tirsdag 17. juni 2008

Hurra for store prinsen min som blir 3 år idag

I dag er det en stor dag i heimen vår,største prinsen blir 3 år... Tenk det ,3 år har vi hatt god-gutten vår,og de årene har gått fort.. Det er ikke lenge siden han lå hjelpesløs i armene våre og trengte hjelp til alt,sånn er det ikke lengre... Klare sjøl og jabbe som en foss,og han er en arbeidsmann uten like:)
Nå er det Biler og Rory en Racerbil som er favorittene,så da vi hadde barnebursdag på søndag,så måtte det jo bli Biler tema.... De var 5 stk,men det var liv nok alikavel skal jeg love...Lynet McQueen..... Hain e kul nemlig..... Og Luigi og Guido på serviettene....Stas ja,han spiser frokosten sin på papp-tallerkner enda,og gjerne drikken i plastglass.......


Det måtte være Biler former på muffinsene også,og pynten,ahlgrens biler..... Rosa og grønn spiller ingen rolle,det er jo biler.....

Nybakte deilige boller.....

12 kommentarer:

Min verden sa...

Så utrolig herlig. Så heldig du er og så heldig han er. Det er godt å ha noen å stelle for også. Det tenker jeg når jeg jobber så svetten siler ;) Gratulerer så mye med prinsen. Han får helt sikkert en helt topp hyperdag. Klem

Cathrine Grønvik sa...

Vi er så lei oss for at vi ikke kunne delta i dag. Ser på de gode bollene og muffinsene dine og synes veldig synd på oss selv som går glipp av de ;)
Håper Ole har hatt en kjempefin bursdag. Klem Cathrine

matte sa...

Vilken underbar födelsedag han har haft lillgrabben din!
kram matte

Maria / Frøken Fryd sa...

Gratulerer til den STOOORE gutt.

Så fint barneselvskab, med Biler - det er stas :-)

God ide at portionere gaverne ud over dagen.

Klem Maria.

Ps: de boller så veldig gode ud.

Cathrine sa...

Skikkelig feiring i Trondheim i dag skjønne æ..Grattis med dagen til storebror :-) Hadde biler som tema her i år også,men syntes de muffinsformene var litt ekle.( kanskje det var bare meg,hehe) I morgen skal jeg ha mitt første kurs med Mary Kay,har litt sommerfugler i magen. Håper tale evnen er med meg..Ikke så veldig med blogging på meg for tiden,men prøver å få med meg det du skriver da. Ha en fortsatt fin kveld Eva..

Anemone sa...

GRATTIS til dere alle sammen, men lileprinsen. Ny dagen, den komme aldri tilbake, slitsomt når det står på, men de har den med seg gjennom hele livet vet du, minner, årets høydepunkt fra barndommen.

Men du... skulle spurt deg om noe, men finner ikke mail adressen din her..., kan du sende den til
skogveien@hotmail.com

Tante Mimmi sa...

Grattis med dagen! Deilig med sumarbarn! Så kult med bilar på muffinsen!!! synd eg berre har "småpiker"..(no høyrtes eg litt 50-tals ut..jenter og biler er greit det altså!)
Hopp no over den utfordringa! Gjer det om du vil og rekk det! Eg har hoppa over ein eg ikkje brydde meg så mykje om...
Veit korleis det er å væra aleine og skal rekke alt! Gubben dreg i nordsjøen ein tur på torsdag så då må eg til pers!
Koz deg med deg og dine og takk for besøket!:)

Designtjejen sa...

Åhh vad fint du har gjort det!!!! Tänk vad tiden går fort. Jag har inte barn än, men jag tycker ändå att tiden går fort... :-) Men jag kan tänka mig att dne rusar iväg (och att man verkligen ser det) när man får barn!
Massa nattiskramar från mig

Cathrine sa...

I dag er det faktiskt 14 dager til bryllupet,onsdag 2 juli :-). Alt er ordnet nedi der m mat, drikke og kake.Vi reiser ifra værnes faktisk. Jeg tok bare å satt de muffinsformene nedi de gamle vanlige formene man får kjøpt. Hadd ikke tid til å dra ut å kjøpe med noe. Håper du er litt mere uthvilt i dag. Ha en strålende dag,læll om ikke solen titter frem ennda. Stor klem til deg Eva

Ellas Inspiration sa...

Vilket underbart kalas! Men vilken överraskning att våra barn fyller år samma dag!!

Kram Karin

Tove sa...

Gratulerer med en treåring!! Kan tenke meg han hadde en morsom bursdag ja:) Og jeg fikk utrolig lyst på nybakte boller nå ja..

klem

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Miljoner grattis i efterskott till 3 åringen!!

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra

Kramar från Sessan & Prinsessan

Grattis mamma & pappa också på den stora dagen