fredag 30. januar 2009

Mine favoritter

Tidligere i uka ble jeg utfordret av Linda på å vise fram mine favoritt ting. Og nå har jeg vært en runde rundt i huset og foreviget noen av de tingene som er mine favoritter... Og jeg må takke Linda for den,for det var ganske gøy å se tingene sine med litt andre øyne.


Disse lyktene har guttene mine lagd.. Den til venstre og den til høyre har største mann lagd,mens minsten har laga den i midten,, Varmer et morhjerte å ha fram slike vakre ting som er lagd og gitt med hjertet:)

På kjøkkenet har jeg hengt opp en tråd og har på kles-klyper.Der er guttas eget galleri.
Hver gang de maler,så henges maleriene opp der,noen tar vi vare på,noen gir vi bort,så det er hele tiden rulllering på hva som henger der:) Det gjør godt å se dette hver dag:)

Kenwood Majoren til mamma,som har fått seg nytt hjem hos meg:) Jeg liker å bake og da er det kjekt med god hjelp.. Denne er godt brukt skal jeg love dere:)

Dårlig bilde på en vase fra frihetsdagene i Mai 1947.. Arvet etter morfar og mormor... Legg merke til H7 merket og at det står frihetsdagen over.. Et kleondium som har stor affeksjons verdi for meg...

Ei skål og et fat fra Bella design som jeg har fått av ei god venninne. Og det morsomme er at hun som har lagd dette,er en god kunde på jobb...

Disse lysestakene og dette fatet er kjøpt på Irina´s gamle butikk MitthusDitthus. Og fatet bruker jeg hele tiden til å ha lys og annet stæsj på... Og på den ene lysestaken henger et hjerte jeg fikk fra Cathrine etter å ha vunnet ei trekning inne hos henne:)


Denne kurva fikk Mormor på sin 10 års dag i 1932,og den fikkjeg på min 10 års dag i 19..

Den betyr mye for meg,siden jeg er oppkalt etter mormor og hun døde da jeg var 5 år.....


Bildet her er en julegave fra sjefen min:) Jeg liker fargene,og det er Vebjørn Sand´s pappa som har laget dette trykket....

Ser at mange har hatt denne utfordinga,så hvis noen har lyst,er det bare å ta den:)

Ha ei riktig god helg:) Klem Eva

9 kommentarer:

-Mia- sa...

Hei, skiltene blir lagt ut så fort jeg får dem :-) Men hvis du helt sikkert skal ha, kan jeg holde av et til deg, for spesiellt det skiltet ble veldig populært! Bare send meg en mail med navn og adresse i tilfelle, så legger jeg av! Ha en fin helg! Mange flotte favoritter! Klem-Mia

liven sa...

Flotte favoritt ting!!
Artig utfordring....som får deg til å tenke hvilke ting som betyr mest:o)
Jeg har visst fått den utfordringen selv men hvem det var fra må jeg visst lete etter i kommentarene mine:o)

Ha en fin helg Eva

Anemone sa...

Spennende Eva, og her var en særlig blanding av kjære ting ja.
Flott at det ikke er alltid det dyre og eksklusive vi setter pris på, men noe laget av barne hender vi elsker, og ting fra mennesker som tilhører våre røtter, lsikt liker jeg!!

Ha en toppers fredag aften.

GundaM sa...

Så søte de glassene gutta hadde lagd ;0)
Og den urna fra frihetsdagen må være et klenodium ja!

Ha en fin fredagskveld! Klemz

Linda sa...

Så mye ksoelig..:o) De lyktene er jo bare helt herlig, og tegninger fra ungene ubetalelig..:o) Koselig med den kurven du arvet etter din mormor ved samme navn.. Ha en strålende helg Eva! Klem:o)

irina /Alex sa...

Her var det masse fint !!
Ungene dine er små kunstnere. Og så aerig å se noe fra mitt gammle liv.

kos dere i helga du og dine, Her skal det males og ryddes.

klem

Anonym sa...

Disse lyslyktene fra prinsene er bare SÅ skjønne! Og arven fra mormor, alldeles nydelig! Artig å se, Eva. Har tatt utfordringen jeg også. Håper du har det fint i finværet! Klem fra Randi**

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk

Gunnhild Ingrid sa...

Hei, jeg har sett etter den vasen fra Frihetsdagen - vi har en maken og jeg lurer på hvor den kommer fra. Har du et bilde av stempelet under??? Vårt er skikkelig dårlig. Jeg har og funnet den i blått, på Google... men den er vitterlig finest i grønt. passer godt til norske flagg og bjørk!!