torsdag 24. juli 2008

Danmarksferie,del 2

Når man er på ferie,så blir fotoapparatet flittig brukt,tror vi tok 350-400 bilder iløpet av ferien,noen bra,noen dårlige,men de har det til felles at de er minner det er verdt å ta vare på...


Her har dere meg,med en fot i Skagerak og en fot i Kattegat.... Grenen ved Skagen

De to havene møtes..

Jeg er ikke noe båtmenneske,men denne var bare helt fanatastisk flott,og så stor...

ET lite inntrykk av alle båtene som lå til kaia i Skagen,det er snakk om mange og hvilke båter...
Det er imponerende å rulse rundt å se på...

Vier fascinerte av alle vindmøllene i Danmark,og min kjære måtte stoppe og ta bilde av dem... Han hadde en plan,men det ble ikke helt som han hadde planlagt... Men et imponerende syn alikavel synes jeg... Her er det 5 stk på rad....

Største prinsen ble ivrig Boule spiller,eller han skulle kaste kuler som han kalte det.. Han laga egne regler... Vi voksne kasta metall kulene,og når det var gjort kasta han den lille kula,med det resulatet at han bestandig vant.... Stor stas..

I Fårup hadde de gravemaskiner som ungen kunne styre selv... For en som er gravemaskin gal var det som å komme til himmelen.... Vi fikk han ikke med oss vidre,de som sto i kø,kunne ikke få hans maskin... For det var jo så mange andre som var der,så de kunne jo bare ta de andres,sånn at han kunne sitte og grave hele tida selv..... Meget ivrig som dere skjønner. Og hjelpemannen er min kjære:)

Og de hadde biler som de fra 2-5 kunne kjøre selv også,og det var stas... Han sto og venta og da kunne han fortelle pappa`n at han skulle ut og kræsje.. Han kræsja vel 1 gang og så var han veldig flink til å kjøre etter det.... Og etterpå fikk alle ungene førerkort,stas det også:)

Her er vi på ei diger trampoline,eller noe lignende... Du kunne hoppe på den,men det mest gøyale var å springe på den.Men med en 3-åring,som til å begynne med syntes det var litt skummelt,så greide ikke jeg å holde balansen... Kan trygt si at jeg underholdt de jeg kjente som så på.De sto og hylflira til meg.. Skjønner dem godt jeg:)

Dette var den største lykka,en "stor" berg og dalbane som gikk fort,og som største prinen fikk kjøre.. Han var ikke til å stoppe... 3 ganger tok han den,og tilslutt måtte vi si at parken stengte for å få han med oss hjem... Det var litt kø,men det gjorde ingenting,for han følte seg stor:)

Denne dagen var den beste i ferien for ham,han snakker om berg og dalbaner,en raftingbåten vi tok,motorsykler,fly og tog:) Og det var bra med Fårup synes jeg,at det var så masse de minste kunne være med på:) Vi var der i 8 timer vi,og kunne vært der lengre om prinsen kunne bestemt:)

16 kommentarer:

liven sa...

Så deilig det ser ut som dere har hatt det!!
Utrolig kjekt å feriere i Danmark med små barn!! Vi gjorde det flere år på rad........før vi begynte å reise lenger syd.
Vi pleide å reise til østkysten.....i nærheten av Grenå!!
Har mange gode minner derfra:O)
Ha en fin kveld/natt:O)

Min verden sa...

Så spennende med gaven. Jeg gleder meg :) Ser ut som om dere har hatt en fin og frisk tur. Herlig det bildet av deg på havskillet - så fikk jeg sett hvordan du ser ut også! Kos deg i finværet i morgen. hanne

borghild sa...

Det både ser og høres ut som om dere hadde en kjempefin tur til Danmark!:-) I fjor var min første tur til Fårup, og der syntes jeg det var kjempegøy. Jeg har alltid trodd at det var mest en vannpark, men det var jo bare en liten del... Og selv om det bøttet ned da vi var der (måtte innom Blokhus og kjøpe regntøy og støvler før vi gikk inn , og mine støvler lakk selvfølgelig etter to sekunder), så hadde vi det supert både store og små. Herlig og varmt ammerom hadde de også, for det fristet ikke mye å sitte med puppen ute i det været:-)
Og i Ålborg Zoo er isbjørnene mine favoritter:-) Ha en super fredag du også, her skal vi i dyreparken med et vennepar + barn i dag:-) Klem B:-)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ser ut som en perfekt ferie för små troll♥

Vilken vind ni hade, när du stog ute i vattnet *ho ho*
Du är ju så flott jente da, kos att se ett bilde på dig ;)

Store gutt tyckte nog det var skönt att komma hem själv, så vi satt länge ute & pratade om hans ferie & upplevelser. Nu börjar alvaret för han, ut i lære...

Bästa kramar hjärtat & ha en underbar helg i värmen

matte sa...

Det ser så härligt ut! min lillasyster berättade om det där stället där haven möts och nu fick jag se det på bild:) kul!
ha en skön dag i solen!
kram

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Å som jeg lenger tilbake til Danmark. Så herlig å være der, jeg har jo sylferske minner i pannebrasken jeg vettu. Og det må da være paradiset for små guttekropper å tilbringe tid med slike leker og aktiviteter. Åtte timer er jo ikkeno! Men men ;-)

Ellers er vinneren kåret på min lille gjettekonkurranse. Kan kanskje være lurt å sjekke ut hvem som vant .... ;-)

Kos deg i helgen.

Klem fra Marit

GundaM sa...

Neimen, så herlige bilder da. Og endelig fikk jeg et ansikt på deg og;0)

Ja, danmark er flott og spesielt Skagen da.... Drømme, drømme ;0)

GundaM sa...

Og ja, grattis med premien til Marit!!! Enn d at du gjetta det da også jeg som er så glad i disse posene...

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ja nu i kväll kan vi puste, vel og merke ute.... inne står viftene på fullt & det är grusomt ännu.

Hi hi, du njuter mousserande & jag njuter en iskall öl nu, har vit vin men det hade gått rett i fletta på mig nå *lol*

Njut kvällen sötaste

♥KLEMMER♥

Min verden sa...

Linne ja, det var jo meg og blomster da! Noen ganger tror jeg at alle kan akkurat det samme for meg, men etterhvert har jeg lært meg at intelligens kommer med interessen! Man er jo ikke dum selv om man ikke kan skru fra hverandre en motor! Vel, nok om det - ha en deilig kveld. Hanne

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Om det är någon tröst så sover ikke denna jenta heller, hun hyler som en gris nu för nå fick mor nok & la henne...... INGEN dvs.......

Njae, sval & sval sommar natt! Det är da iaf svarlare än i dag på dagen *LOL*

Hade du inte fått med dig vår iPhone vaka!?
Joda nästan hela familjen (störste bror var i bergen) köade från 23 nede på by porten som nummer 19 & 20 i kön.... Lite crazy måste man nå vara när man har väntat i 1,5 år på att telefonen skall komma i Norska butiker. Google map är super, nu skall jag inte gå mig bort i Oslos gater mer *hi hi*

Hela telefonen är rååå bra & du må bara önska dig en sån i jule gave ;) Det ryktas att det kommer en röd till jul ♡ Fast jag älskar min vita!!

Nu blev hon stille.... lurer på OM......

Stor klem

Min verden sa...

Ville bare innom å ønske deg god søndag. Her er det fortsatt helt knall. Hanne

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke skønne billeder ! Dejlig dag i Fårup ser jeg, og storeprinsen var da helt umættelig. Sådan skald et være. Og så fint at se billede af dig også :-)

Synd det ikke var bedre vejr mens dere var her. Nu er det jo knaldfint, og meeeget varmt. Men godt havde i det haltdigvis alligevel.

Klem Maria

Ps: jeg har sendt din en mail.

Anonym sa...

Så flotte bilder! Danmark er landet for barnefamilier - helt klart:) Var der masse da ungene var små - og det du skriver om prinsen og gravemaskin er helt likt hvordan min sønn var på den alderen. Det var kun biler, gravemaskiner og alt med hjul på som var intressant - nå er det gått over til gitar og Heavy Metal.... Iallefall, skjønner at sønnen ville vært der lengre, hva er vel 8 timer i paradis?! Takk for titten og fin kveld til deg! Klemmer**

Min verden sa...

Håper du har hatt det fint i helgen. Ville bare innom å ønske deg en fin uke. Hanne

Ellas Inspiration sa...

Va mysigt det ser ut! Verkar ha varit en go ferie!

Klem Karin