onsdag 26. november 2008

To Molly with Love.

Jeg kjenner ikke Molly,men var inne og leste hos henne i går og jeg ble rett og slett lei meg på hennes vegne. Et Menneske jeg ikke kjenner,men fatter stor sympati med/for..
Og ser at det har satt igang en stor empatisk bølge her inne i Blogglandia,og det varmer hjertet mitt.. Det viser meg at folkene her inne bryr seg om hverandre,tar vare på hverandre,når noen har det tøft og hardt.. Og i en tøff situasjon for henne,får det meg til å smile:)
Det finnes håp for oss mennesker,vi har ikke mistet evnen vår til å tenke på og ta vare på,slå ring rundt mennesker som har det vondt og vanskelig..

Så her er mine hjerter til Molly,som jeg har plukket opp hos Sessan och Prinsessan og hos Randi.. Ta dem gjerne med inn til deg og lag et innlegg:) Stor klem til Molly fra Eva♡
Håper du føler den varmen som kommer imot deg fra blogglandia og styrker deg på den:)

ToMollywithlove3

6 kommentarer:

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jag är så hjärtans enig med dig Eva!!
Det är viktigt att slå ring runt varandra & inte minst att våga visa att man tar avstånd även om man inte känner personen som är drabbad.

Jag har upplevt så mycke hets & ful uppförsel på internett, den tiden då jag var aktiv i mamma forum.
När folk sitter ensamma bak sin skärm så är det otroligt hur dom kan behandla andra bara för att dom inte ser dom face to face.

Jag fryktar internett mobbing är ett växande problem, därför är detta "uppro" jätte viktigt.

Önskar dig världens bästa dag du goda kvinna♡
Du är ju i dig själv bara hjärte värme!

KLEMMER

tinemor sa...

Jeg ble også trist av Mollys innlegg.
Men denne hjertekampanjen sier mye!
Støtten her inne er stor.
Håper det kan lette ting litt for henne, hvertfall glede
Klem

Som Mine Dager Er, sa...

Blogglandia slår ring om de som sliter og har det vondt. Det er en fantastisk gjeng her inne. Har de største sympatier med Molly og ønsker henne alt vel.

Du er et empatisk menneske du også, Eva, ingen tvil om det.

Håper du har kost deg med Marit i dag.

Stooor klem fra Marit

tiriltoppen sa...

Joda,det hadde jeg ventet,men Molly har ikke lagt ut alt jeg har skrevet!Gå inn på lyst på livet sine kommentarer så får DU litt av virkeligheten.Jobber i Psykriatrien og kan derfor uttale meg.Men jeg er mektig imponert om hvordan folk kan uttale seg når de ikke kjenner noen av partene personlig!Hvordan er det mulig? Kristin

MAVO sa...

oi... ser at Mollys søster er inne og legger kommentarer til deg også Eva! At folk ikke la hverandre være i fred!! Mulig at kjemien aldri har vært bra mellom henne og Molly, så hvorfor kan ikke Kristin la Molly VÆRE I FRED?? Jeg synes at uansett hvem som gjør hva, har sagt hva, har skyld/ikke skyld: Bruk livet til noe positivt. Det er jo så kort!! Håper Kristin leser dette- for tiriltoppen har ikke noen egen blogg..... La din søster være i fred- da får dere det bedre alle sammen. Glem hverandre og nyt den lille tiden dere har fått på denne jord. (PS Molly, jeg sier ikke noen skal tilgi eller glemme det som har skjedd, jeg sier are at Kristin og din mor MÅ SLUTTE å forfølge deg. Har forstått som om at det er det vil :-) At Kristin jobber i Psykriatrien er absolutt ikke noe positivt- så hvorfor skryte av det!! klem til Eva og Molly

Anonym sa...

Det er dere som har valgt å dele livenes dere med andre når dere starter en blogg,men av hensyn til mine barn og familie og ikke minst om hvor mye opplyst det har vært gjennom media om å brette ut livet sitt på nettet,ja da må man ta med det som følger.Dere skulle vel være voksene nok ti å skjønne det.Dette er vel en blogg om stort sett interiør,og det er da veldig kjekt å kunne dele ulike syn og meninger med andre,det har jeg full forståelse for.Men når villt fremmede mennersker uttaler seg om andres privatliv uten å kjenne personen,ja da blir jeg skremt.Ønsker dere en gog helg,og for deres skyld hold dere til tema dere har full rett til å UTTALE dere om!!!