onsdag 13. oktober 2010

Rosa-sløyfe aksjonen

I disse dager pågår Rosa-sløyfe aksjonen,og jeg støtter den helhjertet.... Kreftsaken er viktig og den rammer,uvilkårlig,rått og brutalt. Og vi bør alle støtte opp med det vi kan,alle monner drar...

Jeg elsker Ahlgrens Bilar,og i år så har de poser med Rosa Ratter(bare i Sverige) hvor noe av inntektene går til svenske Bröstcancerfonden.... De har jeg selvfølgelig lagt min elsk på.. Tenk å spise godteri med en anelse av god samvittighet!!!

Både godt,lekkert og går så går en del av inntektene til en god sak,kan det bli bedre??

5 kommentarer:

Line sa...

He he, ja det er slett ikkje kvar dag ein kan ete snop med god samvittigheit;o)
Kreftsaka er viktig, det er heilt sikkert...og statistisk sett er det ofte dårlege prognoser ved brystkreft dersom ein får diagnose før fyllte femti år. Her omring var det fem kvinner på kort tid som døydde av brystkreft det året dei fyllte førti. Myndigheitene bør ta dette på alvor, og rutinemammografien bør starte når vi fyller førti, ikkje femti.
Her regna det i går ettermiddag, så vi håpar på bedre tider att i dag...Eg er ikkje heilt ferdig med å male bordkledning, så det hadde gjort seg med opplett i ettermiddag...
Ha ein fin torsdag, Eva, klem

Som mine dager er sa...

Godteri med god samvittighet!?! Sannelig har de skjønt det i Sverige. Men må jeg virkelig kjøre helt dit for å spise rosa ratt?

Jaja, det får bli neste gang jeg kjører dit for å hente ut bestillingsvinen min ;-)

Hilsen Marit

Anne sa...

Et utrolig viktig budskap Eva, og dete spiser vi ja, deilig skum, slk bare svenskene kan det :-)

Satt faktisk forkjøla og så på frokost-tv når den aksjonen starta, og tenkte faktisk på den dame gjengen som var på Innerøya jeg, dvs 1,2 av oss det, brystkreft, en skremmende tanke gitt!! nei slikt støtter man bare.

Snar på vei til Oslo jeg da, litt av helga til slikt, en kjenner en angrer bitte litt nå ja. Hadde det ikke vært for at jeg har operan som nærmeste nabo, så hadde jeg vel kanskje blitt hjemme nå. Men frister det da vettu med kamera.
Håper også for all del at været er noe bedre der enn her, for trøstes min, rart folk blir fokjøla du??

Kos deg gjennom helga du også vennen, og jakt?? verdens beste Tore jakter ikke i dette været vel :-) han har jo faktis Trondheim søteste og beste bytte hjemme i sin egen stue jo.

Anneklem til deg, en go en å.

Anonym sa...

Det var jammen lurt! Det så ut til at de har mye mer av rosa ting og tang i Sverige - jeg kjøpte meg en nøkkelring, jeg (så ikke noe rosa godteri, sjø. Spise 'snavvel' med god samvittighet...tenk om de lager 'støttegodteri' til hver måned - godteri med god samv. hele året, det:) Ha ei fin helg der nede - og nå har det heldigvis gått over til regn her også. Klæm!

Randi sa...

Kreft er skremmende for alle og enhver. Håper de en gang i fremtiden finner ut en kur.
kjenner mange som har hatt det...og de har heldigvis blitt friske!

kos deg glugg med helgen og så får vi ha ett treff til go. Travel tider for damene skjønner jeg:-)

go klem til deg