lørdag 5. april 2008

Trøtt

Denne uka har vært slitsom... Min minste prins,har vært helt håpløs til å sove om natta...
11 kommentarer:

Anemone sa...

Huff da, så slitsomt.
Tenner i vente kankje ?? En kan i alle fall trøste deg med at denne nattevåken er noe som går over. Sønnen her i huset, som i alle de år har vært førstemann ut av senga) er nå vanskelig å få utav den på morgenen :-) Er det ikke det ene, er det det andre :-)
Og MOR, DET er vi hele livet min venn.

Koselig med litt blomster da, det er krydder i hverdagen som gir oss litt glede.

God helg til deg herfra.

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Skjønner du er trøtt!
Godt at du kan få sove litt på dagen da.
Den garden living boksen du spurte om er kjøpt på en lokal blomsterbutikk. Noen skrev kommentar om at den kunne fåes på hageland.
Håper du får noe søvn i natt!
:O)

borghild sa...

Dette høres kjent ut... Vår minstemor våkner også hele natta, dog ikke hver time... Litt slitsomt, ja, men vi sier akkurat som du gjør, at vi vet at det går over... En av 'fordelene' med andremann;-) Klem B:-)

Mamma Millan sa...

Hej gummsis!!!
Go för midda på dig o tack för mailet..läste just!! Tack för alla bilder , såå kul att se o så kul att se dig!! Så fin du är...o kul att få ett ansikte till bloggen!!

Låter jobbigt att inte få sova..för att orka måste man ju ha sömn...hoppas han sover bättre i natt..din lile prins!!!!

Ha en skön söndag goa du!!!

Millan!!!!

Min verden sa...

Jeg føler med deg. Trøsten er at det går over... Jeg har gitt deg en utfording på bloggen min. Hanne

Hemma hos Klara... sa...

Hoppas helgen varit bra! Jobbigt när barnen inte vill sova. Mina har jättesvårt att somna i tid nu när vi har ändrat till sommartid. Så tycker dom att det är jobbigt att gå upp tidigt på morgonen.

Fina bilder du visar!

Ha det gott!
Kram Helena

Min verden sa...

Den avstøpingen er skikkelig romantisk. Det tror jeg ikke min mann kunne funnet på, selv om han er god på støvsuging og det også er bra for romantikken! Jeg håper vi får se bilde av den. Jeg håper du får en bedre uke med sovingen. Som sagt jeg føler med deg. Been there - done that :-) Nå er vårt lille vidunderbarn 12 år. Nå er det andre utfordringer i tur, men hun sover stort sett på natta.

tinemor sa...

Det ligger en takk til deg på bloggen min.... :-)

Fru Fjeldhammer sa...

æsj, det er ikke morro med "morratrette" unger som ikke vil noen verdens ting *OMG* kjenner til den, storesøster er litt sånn, mens lillebror "løper" i bhg!!

Vi er ikke vant til at lillebror sover om natta, så vi er litt i sjokk at han sover seg igjennom hosteanfall og div. betyr vel bare at han begynner å bli litt større og ting er litt lettere!

Du bør absolutt gå på baby kino og se den filmen, den er trist samtidig som den har mye humor... jeg og venninnen min humra og lo mye!

Kos deg...

Anonym sa...

Så fine blomster du har kjøpt deg. Høyres ut som om det er vel fortjent! Det er ei slitsom tid,- men trøsten er at det går over, og det går fort!
Håper du får ei fredeleg natt:0)

Anine sa...

Det er godt å unne seg noen vakre blomster når det stormer litt mer på andre områder. Tirsdags smil fra Anine