søndag 8. juni 2008

Sverresborg-Folkemuseum

Dette har vært helga med opplevelser med stor O.... Festningen i går,og Sverresborg idag:) Gjett om gutten min har kosa seg,og vært litt sliten.... I dag har vi gått borgmasj og fått diplom,han har sittet på Gråtass og ridd litt på ponny,stas for en liten gutt det:)


                     Detalj fra en gammel bygård fra Røros....

                      Det meste av inngangspartiet.....

                        Ei dør på Oppdals-tunet

                        De solgte ridderhjelmer,så stilige da....

Staut ridder til hest. Fikk ikke med oss ridder-prinsesse turneringen

En flott vær.. Det gikk sauer og lam løse også,men falt for denne staute karen...

Gråtass,duttu,du Han har mange gode venner,beste traktorn som vi kjenner......... Gjett om detta var stas da??? Han har jo Gråtass trø-traktor hjemme...Kunne vel godt tenkt seg denne i hagen også.

Litt steinkasting må til.. (Klikk på bildet og spruten vises)

Vi var på Værnes for å møte pappa`n som kom hjem idag,og der var det et stort fly.. Når vi kom inn i ankomsthallen,så var det spørsmål om  kan vi ikke gå ut og se på flyet igjen da?? Og det kunne vi jo....  

Og nå sover to små prinser mette på helgas inntrykk...

14 kommentarer:

Ellinor sa...

Og jeg har vært på Oppdalstunet flere ganger og hørt eventyr om gardsnissen ;)

MAVO sa...

Takk for titten. Fint å se Sverresborg med andres øyne. Jeg telte mest hoder (hadde oxo med oss søskenbarn på 3,5år , og bekymra meg for en overoppheta far uten moiltelefon ;-)
Babykino på onsdag? Har sååå lyst til å se Sex and the city...

Bodilhjemhobbyhage sa...

Jammen masse inntrykk for liten og stor og mange flotte bilder!!:)
Nå har regnet kommet her...har hatt fint vær siden tidlig i april,helt utrolig for å være Bergen;) men nå har vi bruk for regn, håper bare ikke fineværet er over for i år;)

Ha en fin mandag :)

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en dejlig og indholdsrig weekend du har haft med din dreng. hvor ser det bare hyggeligt ud *smiler*

Og stor stas at se på flyet vil jeg tro.

Ha en god kommende uge,
klem Maria.

Min verden sa...

Så fint det er på dette tunet/festningen. Jeg skal huske på det neste gang jeg er ¨på de kanter. Her er det fortsatt fint, men de truer med regn på tirsdag. Vi får se, men det er fryktelig tørt nå og har vært skogbrann i Drammens området. Plenen er helt brune og gule og ikke særlig pene. Litt regn kan vi ta. Vært i Oslofjorden en tur i dag. Friskt :) Kos deg med mannen ;) hanne

mali-mo sa...

Skal si dere er ute og med på tingene! Huff, kjente meg nesten litt lat jeg nå, vi har stort sett tøffet rundt i hagen hele helgen ;)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Fint bilder fra en alldeles herlig by!!! Fikk ikke med meg noen av disse begivenhetene denne helgen selv om jeg har besøk begge stedene flere ganger. Kan ikke få med seg alt. Har vært litt lat (les: utladet) denne helgen. Helt giddesløs. Skylder på at det er varmen som har slått meg ut. Også nærmer deg seg ferie for min del, og DET er alt hva hodet mitt har fokus på for tiden.

Ha en fin uke Eva.

Sessan&Prinsessan sa...

Begivelserik helg i Evas hem denna helg, så duktiga ni är att hitta på kulturella familje utflykter.
Det måste vi bli duktigare till när vi fått landat lite på backen igen.

Nu snur vädret här & jag misstänker torden *jag är livredd*
Huvudet spränger som vid väder omslag....

Massa kramar & hoppas du får sova gott i natt

borghild sa...

Sverresborg er kjempegøy!! Var der i fjor, og da var også Gråtass den store helten!:-)
Og jeg selger bleieposer, ja:-) De koster kr 100,- og hvis du fortsatt er interessert, kan du selvfølgelig komme med andre ønsker på farger og stoffer også. Selv har jeg en i rødt Marimekko-stoff, men nå har jeg jo 'oppdaget' det lilla..:) Det er forresten plass til 3-4 bleier pluss en halv pakke våtservietter oppi, pluss en sinksalve hvis det trengs... (Kan selvfølgelig lage større/mindre også.)
Men nå venter snart danskebåten på oss, i morra tidlig reiser vi av gårde, og legoland er en av postene på turen... Så hvis det nå blir litt stille fra meg fram til fredag, vet du hvorfor:) Ha en super uke! Klem B:-)

http://kafferasten.blogg.se sa...

Härliga dagar hos dig.. kul att se lite från var du har tillbringat dina timmar:-)
Sommaren finns här länge får vi hoppas.. kanske den tar en paus snart här oxså, men låt oss hoppas på att Midsommar blir fint:-)
Ha de fint i grannlandet.
Vinkelivink från Sverige

matte sa...

Oj vad ni är med om mycket. Jag kan tänka mig att de små sover gott efter sådana dagar! Den traktorn skulle väl vara fin i trädgården.. du kanske kan plantera lite blommor i den :D
ha de bra!
kram

Min verden sa...

Ja, det blir nok litt uvær her også. Håper ikke det tar helt knekken på min nyutspungne Hurdalsrose. Hvordan er det med sovingen om natten? Håper det går litt bedre. Ha en fortsatt fin uke. Hanne

Min verden sa...

Ja, den mammapermisjonen skal vi klamre oss til. Lykke til videre. Det går over :) Litt lettere på sommeren er det jo, men man MÅ sove og slappe av litt innimellom. Du er jo flink til å farte litt og ha kontakt med venninner. Det er veldig viktig. God natt - håper du får sove godt. Hanne

tinemor sa...

En helg rik på opplevelser her hos deg også!!!
Skjønner godt at guttene sover godt nå, etter alt det flotte de har opplevd.
Ha en flott uke!