søndag 4. januar 2009

Åre...

Da er vi tilbake etter helgens tur til Åre:) Vi har kosa oss,tiltross for mange kuldegrader,og en heftig tur til Åre fredag i snøføyka. Det tok lang tid å kjøre,men vi kom trygt fram.    Vi ble ønsket velkommen med Taco,og etter tacoen var gutta ute og aka. Så akebildene er  fra helga før jul. Men gøy var det uansett,for både liten og store:) 

Jeg drar minsteprinsen,mens største prinsen blir dratt av onkel..

Og så gøy som det er å kjøre rattkjelke.... 

I dag hælte vi oss ikke ut,for det var så kaldt,så det ble tidlig retur istedet for.. Dette er temperaturen kl 11 idag,og en time før så viste temperaturmåleren 23 minus.BRRRR..

Her er Åre sentrum i går ettermiddag.. Er det ikke idyllisk?!!

Her blir bildet tatt fra Åre Torg og oppover mot bakkene..

Dette ønsker største prinsen seg til jul(ja vi starter tidlig),en kabinbane med skidåkare.. 
Han er helt fascinert.Den er utstilling på Åre Hemsløyd,og han skulle dit,og jeg skjønte ikke hvorfor før jeg så denne. Han ville ikke gå. Og de selger den for 1495 svenske kroner..


Så lørdag akte guttene og jeg litt,mens min kjære og brodern var på en av de beste ski/snowboard turene de har hatt på lenge.. Ifølge min kjære var det den beste turen siden 2002. De kjørte off-piste,og mens alle vi andre var ute og koste oss,så tanten hjemme og var syk på hytta:(  

Så neste gang vi skal over,så håper vi på litt mindre kaldt vær,sånn at vi kan være mere ute. For noe av det gøyeste største prinsen vet om,er å  ake i mørket og hoppe over små hopp. Da hyler han av latter,som andre unger...  Og det er så befriende å høre:) 


14 kommentarer:

GundaM sa...

Velkommen hjem da!!! Ja, Åre er en herlig vinterby selv om vi driver skiinga oppe i Meråker. Ikke fullt så langt å kjøre siden vi ikke ahr hytte alikevel ;0)

Og finnes det neo bedre enn fornøyde, rødlette barn som sovner fornøyd om kveldene ;)

Ha ei flott uke der ute Eva!

Som Mine Dager Er, sa...

Åre er vakker ja, og denne varkre siden av byen har jeg ikke sett før. Rett og slett fordi jeg aldri har vært der på kveldstid. Jeg er jo ingen vinterdame jeg, så jeg vet knapt hva off-pisst er for noe. Men det er sikkert en variant på å komme seg NED en lang bakke.

Herlige bilder av deg og guttene dine. Med deilig nysnø er det jo nesten så man kan bli unge selv, med akebrett og snøhuler og kongen på haugen. Dette er de små glimtene av vinter som jeg liker ;-)

Men altså: i morgen er det hverdag igjen. Gruer meg nesten til å starte på jobb igjen. Huff og lell nå ble det syt, men jeg kommer nok fort inn i det så snart jeg får jaget latmarken på dør!

Ha en fin uke, Eva.

Klem fra Marit

irina /Alex sa...

Ohh jeg elsker Åre !!
Heldige dere ? ja og ser dokk har kosa dokk ja.

Hr du forresten klipt deg ?

Klem

Cathrine sa...

Ser dere har hatt det kjekt :-)
Har vært ein tur ut med kjelken Aksel fikk seg til jul i dag..(ser guttene dine har de samme)Har jo vært inne siden nyttårssaften nå..Drittlei for å si det mildt...

Nei må finne senga nå,tidlig oppe i morgen..

Natta

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Så underbart det såg ut! Även om det var kallt.....
Hade varit deiligt med litt snö & aking nu ;D

Jag måste ta med mi kära till Åre en gång alltså, det är så himla flott & jag har många minner därifra.
Dock ser nok fjellby Holland helt annerledes ut idag än när jag var liten *fniss*

God klem & välkommen hem söta

Solveig sa...

Hei:)
Godt nytt år!!
Håper minste prinsen din sover bedre ja;) Best for dere alle det.

Ser ut som dere har hatt det skikkelig fint:)
Gøy med slike turer, så jo veldig fint ut der da!

Stor klem til deg;)

Min Verden Hanne sa...

Vakkert, men kaldt. Det er nydelig der og dere er flinke til å reise ut å besøke hverandre. Her er det - 10/12 uten snø. Det er kaldt! Vel, vi får håpe på litt snø etterhvert. Barfrost er ikke bra for roser og andre stauder som jeg liker. Ha en fin uke. Hanne

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Köttbullar är ju bara det godaste!!
Hoppas det smakade toppen ;D

Klart du måste testa pannkakor en dag, vilket barn gillar inte det!?? *fniss*

Kanske han diggar det bättre om du serverar dom med sylt & vanilj glass? Det är mumsfilibaba!!

Önskar dig bästa kvällen min vän

Jeanette sa...

Heisann og Godt nyttår!
Ser helt fantastisk ut i Åre,flotte bilder. Brr ja d er kaldt med 23., vi hadde rundt d samme på hytten på Finse., så d var noen kalde skiturer..blir for kaldt for ongene.,men fytti kor fint d er når det er kaldt,snø og blå himmel :)
ha en fin uke Eva!
Klem j.

Lemi sa...

hei hei ;)

ja di hellige tre konger e ikke mer en fem cm høy, sånn omtrentlig.. d e meininga di ska henge på juletreet, men æ tok av tråen, og satt di heller lamme di andre glassfiguran..
;) små å søte..

Tante Mimmi sa...

Mmmm! Du drive jo den reklamen! Sjølv oss vstllendiga langt nede vil nå åka til Åre og kjøpa taubane! Og sitje på rattkjelke i soor fart!
Får nøye meg med deilige bileter! god veke Eva!

Millas hem sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft!
Jag åkte pulka häromdagen, jippie så kul! :)

Kram Camilla

matte sa...

Oj så fint!

cloudberrie sa...

Vad FINT det är i Åre, jag längtar dit! Nu är det så många år sedan jag var där. Så länge jag bodde "hemma" var det minst en tur varje säsong dit.

KRAM från Eva