tirsdag 29. juli 2008

Premie,pai og bilder tatt fra et barns perspektiv

Her er det fortsatt veldig varmt... Å gå i shorts klokka 22.20 på kvelden i 20,8 grader,hører med til sjeldenhetene her i byen.... Vi er mye inne om dagene vi,for det er alt for varmt for ungene og størstemann vil ikke ut.. Han elsker å være ute,så det er rart for oss at han vil være inne. Men han er helt utslått av varmen stakkar....Premien var denne lekre hånduken og en samling oljer:)  Fargene på hånduken var som den var kjøpt med tanke på meg:) 

I dag skulle jeg få besøk av ei venninne med sin lille baby på 14 dager,og hva skulle man servere i varmen??? Hm... Joda dro på butikken,kjøpte Maizena sin paideig,som man bare tilsetter 1,25 dl vann,kjevler ut og steiker.. Fylte den med piska kremfløte som jeg blanda med 1 boks vaniljekrem.. Pynta med jordbær og bringebær  og voila sånn ble resultatet.... Enkelt og så godt...

 
Fotoapparatet lå på bordet og det klødde i småfingran,og han fikk nå lov å ta bilder,og her er resultatet....

Duken,med to telysestaker og glasset han sjøl har mala i barnehagen som jeg har telys i...

 Telysestaken som han synes er så fin,med lillebror i bakgrunnen

Vann er en viktig del i livet hans (Drikker ikke brus),og spesielt viktig nå i varmen. Passer på å ha  flasker stående over alt til ham sånn at han husker å drikke litt.


Livretten nesten det her... Mamma,kan æ få Jerry kjekse?? Og ja nå i varmen får han det,er glad for hver matbit han får i seg. Ellers er det bare kjeks i helgene:)

Regner med at alle nyter godværet like mye som meg,og livet er bare herlig... Her grilles det og vi drikker øl/vin og koser oss om kveldene:)  Livet er hærlig dere...

9 kommentarer:

MAVO sa...

Så koselig med besøk, grilling, pakke.... Her har vi bare vært rundt husveggne, planta en del stauder, Morten snekrer carport, ungene badet, men kl 14 ville de inne- Helt utslått.
Ferien er liksom litt over her hjemme.... Naboungene har kommet hjem, og de henger rundt oss HELE tiden. Hadde ikke rukket å savne de. nei. Synes de er veldig mye her....Litt små lei av det... De er her og der selv om mine ikke leker med de. Og jeg må PASSE på for de bruker basseng, og vi har i tillegg masse verktøy her og der. "jeg må tisse" "jeg må ha plaster" "kan du hjelpe meg" SVAR: "GÅ HJEM TIL MAMMA " Det er varmt til meg i dag, og vi får besøk i morgen.... mye kortere lunte enn ellers gitt:-( Sendte de hjem kl 14 da mine gikk inn. Da orka jeg ikke mer -Litt skuffa labba 4 unger hjem.Men kl 17 var de tilbake!! (Grrr) Vi dro på tur til Teisendammen da. Puh;-)Nå må jeg rydde barnerom så tante Solveig fra Steigen har plass og sove. Hun er veldig kos, så gleder meg til hun kommer. Fortsatt god sommer i sommervarmen :-) klem

♥ H@rmoni ♥ sa...

mmmm deilig med bringebær- må finne på noe enkelt i denne varmen, ja!
Det er for varmt å stå inne å lage mat..Koselige bilder! :O)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Heia Eva

For det første: tusen takk for gode ord på bloggen min idag. Sånt skryt varmer veldig. Og for å si det sånn: vi storkoser oss derute. Handyman truet med å overnatte ute på terrassen her ei natt det var så varmt, og fordi han trives der. Løperen er kjøpt på Linen ja. Det er så deilige farger synes jeg. Hadde lyst på den i rosafarger også, men vi får se hva det blir til.

For det andre: takk for at du skryter av meg på bloggen din. Og jeg må si det samme: her inne hos deg trives jeg også!

Ellers er varme dager deilig, selv om de av og til kan være vanskelig når det er på det varmeste. Vi er jo ikke helt vant til dette, vi trøndere. Men klage gjør vi ikke. Nei nei!

Den pai-deigen har jeg aldri prøvd før. Har sett pakken, men aldri kjøpt. Nå skal jeg sannelig prøve jeg også. Takk for tipset. Å blogge om mat og matoppskrifter er noe jeg liker å gjøre, og ikke minst lese andres oppskrifter og tips på matfronten. Det er gøy!

Rolige dager på jobb. De skulle sett meg nå, her jeg sitter og sniker til meg litt blogge-tid. Vel, det er bedre enn å drikke kaffe og bla i aviser ;-)

Ønsker deg nok en strålende dag i varmen. Det er bare å nyte den.

Stor klem fra Marit

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ohhh vilken kake & så flott tips *tusen tack* sån paj skall jag laga idag tror jag ;)

jag tycker liten har tagit underbara bilder♡
Det är väl typ den höjden dom små ser i ;)

Varmt ja!! Men ovädret i natt rensade upp ordentligt &
idag är det levandes.

Hoppas besöket var perfekt & grattis som vinnare i konken!!

Massa kramar

Fru Fjeldhammer sa...

Tusen takk for omtanken! Heldigvis for meg så har det vært værst på morningen i dag... begynner å bli fant til slike basselusker når man jobber med barn..*S*

Så herlig lyslykt du har fått...

klem

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jammen gott å få tömt sig ibland ;)
Vet du, vi har inviterat störste brors tjejs mamma & pappa i morgon, dom är här i Oslo nu. Så då tänkte jag faktiskt diska upp med "din" paj ;)
Vet inte säkert om dom hade möjlighet, men så har jag tänkt!
Lagade brownies i kväll för jag var så sugen på sött, du vet "veckan" närmar sig.... Men när jag hade skrapat ren bake bollen för smet var jag inte sugen på den färdiga kakan längre *hi hi*
Men den blir inte gammal i detta huset oavsett.....

Lyn & torden är noe av det jag har mest respekt for så jag är lika pysete som du, men igår var det så langt undan i starten att jag vågade mig ut. Allt för det rätta bildet vet du ;)

Min sluga tanke med turen för kärleksparet med prinsessan idag var ,PREVENTIVT!!
Se hur det är & dröm er inte bort i någon baby verden *slue mig*
Men joda, dom skall allt få ta henne med ut ibland vid senare anledning. Prinsessan tycker ju det är super stas.... Fast jag skall kanske si att dom kan belaga sig på en liten stund i leke parken dom passerer, så är hon nöjd sen ;)

Stor klem till dig, dina kommentarer är alltid lika fina♡

Min verden sa...

Takk for hyggelig kommentar. Ja, det blir mye kos her. Gratulerer med premien :) Takk for tipset med paideigen, den hadde jeg helt glemt. Kos deg videre du også hvis været fremdeles holder. Det ser ut som om vi får et par dager til her. Hanne

matte sa...

Ja livet är verkligen härligt just nu! Vi har också finväder, lite svalare nu på morgonen men solen gassar så snart är det hett :D
Den kakan såg smarrig ut! Det enkla är ofta det godaste, och med jordgubbar och grädde - kan det ju inte bli annat än gott:)
kram matte

Ellas Inspiration sa...

Vilka härliga bilder och pajen ser ju verkligen god ut!

Ha en bra dag!

Kram Karin