torsdag 31. juli 2008

Pute,hage og blomsterEllers så var jeg inne hos Marit-Som mine dager er i går og hu hadde en løper fra  LINEN,jeg har brikkene som "hører" til den løperen,og  hu nevnte den i rosa,så jeg måtte bare løpe og kjøpe en i  rosa:) Passet helt perfekt til blomster og lys-lykter... 

Her vises litt mere av den,kanskje jeg må dra og kjøpe brikkene som hører til også??? 

Rett over Linen ligger Kid på Tiller-torget og jeg tenkte å kjøpe meg en acryl-duk i hvitt eller beige,men der var det jo salg og de var utsolgte.. Størstemann forelska seg i disse putene,som var på 70% salg og kosta 30 kr. Gutta fikk en hver,og de er bare så søte synes jeg:)

Vi hadde et par av søskenbarna til min kjære med familier på grilling i går og da fikk vi denne flotte lilje-buketten av det ene paret:) Har aldri tenkt over rosa liljer jeg,men for en lekker og perfekt sommerblomst:) 

                        Close up

6 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Ja er den ikke fin i rosa også?!?! Bare elsker de fargekombinasjonene. Dette ble lekkert da, med blomster og lykter som matcher så lekkert. Vi har visst samme smak du og jeg. Puta fra frøken fryd var noe helt for seg selv. Må vist innom butikken hennes og sjekke ut hva hun har.

At KID Interiør kan gå med fortjeneste forstår ikke jeg. De selger jo ut alt til 70% !!! Kjempebra for oss som er kunder, for jeg kjøpte det hvite pledded som ligger i utesofaen for kr. 45,- da rabatten var trukket fra. Det er jo helt villt, men jeg var storfornøyd med å få det fine teppet til den prisen!

Synd Linen ikke har samme prosentrabatten på sine varer.

Pialotta sa...

Så mycket vackert du köpt dig. Här är det så varmt 26 grader nu när klockan är 19.00, så man gitter inget än att vara vid havet.. stranden i sanden:-) Badliv kan man säja. Ha de gott själv och tack för dina goa ord i min caffepausblogg.. jag har ju två till bloggar som du kan kiksa in i om du vill.. uppdaterar kanske något senare:-)
Kram på dej Eva

Cathrine sa...

Heisann!
Her nyter vi finværet og gjør litt utearbeid. Skal ta fri i helgen da skal vi på Hitra på Krabbfest,det skal bli gøy:-) Har vært jevnt og trutt innom siden din,men sløv til å sett inn et innlegg. Masse fine bilder ifra Danmark,kjekt med en kos ferie og se tilbake ti i mørketiden som venter oss...
Du og dine får fortsette nyte finværet og ha ei riktig fin helg Eva..
Klem cathrine

Min verden sa...

Ååå - så koselig du har gjort det! Liljene er helt nydelige :) Nå ligger det pakkelapp til meg fra deg. Jeg GLEDER MEG til å hente den i morgen. Rakk ikke i dag pga småtterunger som måtte hjem til mamman og pappan sin :) Vi snakkes. Nå er det Wallander! Hanne

Anonym sa...

Den puta var virkelig lekker! Nydelig alt fu har kjøpt deg - fine farger og alt passer så godt sammen. Lekekrt!! Har nettopp vært på Kid jeg også, men var nok sent ute - jeg fant liksom ingenting jeg MÅTTE ha. (Uvant!) Og putene guttene fikk er jo bare kjempesøte - morsomt å handle til de små, også. Er Linen nettbutikk? Ikke helt oppdatert på den... Fortsatt fin kveld til deg! Klemmer**

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Eva :-)

Jeg var indenom dig igår, og var helt sikker på jeg lagde kommentar... Men NU kommer den i hvert fald !

Så godt du blev glad for puden. Jeg må bare takke for handelen endnu en gang. Det er en stor fornøjelse at lave puderne, og endnu større når den der køber den bliver glad for den.

Fine ting du har købt på KID også, kan mærke jeg helt savner at kunne handle der også.

Jeg har gæster, må rase videre. Må dog lige fortælle en lille morsomhed først, he he. Gæsterne og manden var på en lille handletur til Tyskland igår. Vi drar der jo jævnligt, og køber billig øl og brus. Nordmændene var helt i 100, de gik totalt amok over de billige priser. De kan jo ikke tage ret meget med over grænsen. Så i stedet købte de stort set alt andet, sammen med kvoten af alkohol. De kører hjem over, i helgen med bilen tætpakket af diverse kjøtt og hundemat, fniis.

Klem Maria