søndag 29. mars 2009

Alenehelg i Åre..

Fredag reiste vi til Åre,alene uten barna:) Og det hadde vi gleda oss lenge til... 

Dette bildet er tatt på toppen av bakken i Tegefjell.
Vi var ikke veldig heldig med været,men pytt sann. Og jeg hadde på slalomski for førstegang på 5 år.. Og jeg var ikke veldig fornøyd til å begynne med nei... Skoene gjorde vondt,og været var trist og jeg sutra rett og slett inni meg..  Men vi flytta oss frå Duved til Tegefjell,og mens resten fro i bakken,for jeg hjem og gikk inn innerskoa. Da var det mye bedre etterpå,og humøret steg 100 hakk:) Og tilslutt følte jeg meg ganske flink,selv om det gikk supertregt iforhold til proffene jeg kjørte sammen;) 


Her er vi på Villa Tottebo,en av de beste resturantene i Åre.. Vi måtte jo benytte sjansen til å ut å spise en bedre middag,og for en middag..

Vi spiste lår av reinsdyr kalv og det var bare himmelsk godt. Desserten ble det ikke bilde av,men det var en chockladmarquise,og det smakte  også ganen:) Selvfølgelig akkompagnert av
viner som passet til... For å si det sånn,det frister til gjentagelse:)

Så gikk vi til Dahlboms på torget.Og jeg drakk en meget god Strawberry Daiquiri. Bare så synd at servicen ikke sto i forhold til drikken:(  Vi satt der i 30-40 minutter ved baren med tomme glass og de spurte ikke om vi skulle ha noe mere.. Ikke ivrige på mersalg nei,og ikke ble det noe tips heller!!!
 
Så avslutta vi kvelden på Broken,en av våre abslutte favoritter i ÅRe,med byens beste burger og fantastisk service:) Der ble det bare drikke,men veldig trivelig:)

Dagen i dag skulle jeg bruke til shopping,for beina mine er IKKE vant til å stå på ski. Men da jeg skulle kjøre til byen,så villa ikke nøkkelen inni tenninga. Ikke rart,for det var en knekt nøkkel inne i den. Og den ødelagte nøkkelen var på ski. Men det går bra å bruke den nøkkelen. Og trøsta er jo at jeg sparte noen kroner...

Det beste med hele helga er at vi har fått sovet HELE natta,og har hatt det veldig koselig sammen broder´n og svigerinna:) Og det frister til gjentagelse en annen gang:) 

8 kommentarer:

MajorogMeg sa...

ah...du har hatt ei herlig helg...til tross for vonde føtter. Men det går over. Bra du har fått sovet godt..kosa deg med god mat og drikke i koselig selskap:) Noe å leve på ei stund!
Her har vi hatt go`vær i helga. Men nå skal det visst gå over...men sjitt..bare det blir mildvær.
Klem fra meg:)

.... sa...

Høres ut som ei fantastisk hærlig helg!! Tror nok fotene mine ville ha reagert likens. Og Morten sine gjorde det (han kjørte i går- og klarer nesten ikke gå i da- he,he- nei ikke morsomt å få hjem handicapet mann:-/) Jeg har vært på Frøset Gård med unger. Fin tur:-) snakkes. klem

Hilde sa...

Oi, det hørtes ut som en superfin helg! Deilig med litt tid alene noen ganger, og det å kunne våkne alene uten barn er virkelig bra noen ganger:-)

Den Daiquiri`en skulle jeg gjerne smakt...namnam:-)

GundaM sa...

Deilig med alenehelg når ungene er så små, ja deilig likevel og ;0)

Den middagen hørtes deilig ut du,)

Ha en flott uke der ute Eva!

jess1 sa...

Høres ut som dere har hatt en kjempehelg,vi er vel altfor dårlige til å gjøre sånt alle sammen etter at vi får unger,men man bør ABSOLUTT gjøre det ;o)
Ha en flott ny uke,med forhåpentligvis mye fint trøndervær ;o)

irina /Alex sa...

Høres ut som en fantastisk helg. God selskap og god mat.
Åre er en utrolig trivelig by :)

jeg tenke på om du ikke kunne lage guide over Åre. Hvor man kan spise og handle . Hvor det er litt billigere eller dyrere.
Slike ting :)

Skjønne at du syns det var deilig å sove hele natten.

Du kunne ha byttet med meg du vennen.
jeg sover godt over tolv timer....men jeg trenger det :)

Ha en flott uke med din flotte familie,

Stooor klem

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Gud så deiligt & ni förtjänade virkelig den kosen alltså!!! Tänker bena var lite skack körda efter slalom backen ja.... Vågar inte tänka tanken på hur det hade gått med mig!!

Tänker det var gott att komma hem ti kidsen också när man har sovit en hel helg & bara kost sig ;D

Ha en strålande vecka söta
Klem

Camilla sa...

Vi tar imot besøk flere ganger vi! Både med og uten englebasser.