onsdag 6. oktober 2010

Trær som gløder...

Selv om jeg ikke liker løftene høsten bringer med seg,så elsker jeg måten naturen øser av sine vakre farger:) Naturen er på sitt vakreste om dagen... Og jeg er så heldig å få delta:)

Vakre konstraster.

7 kommentarer:

Line sa...

Nydelig bilde, Eva:o)
Hausten kan nok vere litt bob-bob, i alle fall værmessig...i dag har det bøtta ned uavbrutt, og no høyrest det ut som detintensiverast og!! Er meldt fint ver her i vest i morgon, men eg tvilar no lit;o)
Men det eg eigentleg skulle fram til er at fotomessig elskar eg hausten med dei vakre fargane og den klare lufta som gjer bilda så UTRULEG bra:o)
Fin onsdagskveld til deg, klem

Anne sa...

Har du sett på maken!! snakker du som syn for guder. For meg er det så vakkert faktisk at jeg blir på gråten jeg bare ved å se slike syn i nærheten, en tenker på hvor utrolig heldig man er som får oppleve som du sier :-)

Takker også for varm hilsen i går Eva, en blir eldre, men skitt sann :-)

Anneklem i kvelden.

Siw Aina sa...

Ha, du er akkurat som Bårrisen. "Høsten er fin den, men det er det den representerer *blabla*", og jeg blir sur vettu *knegg*
For jeg elsker jo vinteren jeg, og snø, jeg lengter etter snø ;))

Siw Aina sa...

Åh ja, nydelig bilde :)

Ble bare opptatt av å fortelle deg at det jo er fint med vinter også, selv om du fryser *fniser*

GundaM sa...

Nydelig bilde Eva og en fin måte å besskrive årstiden på ;)

KLem til deg

Anonym sa...

Enig med deg, Eva - blir ikke vakrere enn hva det er nå. Og vi er heldige, ja - som får delta i dette vakre. Håper du får ei superfin helg, Åre kanskje? Der var jeg i går:) Klem til deg**

mamma684 sa...

Nydelig bildet dette var.
Se innom denne:
aspergersyndrom1.blogspot.com