torsdag 26. mars 2009

Morgenstund har gull i munn????

Her har vi vært oppe og hoppa siden klokka 05.28.. Vår minstemann skjønner ikke at det er natta for trøtte mamma`er og pappa`er enda da! Han våkner og er blid og fornøyd,så da er det bare å stå opp:) Så vi har kosa oss med litt av hvert vi,lest avisa,kikka på fuglene,sett sola stå opp,for her er det strålende sol,om enn kaldt..Spist banan og sett både barnetv og frokost-tv...
Så nå våkner vel størstemann snart,han har godt sovehjerte,heldigvis:)

Sånn ser det ut av vinduet vårt klokka 05.45 om morran:)

Ønsker dere alle sammen en strålende dag i sola:) Klem Eva

6 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

Gudbedre...du har snart spist lunsj du nå når jeg endelig har kreket meg opp...
Takk for den fine guide-turen i bartebyen på innlegget under. Jeg er veldig glad i Tr.Heim. Skulle vi flyttet til en by, måtte det ha blitt dit. Har "bodd" der i noen mnd i slengen, men da bare på barneavd.på St.Olav, vettu...
Største frk.elsker å spise oppi Tyholt-tårnet:-)

Madame sa...

Sikke en dejlig solopgang, mindstemanden sørgede for, at du fik at se. Jeg kan pludselig huske, da min søn Frederik var en lille purk og stod meget tidligt op :)

Ha' en god dag, Eva ;O)

KKannDesign sa...

Ojojo -jammen tidlig oppe - vel jeg står opp da jeg også 0530 - men det er bare fordi jeg liker å ha en time på badet alene..før alle andre står opp!! Men jeg vet - det er ikke noe morro når man egentlig ikke vil opp da - minstemann hos oss hadde også den vanen da han var liten..

Ha en fin fin dag likevel - kos deg!

Psst - flott bilde og flott soloppgang!

SmilKKann

MajorogMeg sa...

Huff tytti..ja slik er det med småbarn i huset. Tobias har også slike hører jeg. Men det går over:) Jeg kjenner jeg er glad jeg er ferdig med den perioden:)
Du får nyte den laaange dagen!!
Klem fra meg:)

Randi sa...

Ja, det hadde vært natten for meg også. ER et B menneske og hater å stå opp tidlig om morgnene. Men det er godt når jeg først kommer meg opp. Så er det jo koselig med disse småttisene...de er jo så søte.

Flotte bilder fra en flott by. Trondheim er en fin by!!

Ha en fin dag

Solveig sa...

Du er oppe tidlig du ja!
Sånn er det når man har en skikkelig morgenfugl til sønn..
Men man kan vell ikke annet enn å smile av disse søte små;)
Du får bare passe på å legge deg tidlig da.. hehe!