firar man midsommar i Norge?
kram matte