søndag 10. oktober 2010

Airborn

En stor opplevelse for minste-prinsen min... Under Höstmarknaden i Åre så kunne man være med på sightseeing over byen... Det gjorde ikke vi,men vi fikk se at helikopteret tok av og landet....
Litt skummelt med alt bråket,men opplevelsen sitter klistra hos ham:) Mamma,det tok av og landa og sa flaff,flaff,flaff:)
Ha en strålende flott søndag:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det tenker jeg var spennende for en liten tøffing, ja! Neste gang er dere gjerne ombord? Helikoptertur kunne jeg faktisk tenkt meg, må være en utrolig følelse å sveve der oppe.
Håper du har fått ladet batteriene skikkelig ordentlig i helga, Eva - så er du klar til ei ny uke! Og du, vært artig å treftes snart? Klem fra meg**

Havfruen sa...

Klart dette var spennende:) Helikoptertur har jeg aldri hatt..en smule skeptisk også, hehe:)
Flotte bilder:)
Ha en fortsatt flott søndag, klem fra meg:)

GundaM sa...

Alt som flyr i lufta er facinerende og gutta her i huset har en onkel som er helikopterpilot. Gutta har hatt noen runder der oppe mens jeg.... skeptisk ja ;)

Så ingen av dine i Åre denne gang desverre ;)

ha ei fin ny uke Eva!

Line sa...

Kule bilder, Eva:0)
Ja dette gjorde nok inntrykk, tenkjer eg. Problemet er at det kan gjere såpass stort inntrykk at det ikkje vert så langt mellom å sjå på til handling...og før du veit ordet av det er helikopterturen ein realitet;o)
Ha ein fin søndagskveld, min venn, klem

Jeanette Jess1 sa...

Du får ta deg en tur hit med han neste gang dere passerer, her tar det av og lander ett helikopter ganske jevnt for vi har en helikopter pilot i nabolaget som har funnet seg en landingsplass her oppe ;) Han er heldigvis ikke hjemom mange ganger pr dag...

Herlige helikopterbilder, og jeg kan tenke meg det var tøft å være liten å få oppleve dette ;)

Siw Aina sa...

Flaff, flaff :))
Vist er det tøft med helikpoter. Blir faktisk litt fasinert hver gang jeg ser det selv jeg. En gang har jeg flydd med helikpoter, men det var da Rebecca skulle bli født, såjeg lå fastsnurra på ei båre og fikk ikke med meg annet enn bråket. For du og du som det durte der inne, selv om man jo fikk hørselsvern med radio.

Løken er herved lagt på "hylla". Ikke kan jeg drive å spise ting som mest sannsynlig gir lillemann slike smerter ;(

Som mine dager er sa...

Ja slikt setter spor i et åpent barnesinn. Flaff-flaff maskinen er ganske skummel å sitte i, kan du bare fortelle dem. Jeg har kjørt tur flere ganger, og det er med skrekkblandet fryd hver gang.

Det er ikke mye å finne på i det grå høstværet om dagen, men kanskje jeg skal bake i dag? Jaja, hvis ikke er vindusvask tvingende nødvendig ser jeg ...

Klem fra Marit