søndag 13. april 2008

Hei!

                   Får ikke flytta bildet til lengre ned,men her er garasjen på vei til å bli revet:)
                                              
Har vært litt borte fra blogg-verden nå. Har vært sliten og trøtt. Og det har skjedd mye. Og når jeg har hatt overskudd,så har Mac`en blitt benyttet til min kjæres spilling.. Jeg har fått Best og Pest utfordring fra Min Verden`s Hanne. 
Det kommer bilder men kan allerde nå si at min Aller beste er Familien min... Love my boys:)

Onsdag var jeg på Baby-Kino og så" Ps.I Love You",og den anbefales til alle som liker Chick-Flicks. Jeg lo og gråt,midt i blinken for meg ihverfall....  Torsdag var det S-lags møte her hjemme. (S-laget er jenteklubben vår),og det var trivelig,med godt mat og skikkelig jenteprat:)  Trengtes det,og så godt det var for alle sammen:) 

Helga har vært ute helg,garasjen til mams og paps er blitt revet og min største prins  har sittet på gravemaskina si og gravd hele helga,fra 9 om morran,til han har måttet duppe.Eller bare inn og spise.Nå ligger han og sover etter en lang dag,med graving og en tur i is-hallen.

9 kommentarer:

liven sa...

Ja dette var nok kjekt for gutten å være med på!!
Ha en fin søndag:O)

Min verden sa...

Takk for alle hyggelige kommentarer. Får håpe du får sove skikkelig snart. Det går over når ungene blir litt større. Det er deilig når man kan reise vekk en helg, som jeg har gjort og oppdage at det går helt fint. Deilig når alle er slitne etter utehelg. Ha en fin kveld fortsatt. Hanne

Min verden sa...

Jeg glemte å si at boka PS! I love you er kjempesøt. Jeg leste den for noen måneder siden. Anbefales. Hanne

Anine sa...

Heisann Eva :)
Tusen takk for god ord fra deg. Det sitter hardt i denne gangen og jeg er fremdeles tappet for mange krefter. Merkelig, har ikke vært syk på mange år og hadde liksom glemt litt hvordan det er...
Da er det godt å titte innom andres blogger, få litt inspirasjon å sånn...
Godt også å se at det er andre som er sliten og som skriver om det- da føler jeg meg ikke helt alene :)
Lykke til med alt du og dine står opp i! Når man er sliten så er man sliten, da er det godt å bare få lov til det- nye dager med overskudd kommer tidsnok :)
Anine

GundaM sa...

Håper du har fått masse sol og energi i sola idag!

Hvor i alle dager er egentlig dette bildet tatt...Virker så kjent...Hm, ligner der vi bodde før.På Ranheim... Savner byen innimellom.

En fin uke ønskes deg og dine!

Tante Mimmi sa...

Takk forkoselegt besøk!
Eg veit ikkje om ho har arva meg, trur ho har det frå veninna si det der med hage. Det er nesten slik at eg blir smitta av henne!
Her har det også vert ute-helg, det er deiligt! Også kan ein jo håpe på at mykje luft gjer at dei små tar tidleg kveld;) Det trur eg eg og skal i dag! Det kan eg anbefala til trøtte mødre ein gang i ny og ne! Tidleg i loppekassa!
(men då må du ikkje blogga først, for då blir ein aaldri ferdig!-he,he!)

borghild sa...

Tenker det var stas å grave nå, ja!!:-) Her følger også treåringen vår spent med i naboens hage for tida. De har både tatt vekk gamle brosteiner, revet en mur og gravd med minigravemaskin de siste dagene. Nå er det kommet ut en sementblander også, og de har det tydeligvis ikke så travelt, så her blir det nok å følge med på framover... Desto fler fingermerker på kjøkkenvinduene, sukk...:-) Ha ei fin uke! Klem B:-)

Mamma Millan sa...

Hej Eva...
Tack för dinafina ord hos mig!!

ja, Engla..hennes öde berör...det som hänt är sååå fruktansvärt..i natt hade jag alla 3 barnen hos mig i sängen! Ville ha dem nära....det är en hemsk värld vi lever i !!!!!usch ja!!!

Så ni fixar o donar..jap kan tänka att det ärkul för dina grabbar....
När vi byggde ut ,,o började gräva...då var min lilleman bara4 år ,,,tyckte det var såå spänannde med grävskopan ju!!!

Ha en skön vecka rara du!!

Kram millan

Storeflittig sa...

Skikkelig demolition bilde det øverste! Rart hvor fort det går å ødelegge noe mot å bygge det opp.

Håper den lille sover bedre. De små er jo sånn, kan holde deg våken natt og dag i en periode, heldigvis kommer det nye faser, slik at mor får hodet over vannet igjen:)

Artig å se bilder fra Dubrovnic, har vært mange ganger, i cavtat også, det er DEILIG!

Gleder meg til å se mer av hjemmet ditt her på bloggen din, veldig hyggelig å være her!