onsdag 25. mars 2009

Litt av byen min......

  1. I det gode været i dag,så dro jeg opp på Kuhaugen,som ligger 10 min å gå fra der vi bor. Hadde andre planer egentlig idag,men har hatt ei ekstra hette rundt hodet i dag,så jeg har tatt det med ro..Fra Kuhaugen er det en fanatstisk utsikt over Trondheim by,og for meg er det den vakreste byen som finns..

Lademoen kirke,med E.C Dahls bryggeri i bakgrunnen,alt det gule er bruskasser!!!


Utsikt mo Lade og Korsvika. Det hvite store huset i midten er Lade barne og ungdomsskole..


Detter er Opp mot La´hammern og jeg synes det er så stilig med det lilla huset midt i bildet:) Det er en fargeklatt av uten sidestykke.


Vår vakre Munkholmen
Blomster-brua med Jernbanestasjonen og kanalen i bakgrunnen.


Mot Piren-Nyhavna


Og tilslutt Pirbadet:)

En liten guide-tur fra toppen av Kuhaugen:) Der er det mange som har sittet på en benk og svermet,og det er en plass hvor mange unge fester på vår/sommerstid....

7 kommentarer:

KKannDesign sa...

Masse flotte bilder fra Trondheim - ja flott by! Jeg har bare vært der noen få ganger - men jeg har fått med meg Munkholmen! Vi var der sommer`n for 3 år siden!

Ha en fin fin onsdagskveld!

SmilKKann

Anonym sa...

Ja, byen vår kan vi ikke få vist frem ofte nok - Norges vakreste! Gått i samme traktene i dag jeg også - tenkte faktisk på deg; kanskje møter jeg Eva med kamera rundt halsen?! Det hadde vært koselig! Kos deg med onsdagskvelden, Eva. Klem fra Randi**

Line sa...

Trondheim er verkeleg ein flott by, ingen tvil om det....
Så bra at du fann utmerkelsen sjølv:0)
Takk for koselege ord!!
Klem

MajorogMeg sa...

Selfølgelig er det Norges vakreste by..og du viser det med vakre bilder:) Ser det at det er enklere å dra på slik fotosafari når man har bare seg selv..og ikke må ha med hund..
Nyt kvelden Eva:)klem fra meg.

Kathrine sa...

Næ..Så morsomt! Vi bodde på La´moen før vi. Masse kjent her ja. Lademoen kirke lå ett steinkast unna, forresten pusset opp med nytt tak nå. Og ny kobber.
Og det lilla funkishuset har jeg trilla barnevogn mang en gang forbi. Vi så faktisk på hus her og, men det ble dette vi bor i nå utenfor byen som vant.
Og ungene klatrer i UTE-hallen rett bak Bryggeriet. Mange måser som hekker i de gule bruskassene og ja.
Gikk mye på Kuhaugen før, da vi bodde nært den. Nå bare kjører vi forbi..

Ha en flott onsdagskveld:))

Klem)

LoneK sa...

Flotte bilder, artig å se Trondheim fra en annen vinkel enn hva en gjør til vanlig.

Ha ei fortsatt flott uke

.... sa...

Så masse fine svanebilder, og så fine utsiktsilder. Du kommer deg jaggu rundt du. Tror jeg skal døpe deg turo-Eva;-) Håper hetta er borte nå :-) klem