lørdag 5. juli 2008

Bading og Festningen

Her har dagene gått unna,og jeg har vært litt tom for energi.. Derfor har det væert lite besøk hos dere fra meg den siste uka...Men setter stor pris på alle kommentarene der legger igjen....

Været i Treondheim har vært fantastisk de siste dagene....Vi har tilbragt dem i hagen under treet vårt på et stort pledd og med masse drikke:) Det er så deilig å kunne være i skyggen utyen å fryse....  Minstemann elsker å bade i bassenget sitt,mens størstemann helst kjører båtene sine i det... Men begge nyter sola og skyggen.

Onsdag var jeg ute og spiste med S-laget,("syforeningen`n" vår) på Kristiansten Festning... Maten var god og enkel og hvtvinen forfriskende og omgivelsene nydelige... Selskapet kunne ikke vært bedre,så det var en flott kveld:)

                    Trives i bassenget

                 Intens konsentasjon

Her er det som jeg kaller festningen,men det er jo ikke det..Men det er det som vises når man ser festningen:) Huset kalles Donjonen...

Litt sydlandsk stemning over inngangen på Vertshuset... Vi satt ute og det var deilig...

Den ene vollen ned mot byen og himmelen som bare lyser godt vær....

8 kommentarer:

matte sa...

Visst är det härligt att sommarvärmen äntligen kommit! hoppas det håller i sig länge, länge! Det är så roligt på sommaren också med alla besök och ljumma kvällar då man kan sitta ute! och ett glas vin eller fler är ju inte fel det heller :)

Anemone sa...

Ser du koser deg i sommervarmen du også. Deilig nå ja, og tiden skulle stått stille på slike vakre dager. Nesten ikke råd til å gå å legge seg en gang når kvelden kommer.

Nydeligebilder det var av lilleprinsen under her, skulle vært i glass og ramme de bildene der.

Nyt kvelden, og sender en klem herfra.

borghild sa...

Jeg visste ikke at man kunne spise på festningen... men så er det jo mange år siden jeg har vært der også!! Ja, her har det også vært dødsvarmt i dag, mannen har klagd sin nød i hele dag, mens jeg har svettet på jobb!:-( Ha en fortsatt fin helg! Klem B:-)

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Härliga bilder♡♡♡♡

Här slutade värmen brått när vi var mitt på sjön idag *hua mig*
Men vilket väder vi haft fram till dess☀☀☀☀☀☀

Njut söndagen för fullt om ni har sol!

Kram hjärtat

Marit V sa...

JA herlig vær:-) men skuffelsen var stor da jeg voknet til øse pøse nå kl 8:-( ...og værmeld som sa at regn først skulle komme på onsdag. Men dere rakk å kose dere masse ser jeg. ha en fin søndag. her skal vi feire morten som har bursdag:-)

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Du är Nominerad i min blogg skatten!

Njut dagen

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Nyt de deilige dagene. Små og store elsker varmen og godværet og gjør godt til kropp og sjel.

Jeg har aldri vært på besøk på festningen jeg. Hvilken skam! Mine foreldre har hatt omvisning der med guide i helgen, og de var så fascinert over historien forbundet med hele stedet. Og javisst er det vakkert der. Jeg må nok ta meg en tur.

Forstår deg når du sier at det blir mindre tid til blogging. Selv har jeg tatt litt time-out og er altså nå tilbake for å gi lyd. Sommerkveldene skal ikke skusles bort på blogging. De skal leves og nytes. Sådeså!

Ønsker deg en fin uke Eva.

Klem fra Marit

GundaM sa...

Åja, der var jeg masse ganger da vi bodde i byen. Mimre, mimre her nå...

Herlig badebilder med de små og, tiden flyr du;) Og imorgen, ja de kommer varmen tilbake får vi tro;)

Klem