torsdag 1. januar 2009

Vår nyttårsfeiring

Vi feira nyttårsaften sammen vi 4,og det var utolig koselig:) Vi spiste pinnekjøtt og kosa oss. Var ferdig med maten rundt 17.45,jepp tidlig,men da fikk vi spist og kosa oss sammen ungene:) Vi kledde oss opp i finstasen,men da vi dro opp til Festningen til kl 19,så forsvant pynten med de funsksjonelle klærene.
Vi satt og så et award-show fra amerikans trylling,og jeg må bare si at jeg satt og måpte ved enkelte anledninger,hva disse fantastiske magikerne får til,Amazing... 
Så ble det en skål i Martini Asti kl 24 og så køya vi rundt 01.00. Og jeg må si at det var en deilig kveld,avslappende og akkkurat det vi trengte etter noen slitsomme netter med vår lille
"terrorist"...

Vi prøvde å få tatt noen bilder av rakettene,men det var ikke enkelt,selv om vi hadde stativ og fjernkontroll.. Det snødde og var lite raketter i bak i hagen vår.. Men vi fikk øvd oss litt,og neste år!!!!  Dette er en liten rakett på Festningen...

En rakett smalt over det store treet i hagen og min kjære fikk med seg litt av den...  

Her ser det ut som om vi er på en helt annen planet..  Men raketten vises jo i bildekanten,tihi...

Og selv om det bare var oss,så må man jo ha et festdekket bord...  

                     Juletrelys i et glass med sukker

Diskokuler,glass pynta med aliminumsfolie med oasis og hvit ildtopp og sølv strå og lysglassene

Jeg liker silkefuru i dekorasjoner,denne gangen bare silkefuru og sølvstå. Synes den gir et elegant uttrykk...

På Drivstua-gartneri kosta alle julestjerner 10 kroner igår,uansett størrelse. Jeg kjøpte et par,tok og kutta av blomstene og satte dem i oasis og fikk dette resultatet:) 

Nå er det nye året vel igang,og det er bare å gjøre som Prøysen sier,finne fram de blanke arkene og fargestiftene:) Det er opp til oss å fylle arkene med det vi måtte ønske:) 

Aprops PRøysen,det var en stolt stor Prins som kosa seg på teateret,han satt som et lys og fulgte med... Var litt høyt til å begynne med,men det gikk over.... Og i mars begynner Karius og Baktus på Trøndelag teater,og dit skal vi også:)  

Riktig godt nytt år til alle dere bloggevenner,det har vært koselig å bli kjent med dere:) VI blogges:) Klem Eva☃

15 kommentarer:

Min Verden Hanne sa...

Så koselig bord og så hyggelig feiring. Veldig god ide med julestjernedekorasjonen! Den skal jeg huske til en annen gang. Jeg har jo sagt godt nytt år - men jeg sier det en gang til GODT NYTT ÅR. En god ting kan aldri sies for mange ganger :) Klem

irina /Alex sa...

Det bildet med treet var nydelig !!
Ser ut som dere storkosa dere.


Hærli !! og du verden så fint du hadd laga det i stand for familien din da vennen. Vi snakkes sikker i det nye året !!

Ha ett godt år kjære venn !! til deg og dine kjære !
Klem

Som Mine Dager Er, sa...

Så koselig og rolig nyttårsfeiring. Her har ungene hatt sin første by-nyttårsfeireing. Det er vel rimelig begrenset hva som skjer på Meråker-bøgda, men i byen sa det boom og pang og mange raketter på himmelen. Så de var helt ekstatiske i går natt - og utrolig sliten etterpå ;-)

Nyttårskle fra meg.

sisselso sa...

Må bare si meg enig med de andre her, du er SÅ flink til å pynte!! Er kjempeimponert! Ønsker deg et godt nytt kreativt år :) klem fra vest :)

Marit V sa...

Hei kjære Eva! Så fin feiring da. utrolig viktig at man kan kose seg sånn sammen bare med sine nærmeste:-) Vi fikk ikke sett raketter på festningen, men fikk sett mye fint rundt midnatt. Vi hadde også en fin kveld.klem og godt Nytt År!

liven sa...

Høres ut som dere hadde en koselig feiring!!
godt å slappe av også:o)
den silkefurua var stilig å pynte med!! fint hos deg:o)

Ha en fin dag Eva

Anemone sa...

Godt nyttår til deg også Eva, du er nå bare skjønn du, både du og bloggen din :-)

Skal i deg jeg hang på verandan her hjemme jeg også ja, og prøvde å forevige dette fyrverkeriet, men enkelt?= nei :-(( For min del er det nok litt slk at jeg ennå ikke har kommet gjennom den tykke bruksanvisningen...., for det er kjedelig lesnng i grunn.og når manser 1. nyttårsdag Rune sine bilder f.eks., ja da kan jo enhver miste motet...., menhar sikkert lest han vet du.

Ha fin fine dager i den hærlige puddersnøen ute!! Klem herfra.

matte sa...

Ni ser ut att ha haft det riktigt bra på nyårsfirandet. Det blir spännande att se vad 2009 har att bjuda på .. jag känner på mig att det blir ett bra år!
Må så gott!
Kram matte

Anonym sa...

Så flotte bilder! Skikkelig stemningsfulle er de. I fjor var vi på Festningen, og det er jo spektakulært med det flotte fyrverkeriet. I år var jeg ikke en gang utendørs, og det var nydelig deilig! Vakkert pyntet bord du laget, også - du er kreativ og flink, Eva! Gleder meg til å fortsette bloggingsene sammen deg! Klem fra meg litt *længer opp".

GundaM sa...

Godt nyt år til deg og Eva, trivelig å bli kjent med deg ;0)

Det tipset var smart med oasis til julestjerna ;) Må vel snart til drivstua garneri her nå, du frister stadig og det er vel 15 år siden sist ejg var der...

Ha ei kjempeflott helg !

borghild sa...

Heia! Så koselig du hadde gjort det til nyttårs, og det høres ut som om dere koste dere også! Vi feiret også relativt stille sammen med et vennepar med barn på samme alder, og var vel i seng kl 0200. En kjempetrivelig kveld, og så er det jo luksus med barn som sover til kl 11 neste dag:-) (Selv om vi hadde invitert til selskap neste dag, og jeg stod og kokkelerte i pysjen til 5 min før gjestene skulle komme;-) Ha en super helg! Klem B:-)

borghild sa...

PS! Måtte bare si at vi har vært på Karius og Baktus med Riksteateret, og det var KANONBRA!! Storebror storkoste seg, og prater om det ennå, og det er leeenge siden!!:-) B

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Så flotte bilder du fick av fyrverkerierna da!!

Såg helt toppen ut alltså ;)

Hoppas ni har det helt underbart i Åre, skulle så gärna varit där själv & haft kropp till att stå i slalom backen.

När jag var i Sthlm & på White Living så hade dom Åre Choklad & gissa om jag tänkte på dig!! Du som var så snill & sendte mig den underbaraste konfekt!!

Kos er massa massa & så gläder jag mig till bilder när du kommer hem ;)
Massa klemmer fra mig

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jag är så nyfiken så jag har utmanat dig i detta
http://www.sessanochprinsessan.com/2009/01/toppen-utmaning-3x3-om-eko-reko.html

När/om du har tid ;)

Klemmer

Cathrine sa...

Heisann snuppis!!
Da er jeg vel sakte men sikkert tilbake..Har vært full rulle her,og aksel er ikke helt i slaget for tiden..
Håper du har hatt ein kjempefin jul og en fin feiring av det nye året..

Godt nytt år vænnen...

Klem Cathrine