tirsdag 22. juli 2008

Danmarksferie,del 1

Da var første del av ferien vår over..Vi har ferie nå også,men er hjemme og slapper helt og totalt av.. Ble litt slitne av turen hjem fra Danmark.. Vi kjørte hele veien fra Larvik på søndag natt til mandag,med masse kø,(E-18,hor noen smarte sjeler på ett eller annet kontor har funnet ut at å fikse veien,det gjør vi midt i fellesferien.... Vi brukte 50 min på 1,1 mil...) Men hjem kom vi og late har vi vært etter det...

Et par fantastiske bilder av stutsen,som min kjære tok... Det øverste er bare WOW,synes jeg.


Hva er det med surikattene som fascinerer slik??? Er det at de bestandig er på vakt,at de er livlige og lekne,eller er det Timon fra Løvenes konge som har gjort at jeg er blitt oppmerksom på dem? Fascinerende dyr synes jeg da,og hvem kan motstå denne lille krabaten?

Disse fyrene er på vakt,er det en fiende i nærheten???


Her er Oscar,en sjøløve på over 300kg,men som var overaskende lett og smidig....

En bitte liten,sjimpanse unge,som leker i tauene... Man ble stående lenge og se på hvor elegant han/hun beveget seg..

Sjefs organgutangen.... Han var enorm....

En organgutang-mamma koser med sin bitte lille baby:) Se hvordan morskjærligheten lyser ut av henne....

Vi kommer til å dra tilbake til Danmark på ferie,men ikke til Hou... Huset var fint og det var sentralt hvis man hadde bil og kunne dra rundt... Men hadde man lyst til å spasere rundt på etttermiddags-kveldstid så var det ikke mye å se.... Neste gang turen går til Danmark så går turen nærmere Legoland,og da Maria,kan vi ta den kaffen som vi ikke fikk tatt denne gangen,pga av lang avstand:) Hadde en liten kaffeavtale med Maria-Frøken Fryd,men det ble litt langt å kjøre denne gangen med små barn....

7 kommentarer:

Min verden sa...

Så morsomme bilder. Jeg er enig at det strutsebildet er helt utrolig flott. Synd at det ble litt tungvindt med stedet dere var, men det er litt vanskelig særlig når man har de minste barna. Håper det var fint allikevel, selv uten det helt store strandværet. Ha en fin dag i morgen. Hanne

Nunne sa...

Må se senere, er så trøtt, men øyner en ape i det fjerne...
koselig....
Takk for at du ba om audiens, nå er døra opplåst for deg min venn!
Logg deg inn med din egen mailadresse og passord!

Nattaklem, Nunne.

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Den översta bilden på strutsen var FAB!!! Är din man frilanser för National Geographic eller *lol* Nej helt ärligt det var MÄKTIGT!!

Så flott ni haft det på trass av att det inte var så massa runt själva stedet ni bodde, bättre lycka nästa år & en erfarenhet rikare ;)

Väntar spendt på del 2.....

Stora varma sommar kramar från Sessan heimen

matte sa...

Vilka helt underbara bilder!! superfint fotat! Du kan du :)
Den översta med strutsen är så fin. Vilka dockögon den har!
Sedan den som gapar.. bra fångat på bild! och mamman och barnet.. gulligt :D
men klapp och kram hörnan brukar vara mest poppis bland barnen. När jag var liten så var det bara hästarna som gällde för mig.. tror inte ens jag såg de andra djuren ;)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Hur gick det med vesle gutten din i egen säng i natt?
Stackars, dom förstår ju inte mye när det plötsligt är hel omvändning i rutiner.... Men jag är lika förundrad över hur fort dom vänjer sig till nya situationer, vilken egenskap du!!!

Kirken är Skedsmo kirke ;) Den är så vacker skall du veta om du inte känner till den, ett riktigt dröm motiv för en foto geek *fniss*

Fjerdingby är vackert men mye mygg, har en gammal bekjent på Jacobsbråtan där ;)

Stora klemmer & önskan om en god onsdag

Jeanette sa...

Hei, så flotte bilder:) ser ut som om dere har hatt en fin ferie. Vi var også en tur i DK - vi bodde på et feriesenter som het Fiskenæs, i nærheten av Sønderborg. Helt ok, men reier ikke dit igjen.. ble for kjedli for barna... var ingenting å finne på om ettermiddagene for barna.. var en badepark men d var alt.. så vi fartet hver dag og ja vi var i Legoland.. 50 minutter`s kø for å kjøre en karusell.. ongene syns d var topp men vi voksne var glade da vi dro derifra... det var helt enormt med folk der, men kjekkt å rusle rundt i parken med vogn:) men køer var der overalt.
Ha en strålende onsdag, her skinner solen..vi er på hytten å ferierer nå,deilig...stille og rolig:)
Klem

Min verden sa...

Bare innom for å ønske deg en deilig dag. Hanne