onsdag 19. november 2008

Det snør,det snør...

I dag,når vi våkna var lykken stor til de små.. Det snødde og snørn lå på bakken. Var ikke vanskelig å få på klær å dra i barnehagen da:)  Avdelinga til minsten var ute,så han stabba nå rundt og lurte fælt på hva det hvite som var på bakken og som kom ned var..

Bildet er tatt fra terasse-døra. Og det er vanskelig å få festet noen snø-korn på film.... Men blir jo glad over å se snøen falle. Kjenner humøret stiger noen hakk,og at det blir mye triveligere med en gang... Lysere og koseligere,selv om snøen er veldig våt.... Har snødd kjerringa og vært julestemning:)


Dette er en billedserie fra i Mars,da prinsen hadde vært hjemme fra bhg og snøen lavde ned:) 
Tror jeg har vist noen av de før,men lek i snøen tåler gjensyn:)

                             Titt hei,mamma.....

 Var morsomt å leke seg bak gjerdet mens mamma´n sto innom å tok bilder... 

Ha en fin onsdag,og jeg håper snøen får ligge noen dager! Klem Eva☃

11 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Så herlig!!!!det snør et snør tidelibom!!!;)

Anemone sa...

Å jeg falt helt pladask for ditt andre bildet!! Det var utrolig flott, og etter mi mening fortjener det en plass å veggen. Se de øynene da, de glitrer av glede over denne første liggende snøen.

Fin kveld til deg.

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Åhhh vilka lyllosar!! Jag vill också ha snö!!!

Jag kan inte minnas ett år som jag trånat så efter det vita guldet på backen.... Så snälla skicka hit lite till oss är du snäll ;)

Underbara bilder♥♥♥♥

Nu skall jag ner & vaske kläder.....

Njut kvällen

cloudberrie sa...

Vad HÄRLIGT! Snödansen fungerar, tack för hjälpen!!!

KRAMAR från Eva

liven sa...

Så fine bilder!!
Her er det visst også meldt snø.....og jeg som fremdeles har sommerdekk på!!
Da blir det å gå til jobb til det er ordnet!!

Ha fine dager og kos deg i snøen:O)

Alex sa...

YOU KNOW ME !! Takk du er nå søt og god.
Glede mæ te å se dæ igjen.
Og O er no søt da :)

Som Mine Dager Er, sa...

Så stemningsfulle vinter-bilder, Eva. Ungene stor-fryder seg med snø og den byr på så mange aktivieter for de små. Det er en herlig tid.

Jeg er sikkert litt sær når det gjelder jul, men for tidlig blir litt feil for meg. Julen hører desember til, også kan vi gjøre forberedelsene i november. Jeg gleder meg til all pyntingen, spesielt når jeg begynner med vinduene ;-)

Jeg håper vi kan treffes og prates på lørdag. Jeg kommer garantert! Håper vår felles Marit-venn også tar seg tid/får anledning til å komme.

Looking forward.

Stor klem fra Marit

Maria / Frøken Fryd sa...

Hvor herligt med sne !
Her er også lovet sne i weekenden, og vi har idag endelig fået vinterdæk på bilen. Så nu glæder jeg mig også.
Andrea har desværre begrænset erfaring med sne, det er ikke meget det sner her, og det bliver hurtigt til slaps og isslag på vejene. Men men...

Tak for din kommentar. Det er en god ide, problemet er bare at jeg ikke selv er specielt gode venner med boremaskinen sev, så får vel ødelagt væggen hvis jeg begynder. Ha ha, det er faktisk en rigtig god ide - så overtager han vel ;-)

Klem Maria

GundaM sa...

Herlige bilder ja, spesielt det nr to!!!

og ja, måtte snøen vare for ungene sin skyld ;0)
Klem

Hilde sa...

Jøss, snø jo!! Og så fine bilder og en liten søting:-)

Normalt så bruker jeg en halvtimes tid på henting, men kommer man skliende inn kl 1655 en dag å skal hente, så har man jo ikke annet valg hehe:-) Og både jeg og sambo har blitt temmelig effektive av å ha to barn med 15 mellom..man må liksom være litt god i timing da.

Det er en åpen gård et eller annet sted ikke langt fra Lade, husker vi skulle dit en gang..kan det være i nærheten av Dragvoll tro? Er ikke det i nærheten av den store matbutikken langs omkjøringsveien(maxi kanskje) da? Mye kanskje her, men det skla ihvertfall være en der:-)

Hilde sa...

Voll gård var det ja:-)