mandag 2. juni 2008

Shopping i godværet

I dag har det vært et nydelig vær her i Trondheim,men det har blåst ganske mye... Jeg måtte en tur på Tiller Torget,for jeg hadde kjøpt meg nok en voksduk.Denne gang i turkis,men jeg bare tok en og sjekka ikke opp... Da jeg kom hjem,viste det seg at duken var rund..... Hmmm,ingen runde bord i huset her,da må vi ut på tur igjen...  Og byttinga gikk som smurt,takk Kid..


Disse ser kjemepstore ut her,men er bare ca 5-6 cm store,datt helt pladask for de der de sto på et etasje kakefat..... Kunstige blomster fra SIA kjøpt på Gave&Interiør

Så var det åpnet en ny butikk Linen Factory som selger sengetøy,hånduker,brikker,såper mm.. Jeg havna opp med 6 brikker og ei brødkurv.... Og må bare si at håndukene var av god kvalitet Veldig hyggelig dame ved navn Eva som driver den..

Så forflytta jeg meg til Lade Arena og Hilmers Hus... Måtte ha noen kurver til badet mitt... De har mye flott der,åh hvor jeg drømmer der inne:)

Så dagen har vært topp,og enda var jeg innom Intersport Giganten og handla noen klær...Men det fåtr bli en anna dag;)  Og i ettermiddag har vi kosa oss på terassen til mams og paps med godt selskap og grilling:)

14 kommentarer:

Min verden sa...

Takk det samme. Logget meg på for å sende en liten hilsen til deg. Så mye fint du fikk handlet! Her er det bare fint og fint i været og det er ingenting annet å gjøre enn å nyte det i fulle drag :) Herlig er det. Ha en flott uke. Hanne

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en indbringende shoppingtur du har haft.

Masse fine ting, og afslutning med kos i haven - kan det blive bedre så !

klem Maria.

♥ H@rmoni ♥ sa...

Søte småblomster og fin korg.
Syns det er for varmt og gå på butikken for tiden. Skulle forresten tatt en tur på Kid, fikk reklame i posten i dag, men vi bor så langt unna.. Lurt med voksduk ute,(med rett fasong..)- og det er jo så mange gøye å velge mellom.

;O)
NYT!

Sessan&Prinsessan sa...

Mmmm vad mycke fin shopping ;0)
Gillade brickunderläggen så gott♥
Å så nämnde du det jag må skrive opp direkt, brödkorg!! Jag tror jag har gnällt efter ny brödkorg i ett år, men har jag fått köpt en *not*...

Jasså du har inte sånt bevis & pose heller!!
Hun som var med mig sa nemlig att hun fick det & hon som stog bak kassa bara trakk på skuldrene.
Så stog det på siden till Cristphersen att de alltid leveres med det. Tja ikke det att det är viktigt da....

Hoppas ni får lika bra väder som oss i morgon, här har det stått helt stilla idag *phuuu* men jag skall inte klaga ;0)
Synes litt synd på lilla prinsessan da för hun är full i värme utslett & det klør så massa på henne.

Miljoner kramar söta & natti natti

Min verden sa...

Nå har jeg tatt utfordring... og nå må jeg virkelig sove, men jeg er ikke trøttt... 00:44!

prinsessa1976 sa...

Nydelige ting. Jeg må visst også fikse meg noen flere kurver til badet for det blir stadig rot der inne. he he. med en 11 åring i hus så blir det som oftest det. I går når jeg kom på badet å åpna skapet så hang det en lapp på veggen inni skapet med på skrift" Tinas sine ting" å så hadde hun dandert både sminke, smykker og parafymer som om det skulle vært et parafymeri! Jeg tør ikke å røre det. Da blir det kriste stemning i huset:O)

matte sa...

Fina saker du hittat! Jag svarade på utmaningen din i går :)
Härligt väder vi har, hoppas det håller i sig länge länge..
ha en bra dag!
kram matte

Min verden sa...

Glemte jeg i stad. Neida, jeg snakker ikke nederlands, går i engelsk og da får jeg brusha den litt også. Kjekt?

Alex sa...

her har det sjedd mye....og shoppet mye :)

Jeg er no på DPS ...så det er ikke så mye med meg men det har kommet masse kær....så tenkte på en kundekveld snart !!

Ha en fin dag med dine kjære :)

Klem

Rune sa...

Så masse fint du hadde funnet! Det er jo kommet så mange nye butikker i Trondheim siden min tid, skulle bare ønske jeg hadde en hel dag på egen hånd... Når vi er der, er det vanligvis vennebesøk, og nå med to unger på hvert par, blir det lite shopping!!:-) Men kos'li læll:-) Her har det også blåst en del i dag, var glad det ikke var i dag vi skulle ta båten til Danmark, men til mandag tar vi turen, vind eller ikke:-) Klem B:-)

borghild sa...

He he, var visst min kjære som var pålogget her:-)
Kommentaret over var nok fra meg, klem B:-)

Marit sa...

Artig med shopping, ikke sant. Jeg elsker spesielt gavebutikken (er det Black Design) på Tiller Torget. Kommer alltid ut med noe derfra, lite eller stort, dyrt eller billig. Skummelt !!!

Var innom Linen Factory også, og sto å kleip i de brikkene du kjøpte deg. Det er så lekre farger i de. Men med slunken konto og alt for lenge til neste lønning måtte jeg gå slukøret ut igjen.

Det er så deilige dager i Trondheim akkurat nå. Sitter ute på terrassen med den bærbare på fanger og blogger bare littegrann. Skal kose meg resten av kvelden.

Nyt varmen og godværet så snakkes vi.

Klem

Anine sa...

Hei hei, jeg er innom litt innimellom, men dagene flyr når finværet har inntatt veslandet. Vi har 27 g i skyggen og det må vel kalles sommer for oss her i vest. Det gjelder å nyte det før skyene tetter seg til igjen :)
HA en super uke du også , Smil fra Anine

matte sa...

Godmorgon!
Tack för rara kommentarer :)
Jag har bara det objektiv som följde med kameran, men det duger så länge. Ett 18-135 mm.
kram matte