søndag 2. november 2008

1 års feiring

I går feira vi vår lille prins igjen. Han hadde barnebursdag og det var fullt hus og stormende jubel... 10 unger med våre to og 10 foreldre så det var hektisk i vendingene. Barna spiste og lekte seg,alderspranget var fra 3mnd-8 år.. Det var veldig trivelig,men også veldig godt når alle var dratt hjem og roen senka seg i heimen.. Det er utrolig hvor mye støy disse små kan lage og foreldre som skvaldrer:)

Vi måtte jo pynte litt Halloween og gresskaret har lyst i mange dager nå,og kommer til å lyse i flere.For største prinsen er helt hekta på skumle gresskar... Koselig med lys på trappa synes jeg nå når det er så mørkt:)

Skulle prøve å lage en John Deere-traktor kake,men det ble nok nærmere en Gråtass-kake:) Og du og du for en stas det var å få stikke fingrene i kaka,for krem var godt:)

Vil ta på mere æ...

Litt upraktisk med hvit matrosdress når man får spise sjokoladekake og boller alene,men pytt sann det finnes da vaskemaskiner.Og han stor kosa seg der han satt med et stor kakestykke i den ene hånda og en bolle i den andre:) Livet kunne knapt bli bedre....

Tidlig krøkes som stor sjarmør skal bli:) En nuss på munnen må til.. Er de ikke søte?

14 kommentarer:

Anemone sa...

Å Eva så heldig du er!!

Marit V sa...

Forstår prinsen godt jeg. Kaka var supergod! Forstår maja også, for prinsen sjøl er også til å spise opp. Vi kosa oss masse! Håper legoen gir dere et pusterom;-) Jeg har vist Maja hva vi gjør med duplo, og hun jobber ivrig for å sette sammen og ta i fra hverandre igjen. Da er det sitte-helt-stille-og-ikke-ned-i-skuffer-og-skap. Deilig for oss voksne. klem

Som Mine Dager Er, sa...

Vel overstått 1-års feiring dere også. Stram liten sjarmis med matrosdress, sååå søt. Det blir alltid mye lyd og støy og hektisk aktivitet når man feirer barnebursdag. Men nyt det - det blir så stille når ungene plutselig er blitt så store at de helst vil ha konvolutten med penger før de stryker på dør for å treffe vennene sine. Sukk ... tidene forandrer seg så alt for fort.

Herlig bilde av de to nussende små. Maja er jo til å spise opp hun også.

ha en flott uke, Eva. Klem fra Marit

randi sa...

Grattis igjen - så tøff en liten mann med matrosdress! Og SÅ søte "kjærester" på det nederste bildet" - sånne bilder gjør meg helt rørt. Så uskyldig:) Koselig å feire bursdag, men jeg skjønner det er godt når dagen er over, også. Det er et slit, men et koselig slit, ikke sant?! Ha ei fin uke, Eva! Klemmer**

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Du för ett stemnings bilde med gresskaren *flott*
Men de flotteste av alla var Prinsen da, i matrosdress♥♥♥♥♥
Jag blev helt forelsket i han jag ;)

& "Gråtass" kaka såg ut som den smakte *fniss*
Du har vel läst om galltvål i min blogg, hummrer....

Stor klem vännen & tack för att du delade bilder med oss!

Klemmer

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Gratulerer med overstått ett års dag til minstemann !! Akkurat 1/2 år i forskjell på vår og din minste ! Han har nå endelig begynt å få flere tenner..4 på en gang så det har ikke vært rart han har holdt det gående om nettene. Nå sover han om natten!
Flott kake du hadde laget til småen og skikkelig stilige helloween "kjærlighet" og muffins ! virkelig et tips å ta med på veien!
Hadde selv besøk for 4-åringen på fredag rett etter jobb, og jeg var såå trøtt. . full guffe med 8 stk. 4-5 åringer som løp rundt.nå er de så store så foreldrene er ikke med inn lenger. Heldigvis varte det ikke mer enn 1.5 time og da besøket var over var jeg helt utsugd for energi. Mannen min tok ryddejobben. Luksus, men det var jo bare papptallerker og duk,og litt smuler på gulvet.. ;)

Ha en superfin ny uke :0)

Min verden sa...

Grattis med dagen på etterskudd. Håper du får en fin uke :) Klem Hanne

Cathrine sa...

Å så søt Ulrik er,regner med det var stas med kake og greier..

Har blitt lite blogging disse dagene,sliter med ryggen..Har egentlig gjort det lenge,men ting går opp og ned..
Jeg er som sagt fanget i en ung kropp, men en rygg som en oldis.

Har akkurat lagt Aksel for tiende gang,han styrer så gale når jeg legger han.Hiver ut dyne,pute og det som er i sengen..

Hvordan går det med sovingen til Ulrik? Vi har også fått våkennetter,har stått på siden vi kom hjem ifra Riga..Festlige greier..Ser snart ut som ett trafikkly med lite søvn,hihi...

Ha en flott uke Eva!

Klem Cathrine

liven sa...

Så søt liten tass!!
Gratulerer med bursdagen i huset:O)

Ha en fin kveld:O)

GundaM sa...

Jovisst er de søte, nesten så en får lyst til å starte på nytt igjen.... Hm, vel får nøye meg med å titte inn til deg ;0)

mandagsklem

Hemma hos Klara... sa...

Tårtan ser jättegod ut, härlig bild!

Du har blivit utmanad av mig i min blogg.

Ha en bra vecka!
Kram Helena

matte sa...

Grattis!!!
Vilka söta ungar... kan man få låna en ;)!

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ja din man säger något där alltså!! Vi har också diskuterat "Obamas sårbarhet" här hemma.

Men maj gadd vad spännande för som du sier, det påvirker ju oss!!

Jag har utmanat dig min sköna ;)

Njut dagen

Lemi sa...

dnåå så søte di va da ;)