lørdag 23. oktober 2010

Gutta hilser på pappa´s fangst...

Her i huset er min kjære en ivrig jeger,og forrige helg var han i Krokom i Sverige og jakta:)
Og han kom hjem med 1 stk Orrhøne,og det var stas til gutta å få se og ta på den:)

Sja da,æ tør å hold i dein...

Mens minsten hadde mer som et strupetak på den.. Og flotte fjær..

Greie æ å riv av ei fjær??? Dæm var nemlig så utrolig fin..

9 kommentarer:

Havfruen sa...

hehe:) Kult at de vil holde en død fugl...for det har faktisk jeg litt problemer med:) Tro det eller ei...
Men flott fangst!!
Nyt helga, klemmings:)

Anne sa...

Å ja, en skal tidlig krøkes vettu som også sikkert god jeger skal bli :-)

Og som Havfruen sier også jeg, dette vet jeg jamen ikke helt om jeg hadde greid jeg heller, hverken død eller levende faktisk.

Kom jo en bitte liten spurv flyvende inn gjennom verandadøra her en sommer for noen år siden. Ringte gubben å gråt jeg, han lo og sa `Anne, du mener???!! ikke jeg skal kjøre hjem fra jobb i Trondheim for en lite fugl???` Jo!!! mente det faktisk, vel... så kom jeg da på at jeg i Donalblad hadde sett sånne brannmann fyrer som redder katter ned fra trær, dermed ringte jeg poltiet jeg faktisk, og sterk, muskuløs mann kom gitt, bare synet av den uniformerte opp trappa her fikk den vesle rakkern til å fly avsted, jepp sann. Sann historie som vi har ledd mye av i ettertid, så fugler passer best på foringsbrettet synes nå jeg da, og i gryta di så klart.

Ha nå en koselig aften Eva.
Anneklem

Hans HB sa...

Stilig bildeserie! Tøffe gutter som tør å holde i en død fugl...

Som mine dager er sa...

Ja se på de gutta! Det er vel et snev av krekkblandet fryd at de holder i fuglen. Selv synes jeg det er litt fælt med døde fulger (ser Guri og Anne og synes det). Hadde tilsvarende episode som Anne, der ei skjære kom inn i stua mi en vakker sommerdag da verandadøren sto åpen. Fuglen var minst like skrekkslagen som meg, og fikk fullstendig panikk. Kaklet og skrek og fløy villmann rundt om i stua, samtidig som den skjet. Ja akkurat. Skjet! Det var fuglebajs over hele stua. Vegger, gulv, lamper og soffa. Det var naboen som til slutt hjalp meg med å få den ut.

Klemmeklem.

Marit

Siw Aina sa...

Se på tøffingene da :)
Selv føyer jeg meg til gjengen som ikke liker å ta i fugl. levende er jeg litt redd dem, de har jo både nebb og klør må vite... Død, neeei det har liksom aldri fristet. det var en liten en som fløy seg på ruta mi og døde for ikke lenge siden. Inn å henta en pringlesboks jeg, og klarte å lure den neddi der med hodet først selvsakt. Ungene tok den da de kom hjem, for de er jo ikke like fisne som sin mor.

Heldig du som har jeger i hus foresten, vilt middager er noe av det beste som finnes. Selv deler jeg hus med en som ikke knerter fluer og eddier en gang. "De gjør jo nytte for seg " sier han, "bla bla bla" hører jeg *knegg*

Anonym sa...

OMG, for noen tøffinger - hadde ikke jeg gjort. Jeg er en PYSE, skjønner du - vil hverken borti eller spise 'jaktbytter'. Ser jo hvor stolt gutta boys er, da - og om noen år er de sikkert med pappa'n på jakt. Ha en fin søndag, Eva - må vel ut en tur i dag, også:) Klem til deg**

GundaM sa...

hihi, nå måtte jeg mimre litt selv her. husker godt da faren min kom hjem med fangst, hare el fugl og stoooor stas var det å få se og studere de på nært hold ;)

tøffe de gutta dine.

nyt siste rest av søndagen ;)

Misham ツ sa...

Jakt er gøy! :)
Kjekt for ungene å få komme så nært på villmarslivet :)

Kathrine sa...

Nam nam! Her har vi studert mange forskjellige fugler gjennom årene. Alle like spennende, og mange er behørig fotografert ja.
Ha en fin helg:))