mandag 10. november 2008

Kunst og markaturer:)

Denne helga har vært meget hektisk og innholdsrik:) Det har vært turer i skog og mark,og lutefisk-lag på Havfruen med damene på jobben til min kjære. En tradisjon som jeg setter stor pris på:) Mennene,de får ikke være med ,denne dagen, er det damenes aften:)


Det er jo et orginalt kunstverk ,så det skal ikke males over,og jeg skal love dere at det er innprenta,ikke lov å tegne på andre vegger..

Kunsten er jo ganske dekorativ alikavel da,når jeg kom over det første sjokket at han hadde tegnet på veggen:)


Søndag var vi på tur i Estenstadmarka,og disse bildene er tatt ved Estenstad-dammen for de som er kjent..

Her ligger det en tynn iskorpe litt utpå,og var åpent inne ved land:) Og som dere ser blir det litt kontraster, det er speilblanke utpå og vind innerst:) Gjett om det var gøy å kaste kongler utpå isen,sånn at prinsen hørte et lite dunk. Han sprang opp i skogen og henta og kasta,henta og kasta:) Va sliten i går kveld ja:)

På lørdag var mamsen og papsen med oss på tur,og de foreslo at vi skulle rusle rundt Teisendammen:) Det var er godt forslag,gikk greit å ha med vogn,det var spennende for størstemann.. Litt surt vind,men deilig temperatur...

De holder på å reparere demningen,så da måtte vi gå ned ved siden,og fikk se denne fossen åpnebare seg. Mamma,det regner på meg,største mann kjente dråpene fra den.

Så kom vi til en liten dam,som heter Stokkdammen og pappa kunne fortelle at der brukte de å gå på skøyter når de var små,for det er en liten dam,så den frøys på først av alle vannene i Bymarka. Og det var stor stas å få slå løs på isen sånn at den gikk i stykker. Hørte bare fydefull latter...
Og søndag ettermiddag,var vi og spiste middag hos mams og paps,og feira farsdag,koselig:)
Og når vi kom inn,så nekta minste prinsen å legge seg å sove,han sov i 20 min og våkna kvart over 8,halv ni og holdt det gående til etter at vi la oss kl .23. Da var han enda ikke utslitt,men det var jeg:)

Ønsker alle en flott mandag:) Klem Eva

10 kommentarer:

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ohhhh vad jag älskade kunsten!! *fniss*
Tänker pappsen var en populär man när han tillät detta ;)
& du för en härlig helg, jag ÄLSKAR lutefisk & hade gärna varit med dig & mumsat!! Hoppas det var jätte gott!
Härliga turer i skog & mark har ni också hunnit med, tänk om man haft lite av din energi *dröm*

Ja ja, vi hade da en tur till campingen för att se på ny plats till vogna & det var en mysig dagstur det också da ;)

STOR klem hjärtat, hoppas er vecka blir skön

Cathrine sa...

Heisann!
Ja vi hadde et krapyl som har vbært våken i hele natt..Har vel vært jevnt våken 1-3 ganger om natten siden vi kom hjem ifra Riga..Er det mulig,ja gjett om..Bli man sprø så bli man sprøøøø..
Kjekt med litt kunstverk da..Sa mannfolkene er ikke akkurat nøye for å si det slik..Sitter borti en krok å sier jada,hehe...

Håper du får deg litt søvn i dag vænnen..

Klem Cathrine

Cathrine sa...

Send meg adr de når du våkner lille venn...:-)

Min verden sa...

Haha Eva! Dette var virkelig morsomt - og veldig gøyalt for oss, men kanskje litt mindre gøy for deg. Iallefall sånn med en gang. Jeg er helt enig med deg, du kan ikke ta det bort og antagelig kommer du til å spare på det "til evig tid" - hehe - jeg ler ennå! Hils mannen din. Leser han bloggen din? Hehe... - mannfolk! Klem

Min verden sa...

Hehe - nå fniser jeg av kommentaren om de slemme - hehe. Ler av mannen din ennå jeg... synes jeg har hørt det før....hehe! Hanne

liven sa...

Heisann!!
Så kjekt med damenes aften da.....
Sikkert mye latter og skravling:O)
Nydelige bilder hos deg!!
Du er så flink å komme deg ut i naturen du:o)
Nydelig kunstverk også....hihi :o)

Ha en fin kveld og ny uke:O)

P.S. det var nok siste buketten i år og den holdt ikke lenge i stuetemperatur!!

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Önskar dig en ljuvlig dag hjärtat!!

Klem

cloudberrie sa...

*FNISSAR* Vilka kreativa gossar! Förstår att dom har haft hur kul som helst utan mamma som "förmanar" ;) Klart du måste spara konstverket! Kanske kan det få en fin ram sedan och bli en snygg tavla ihallen.

STOR KRAM från Eva

Hilde sa...

Takk for hyggeilg kommentar i bloggen min:-)

Ser du har gått rundt Teisendammen og vært på Ringve, så nå må jeg lese meg litt nedover her å "kjenne" meg igjen litt til:.-)
Jeg bodde i Trondheim til jeg var 10, men hadde besteforeldre som bodde på Lade og et par så langt oppe ved golfbanen du kommer uten å være utpå den:) Og nå bor mamma på Lade, så er godt kjent i Trondheim.

Ha en super kveld!

Anemone sa...

Ååå jeg som hadde håpet at den ille prinsen ble med på det bloggtreffet!!!!!!! Om du har lyst til det, hjelper jeg deg med vogn, bærer den innover i Egon, dessuten har jeg et fang som det kan sittes leennnge på....Og med min store nese, vil gutten bare sitte å glo i timesvis :-)))