mandag 16. februar 2009

Tur til Skistua i et fantastisk vær

Været var så fantastisk i dag,at når ungene var levert i barnehagen,så dro jeg opp til Skistua og tok føttene fatt....

Skistua er modernisert og er fortsatt flott,men jeg savner det gamle landemerket også kjenner jeg.


Noen av slalom og akebakkene


Snøen glitret som diamanter,et fascinerende syn.....


Jeg vet ikke om noen av dere har sett filmen NORD,eller hørt om den? Den vant en kritiker pris i Berlin i helga,og manust er skrevet av Erlend Loe og den er regissert av en som heter Rune Denstad Langlo,begge Trondheims gutter. Filmen handler om Jomar som jobber i skitrekket i Kleiva og bor i heisbua der.Og her folkens,er heisbua i Kleiva..... Litt morsomt å vite hvor filmkulissene er og ha et forhold til dem.....


Og her kommer det en snøscooter,er det Jomar på vei nordover??? Finner han barnet sitt nordpå? For han legger på tur nordover for å finne barnet sitt,og turen,den forgår på snøscooter..


Kanskje var det her han Jomar sov????


Heisene i Kleiva,ikke akkurat de mest moderne nei.....


Dette er gammelt det.Trønder-is er nedlagt for jeg vet ikke hvor lenge siden. Men morsomt å se at ikke alt det gamle forsvinner,for det er kuriositeter....


Vintervannet i bakgrunnen.


Her er selve bakken Kleiva til venstre og heistraseen til høyre..... Min kjære vil ikke kjøre ski der,for det gjorde han som liten.Nå blir det bare å stå i heisen,for bakkene er så korte...

Det er fantstisk deilig med slike dager hvor en føler at sola varmer og det knitrer under skoene. Jeg fikk lyst til å spenne på meg skiene og lange ut innover mot Elgset-hytta.... Og det er ikke ofte det frister,men i dag hadde det vært paradiset på jord......

8 kommentarer:

Anemone sa...

For en flott dag du har hatt, men var det ikke kaldt?? nestn -16 her jo, br...

liven sa...

Så flotte bilder!!
Nydelig vær her hos deg!!
Og artig med at den filmen er derfra!
ser ut til at du har hatt en flott helg også.....med bloggtreff og discoparty!!
Her regner snøen bort nå.....og det er grått ute!!
Nyt fin været og ha en flott uke Eva:o)

MajorogMeg sa...

Flott tur du har hatt, så helt utrolig flott ut. Major og jeg har vært på tur vi også, sola varmet faktisk godt i dag.
Bloggtørke med meg ikveld. Barnebarnet mitt er havnet på sykehuset. Han er bare 8 mnd, de tror det kanskje er RS-virus. Har vært nedover på st-olavs nettopp, stakkars liten..

MajorogMeg sa...

Takk for omtenksomme ord. Fikk akkurat telefon om at han hadde kviknet til litt. Det varmer et mormor`s hjerte. Jeg har vært redd i dag..
Men han er en sterk gutt ;-))

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

For noen flotte bilder !
har hørt om den filmen.
Artig å se bildene.

Ha en fin uke videre!

Anonym sa...

Så artig å se disse bildene, Eva. Husker ikke sist jeg var på Skistua, så dette var ordentlig moro! Det blir liksom Estenstad bestandig, men det tror jeg jammen jeg skal gjøre noe med. Flotte bilder, no e de' ækte vijnter! Klæm!

Marit V sa...

Ja Bymarka er ekstra vakker i sin hvite snodrakt! Jeg elsker og nyter synet. Kjempeartig aa se det gjennom din linse. Jeg har vist nok fokus rettet paa andre saker.... Gleder meg til vi sees fredag. Da far du komme unasett . Artig fest du var paa da! Heldige lars.

*isj noe har skjedd med tastaturet, saa de 3 siste bokstavene i alfabetet blir bare';[

SOV GODT! klem

matte sa...

Härliga bilder! Speciellt den av den gnistrande snön.. mmmm. Här har vi pyttelite snö nu .. minus fem och grått.. inte så kul.
Den filmen har jag aldrig hört talas om.. konstigt.
Sov gott !