tirsdag 31. mars 2009

Vår?

Her i Trondheim er det et pussig vær om dagen. Det regner,sludder,snør,hagler og er sol iløpet av kort tid.... Nå vil jeg ha vår og stabilt vær.. Men da må jeg kanskje flytte til de sørligere breddgrader,og det frister heller ikke.Så da får jeg bare tåle været:)

En grein med gås unger på Ringve. Det bugnet av gåsunger på Ringve,men jeg fant ut at det var en smule frekt å begynne å ta med seg hjem fra den botaniske hagen!


Og det var masse slike trær og kongler. Er det ikke lertk dte heter? Skulle hatt både ei fuglebok og ei bok om trær og blomster,for kunnskapene trenger definitivt en oppfriskning!


Kjørte oppom Travbanen igår,og der sto det noen hester ute som ble foreviget... Så fortrolige de var:) Herlig.....

Det legger seg dråper på plantene uansett om det snør eller regner..


Sånn ser gelenderet vårt ut i dag,en salig blanding av regn,sludd og haggel....

Ha en fin tirsagskveld med enten de Frustrerte Fruene,Csi(som jeg ser) eller rett og slett bare avslappning..... Etter jobb er det hjem og ha påskeverksted med ungene før det blir t´v kveld:)

Klem Eva

14 kommentarer:

Mia sa...

Her var det mange utrolig flotte bilder :) Her i Sandnes er det høstvår :) Og i morgen reiser jeg til vinter i påska :)

Hilde sa...

Så flotte bilder du har tatt!!

Ja, det er faktisk opptil flere lystige salmer...så morro å synge:-)

Som mine dager er sa...

Ikke rart man er sjuk med de fire årstider på en time. For så repetere seg slik utover hele dagen. Herrejemeni så klar jeg blir. Det går utover humøret, jeg merker det.

Flotte bilder Eva. Falt pladask for grenen med kongla på. Helt nyyydelig.

Takk for alltid hyggelige kommentarer fra deg, min venn.

Klem fra Marit

Solveig sa...

Hei hei:)
Takk for mange hilsner fra deg!!
Også takk for tipset om Leira Gartneri! Jeg er litt dårlig på det å dra på andre plasser enn plantasjen.. Får vell gjøre det i år:)

CSI går det mye i her også,men fruene går jeg ikke glipp av nei;)

Så nydelige bilder du har tatt!!
Du er virkelig flink:)
Huff ja,det er skiftende vær her nå ja..

Ha en fin tv kveld du også:)

Jeanette sa...

Hei Eva.,nydelige bilder du har tatt! Hestene var skjønne da:) Håper også du har hatt en fin kveld med påskeverksted., ha en fin kveld med Csi..Her skal verandavinduene vaskes nå...har grua meg i hele dag så har spart det til i kveld,typisk meg - så jeg må ha flombelysning på for å se om d blir rene..Bursdag besøk her i morgen.,så da må det være rent og pent^^,) Vår ja . . her i Bergen har det regnet mye i dag.,meldt litt finere utover uken:) Ikke så mye vår i luften,.det er kjølig ute. Men nå er det påske til helgen og hytten som gjelder.,mange meter med snø og skigåing^^,)
Og håper selvfølgelig på masse sol., :)

Line sa...

Så flotte bilder, og dei konglane såg absolutt ut til å kome fra eit lerketre...
Er ustabilt ver her på Vestlandet og, i dag har det veksla mellom regn, snø og sol. I tillegg slår det til med bitande kald vind innimellom....
Vi får berre bite tenna saman og halde ut;0)
Klem

MajorogMeg sa...

Ja dette været vi har om dagen er pyton. Hva skal man ta på seg når man går på tur? Jeg ender opp med ullunder..så kommer sola, og jeg svetter som bare det. Men heller det en å gå å fryse på tur. Slikt påskevær vil vi ikke ha!!
Flotte bilder Eva. Nyt tirsdagskvelden:)
Klem fra meg:)

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Så massa våriga bilder, vackert!!!

Tittar in & kramar om lite raskt & löper vidare... Känner att livet är just så om dagen!!!

Men jag tänker massa på dig & planlägger stadigt långa härliga kommentarer ;D
Gläd dig till jag har mera tid till datan *fniss*


KRAMAR OM

irina /Alex sa...

Du har blitt proff på bilder du EVA.

Håper dere holdere friske :)

Stoooor klem

GundaM sa...

Ja, våren hva med våren sier nå jeg og...Her snør det og hagen er det vel bare glemme iår...Neida, men høsten blir sikkert innmari laaang tror du ikke det ?

HIhi

Kathrine sa...

Godt en ser positivt på været, for det kan en jo ikke gjøre noe med likevel. Og ikke flytter jeg iallefall, sjøl om der jeg vokste opp var helt annet klima enn i trivelige Trøndelag:)
Og jo, det er lerk. Vistnok et av de nåletrærne som tåler veldig lav temp. Ned mot minus femti eller noe sånt. De mister jo nålene om vinteren, kanskje derfor.
Fine bilder du har her. Ha en fin vårdag!

:))

Anonym sa...

I dag er det iallefall deilig vær!! Gradestokken viser 17 i sola, men det må da være feil??! Har ikke vært utendørs ennå, men må ut en tur og nyte finværet i dag, kjenenr jeg! Håper du ahr det fint på en onsdag - fine bilder du viser! Klem til deg!

Anemone sa...

Nydelig Eva, og er det nå noen av oss som skulle hatt egen fotoblogg så er det nå deg da!! Har jo alltiid sagt at dine bilde er flotte jeg, og glemmer bare ikke de du tok av de is flaka neddi fjera der.

Uansett hva du gjør, skulle du helt klart ha fått bildene dine litt større i bloggen, det hadde de helt klart fortjent. Har tenkt på det lange jeg, men ikke tort å si det til deg før nå.
Husker med meg selv at jeg følte noen bilder her i bloggverden var vulgært store på enkelte blogger, og sitter vel litt med en sånn følelse hos enkelte selv ennå...., men lover deg, men nå derimot..., vanen det vet du. Håper nå¨for all del ikke du blir fornærmet fordi om jeg kom med dette forslaget da...

Flott dag til deg, og god klem herfra. Og JA :-))) jeg er glad overskrifta i avsia i dag ikke var ; "Småbarnmor tatt på fersken under rasering av trær i fredet hage!!"

matte sa...

Å så fina bilder :)
Och den stora svanbilden är helt underbar.
Hoppas ni har fått sol nu!
.. jo jag tror också det är ett lärkträd.