mandag 30. juni 2008

Åre,nok engang..

Siden jeg var i utdrikkingslag på lørdag,så ble det bare 1 dag i Åre i helga... Tror det klødde etter å dra dit på lørdag også for min kjære,når minsten hadde sine værste "anfall" på lørdag:) Han er ikke vant til å skulle sove  uten mamma og pupp,men pappa`n ga nå ikke opp,selv om det tok 2 timer å få ham til å sovne.... da kosa mamma`n seg uten å vite om kampen hjemme....


Åre-Stasjon,med Banhof-Cafe inn den åpne døra...  Veldig koselig og god mat...

                 Sånn ser det ut inne,mørkt og trivelig:)

                                 Ute på perrongen.... Snart går toget:)

Da jeg var litt lengre bort i gata,så gikk Østersunds-Stockholms-toget... Hørte bare pling,pling og så gikk bommene ned og denne Sølvpilen for forbi:) Jeg sto og holdt på med dette:

Når man vrir og vrenger på knotter og knapper på kameraet og ikke helt skjønner hva man gjør,så blir resultatet sånn.... Det er en del av ei lita kunstig "elv" de har laget som går igjennom Åre sentrum...

6 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei igjen.

I'm back! Ferie er herlig, bare så innmari synd den går så fort. Har enda noen uker igjen, men de fordeler jeg litt sånn utover høsten.

Åre er koselig lite sted. Jeg har ikke alltid gitt meg like mye tid til å kikke meg rundt (det har liksom vært Systembolaget som har fått mest oppmerksomhet da.. kremt...) i tillegg til at jeg alltid må innom Peak-butikken og sjekke ut nyheter og om de har salg.

Har sett at Åre har lagt om veier og revet hus og bygget opp igjen. Og bildene dine frister til å sjekke ut alle forandringene.

Det er da noe å skulle endre på vanene til disse små. Tenk å ta fra ham både "kosen" og mamma på en gang?! Ikke rart det ble kamp! Men mannen din sto han av, skjønner jeg, om enn en smule svett vil jeg tro.

Ha en fin uke, vi høres igjen.

Klem fra Marit

Selv er

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Å vilken helg du haft, snacka om effektivitet ;)
Middag ute med mannen, utdrickningslag & Åre tur samma helg!! Det måste jag säga imponerar.

Jag skulle haft nya linser jag också, för jag ser frykteligt lite med mina solbriller *ho ho* Men nu jagar jag nya solbriller i alla falll.

Miljoner kramar till dig från mig❤

Maria / Frøken Fryd sa...

Thi hi, det er det der sker når man roder lidt med kameraet... Hi hi hi. Men det blev da et ganske godt billede alligevel :-)

Sikke en effektivitet du har haft i weekenden, lyder dejligt.

Klem Maria.

matte sa...

Vi hade det så trevligt, jag och det oväntade besöket! hon kom med presenter, vin och ost och fin blomma :)
Värst vad du hinner med! men vad är utdrickningslag?
ha en bra dag!
kram matte

liven sa...

Fin helg du har hatt skjønner jeg......Og pappaen var nå flink!!

Koselig sted dette:)

Ha en fin kveld:O)

~~Randi~~ sa...

Var en del i Åre før i verden da jeg kjørte slalom. Lenge siden nå, gitt - tror sannelig jeg skal gjøre noe med den saken:) Ser ut som du hadde ei flott helg, rakk mye på kort tid, skikkelig effektiv! Nå får vi sol og varme, gitt - det skal bli godt til oss trøndere. Fortsatt fin kveld til deg!