søndag 27. juli 2008

Å for ei strålande helg......

For ei helg.... Kan ikke beskrives med annet enn fantastisk.... Vi har vært og farta hele helga og det har bydd på fantastiske opplevelser.. I dag har vi vært i Åre,hvor gradestokken til slutt viste 33 grader celsius,py paen det er varmt.....  VI har bada i Åresjøen(det var så hektisk til mor at det ikke ble foreviget), vi tok gondolen opp og var så heldige at vi så pappa`n på sykkel rett under oss og det var stor stas:)  Men alt for varmt til å tusle rundt,så det ble en rolig dag,og plassen med deiligst temperatur var inne i gondolen.. (Gjennomtrekk)

Står oppe på kafeen og tar bilde nedover.. Og når gondolen var akkurat over masta,så kilte det i magen og var kjempegøy syntes størstemann..

Klokka 16.30 viste det 31 grader nede i dalen.. Baksiden av bygget  viste 34 grader i skyggen og biltermometeret 33... Blir varmt til meg det ja... Men det er jo ikke lov å klage da...

             Om vinteren skibakker,om sommeren blomster-eng

                  På toppen,der gondolen stopper

Jeg måtte bare flire litt,når jeg leste afterski bar,og jeg sto der og smelta bort... 

Så kommer helgens største opplevelse.. Vi var i Verrafjorden og besøkte mamma`n til min kjære og mannen.. De har hytte der og vi tok båten ut... Plutselig dukker det to niser opp ved siden av båten.. De svømte langs ripa,hoppet litt,dykka under båten og leika seg rundt oss... Det var en mektig opplevelse kan jeg love,og vi fikk foreviget opplevelsen.Vi satt og fulgte med de lenge,og det dukket opp et par til.. Ifølge han som er lokalkjent,så var det nok sild i fjorden. Og det er ihvertfall jeg takknemlig for:)  For makan til naturopplevelse er det lenge siden jeg har hatt...

                    Det er flotte dyr,og så lekne...

                          En elegant skapning glir rundt i vannet..

Her er det to som er oppe samtidig.. (Klikk på bildet og du ser det bedre)


             Hytta sin nærmeste nabo... Bebodd,men vet ikke av hvilken fugl..

Her er det fortsatt meldt godt vær fram til onsdag.. Dagene skal nytes i hagen,for der er det skygge:) Den eneste klagen eg har,er at det er et lite mareritt å få lagt minstemann,for han blir påvirka av at det er så varmt på soverommet.. Men han sover lengre om morran og det er jo ikke dumt..... (Jammen sa jeg smør,vi sovna kl 23.30 og våkna kl 07.05)

8 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Så du har vært i skibakkene du - midtsommers. Ja er det ikke ski så er det sykling som lokker folk opp i fjellene ;-)

Og hvilken naturopplevelse dere har hatt. Å få nærkontakt med slike store "fisker" må føles spesielt. Herlige bilder du tok!

Det er varm i Trøndelag for tiden, men jeg klager ikke. At det er varmt som fanden på soverommet er slitsomt, men jeg skal huske det når jeg om noen måneder ligger der og hutrer under dyna med iskalde tær og ønsker meg tilbake til sommeren igjen.

Og vettu - det er så herlig å ha en blogg. For da kan jeg bla meg bakover i tid og gjenoppleve sommeren min - med tilhørende tanker og bilder. Det blir jo som en visuell dagbok. Jeg frydes.

Klem fra Marit

MAVO sa...

Enig med navnesøster! Hvilke naturopplevelser. Høye fjell, høye temperaturer, og NISER! Og JA det er fint å ha en blog..man kan mimre på sin egen side- Godt å vite at man har opplevd litt...ukene flyr! bare 3 uker til skolestart...det blir hardt det:-( Onsdag kommer en av barnas tanter på besøk, og vips er nok en uke fløyet.... Og da skal vi vel flytte oss over til nr 7.... vi snakkes klem

matte sa...

Afterski:D
Vilka härliga upplevelser! Bra att du hade kameran med!
Jag är så höjdrädd.. tror inte jag skulle våga åka den linbanan :O
ha en härligt solig dag!
kram

liven sa...

Ser nå ut som du har hatt en fin helg du også......
Og så sett niser!!
Det opplever vi faktisk i denne fjorden også men jeg har ikke sett det!!
Ja vi er heldig med btyggen og så utrolig deilig som vannet er nå da!!
Har duvet uti i dag også jeg da.....
Nå får vi vel lage litt middag snart....blir seint dette når det er så varmt!!
Kos deg med sommeren.....tar snart et bloggetreff på bryggen:O)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Veldig glad for at du likte gaven. Enkel men forhåpentligvis noe du kan bruke på deg selv. Syntes selv fargene var delikate ;-)

Kos deg. Vel fortjent.

Marit

borghild sa...

Så gøy å få oppleve niser, da!!:-) Og her er det også varmt, vi har vært på stranda og tatt med oss halvparten av sanda hjem!!;-) Men som du sier, vi må ikke klage!;-) Klem B:-)

Maria / Frøken Fryd sa...

Orv manner !!! FOR en oplevelse. Er niser det samme som delfiner ? Ligner dem synes jeg. Vildt :-)

Og så må jeg sige.. hi hi hi, After ski bar, ha haa


Klem

Min verden sa...

Så nydelig dere har hatt det. Nei, ikke klage - det vil ikke vare ;) live writer er nok pc basert (tror jeg da - men jeg er ikke sikker) Du har vel Mac (som jeg ønsker meg :)) - hvis du vil forsøke er det link nederst på innlegget. Det var ikke vanskelig. Veldig lett og veldig morsomt. Kos deg fortsatt i varmen. Vi har det hett - men godt her. Kokte over i 16-tiden, men det var fordi jeg ryddet og ryddet :) Hanne