søndag 1. februar 2009

Lørdagstur

I går skulle min kjære og størstemann i Pirbadet,og jeg bestemte meg for å sitte på og gå hjem. Minsten skulle sove og det var et praktfullt vær her i byen igår,som det også er i dag.  Sola skinner og det er et fantastisk vintervær.  Det er deilig å rusle rundt med kameraet sitt og bare se igjennom linsa når været er slik... Så her er litt av min lørdag og velkommen til Trondheim.               Kaia bak Pirbadet... Hurtigbåtenene går derfra.

Vår stolte Munkholmen blir liten i forhold til Hurtigruta Nordlys...
Munkholmen er en yndet badeplass om sommeren.. 

           Nordlys på vei ut av synet mitt.

Er dette Åge Aleksandersens Verdensrom?? Eller er det det tårnet som havne-myndighetene bruker selv?? Hvis det er Åge sitt Verdensrom,så kommer det ihverfall mye flott musikk derfra:)

      Det gamle Toldkammer´et ,her har det sikkert forgått litt av hvert gjennom tidene.

 Tenk å ha dette lille huset høyt over bakken som arbeidsplass. HAdde slettes ikke vært noe for meg nei. Litt redd for høyder jeg..

    Politikammeret vårt...

                                   Her bygges det ny bru:) 

Ved siden av jernbanen så går det ei gangbru,som vi gikk i går:) Og rett etter at hadde gått av,suste det et tog forbi,er det ikke typisk?

Kom hjem glad og fornøyd,og følte at jeg hadde fått mye ut av den flotte dagen,og da min kjære og størstemann kom hjem,så var det en liten en som var helt utslitt. Sovna i bila han. 

Og i natt har jeg sovet godt,for ungene a sovet hos Momo og Mofis. Nå er det baking og laging av lasagna som står på tapeten,for her blir det fullt hus i ettermiddag,Begge familiene våre kommer til middag,så vi blir vel en 13-14 stk.. 

Nyt søndagen og håper den er like nydelig hos deg som hos meg:) Klem Eva☀
 

10 kommentarer:

Anemone sa...

Ikke hagevandring, men havnevandring inne hos deg i dag :-)
Sitter her å venter på at det skal bli litt varmere i været vi. - 15 her hos oss i dag tidlig, og litt for kaldt til å ut ennå. Syntes derfor det så så utrolig kaldt ut på havna di i går også, for det er vel sikkert en sur sno utpå tuppen der også.

Har dere foressten vært i den hallen på havna der med alle de modelltogbanene??? Når sønen her var liten var det et must hver hgang vi skulle på bytur, men fasinerende for den som er stor er det nok også ja :-)) hvem drømmer vel ikke om en stor hall der man kan bygge en egen liten fantasiveden?? Anbefales på det sterkeste i alle fall, om dere ikke har vært der.

Ha en toppers familiedag Eva!!

Anonym sa...

Artig å se bilder, Eva. Har jobbet på Brattøra i mange år, jeg - bl.annet i den bygningen med "Åge-tårnet" (transportfirma). Det ER godt å være ute, ja - og særlig med dette herlige været. Nettopp kommet inn fra tur - men ingen bilder i dag:( Kos deg med middag med familien - felles middager er jo så trivelig! Klem til deg**

Min Verden Hanne sa...

Nå er det så lenge siden jeg var her at jeg måtte :) Nydelige bilder fra lørdagsturen og favorittingene dine. Så flott. Ha en deilig søndag. Her er det forberedelser til helgens andre selskap. Ingenting gjøres "litt" her i huset - skal det være så skal det være. Ronja er 13 år på tirsdag og da går det tredje og siste selskapet for i år :) Vi blogges. Hanne

cloudberrie sa...

Vad fina bilder du tagit på din VACKRA stad! Jag gillar Trondheim jätte mycket men nu är det många år sedan jag var dit. Norge är verkligen ett av mina favoritresmål, ni har ett av världens vackraste land! Det finns inget så tjusigt som fjällen och fjordarna! Det hugger till i hjärtat när jag ser de vackra vyerna.

Jag har funderat på att åka Hurtigrutten med min mamma vid tillfälle. Men jag vet inte riktigt får vart vi ska åka. Eventuellt bara den nordligaste delen. Har du åkt den?

KRAM från Eva

Cathrine sa...

Her var det masse fine bilder Eva..Ser du har tatt bildet av min kjæres arbeidsplass å :-)
Vi var faktisk i badeland på Oppdal,liten og nett plass..
Har vært i barnedåp i dag..De er så søt de små nurkene..Men de krever også litt.Aksel er urolig om nettene,han sov faktisk hele natt til lørdagen..Men mye våken ellers ja..Enn ulrik?

Ha en fortsatt fin kveld eva..

Klem cathrine

GundaM sa...

Flotte bilder fra en vakker by ;0)
Og det herlige været da, en får nyyyyte det så lenge en kan ;)

Klem fra meg

liven sa...

Håper du har hatt en fin dag i dag med fullt hus:o)
flink å ta bilder er du....jeg har faktisk aldri vært i Trondheim!!
Mye å se på der:o)
Vi har ikke fått vårløk her hos oss ennå....måtte få noen til å handle for meg jeg:o) Kjekt med bloggevenninner:o)

Ha en fin dag i morgen og ny uke Eva:o)

Marit V sa...

Takk for koselig hilsen! Flink til å ta deg tid til det du.-) Og spreka! Ikke bare går du hjem og opp alle akkene, men å ha begge familiene på middag m.m. etter bursdagsfeiring seinest tirsdag. Puh. DET hadde ikke vært meg nei. Jeg lader opp til 3. mars nå;-) Da først blir det noe sånt her, og ikke vært det siden 14.desember da. Ha ei superfin uke! Kom gjerne på besøk tirsdag, oonsdag eller fredag:-)

borghild sa...

Hørtes ut som er herlig og frisk tur i går, men skjønner godt at dere puster litt ut nå;-) Deilig å slenge beina på bordet, og renske fatene for rester;-) Ha en fin uke, Eva! Klem B:-)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Låter som en strålande lördag detta & bilderna är ju bara så "berättande".

Härligt med en natt med sömn va!? Tänker du var som en ny människa *hi hi*

Ha en strålande vecka söta!

Själv har jag tagit med macèn i sängen & vilar en vond rygg & vid min sida har jag en sliten & febrig prinsessa.

KRAAAAM