torsdag 24. april 2008

Rutete

Dagens utfordring var ruter,og det var mye å velge i,og noe er valgt bort,noe kommer jeg sikkert til å finne iløpet av de neste dagene,for jeg går og tenker,striper,prikker,blomstrete,rutete,og flettet i alt jeg ser:) Men det er jo gøy også,for man ser jo ting på en helt ny måte.. Da jeg  igår sa at leca-blokker var rutete når de lå sammen. så himla min kjære med øynene,,, Men for meg er det sånn og her er mine bidrag til dagens ruter..  
                           Vinduet i garasje-døra vår...

                             Mitt rutete kost og støvbrett på mitt prikkete gulv:)

Kose-ruter,ihverfall når man steiker "Gaffel-røre" i dem....Store prinsen kaller det for gaffel og det er vi er glade i vaffel her i huset:)

                   Armerings-ruter med rust inspirert av GundaM

Bygges det garasje,så er det Leca-blokker,og der er rutet sammen:)(Skimter noe prikker også)
 
 Norges mest leste kokebok-ruter,Ingrid Espelig Hovigs rutete kokebøker:) 

9 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Gomida...tar en liten kik innan gjag ger mig ut o målar!!!!Tack för så mycket fina kommentarer..förlåt jag inte unnit svara!!!
Såå mycket hääärligt du visar på temanju...både prickar ,blommor o nu rutor!!!!Våffelgärnet var kanon!!!!!Han inte fixa så mö rutbilder...kom inte på nåt..men du hade ju massa fantasi ju!!!!!

Hoppas allt står väl till i norge...Här är fullt ös...ska man få njuta snart!!!!!????

Kram Millan
~~~<~~<<@

Nunne sa...

Artig, nå ser jeg bare ruter rundt he rjeg sitter.... smårutete vinduer, rutet duk på bordet, ruter på heklabrikken på kommoden, ruter på kurven på veggen over meg, buss RUTER i veska mi, haha...
Rutete hilsen fra Nunne...

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej :-)

Sikke en masse specielle billeder her nu i det sidste. Det er da en morsom udfordring - den havde jeg gerne været med på, må tage den næste gang den "florerer". Men - flotte billeder du har lagt på, og sjovt at se hvordan du har tænkt i striber, ruder o.s.v. *smil*

De der kanelboller... mums de ser gode ud. De sender mine tanker tilbage til Norge og da vi boede deroppe. Må jeg ikke bede dig meget pænt om at få opskriften ? Jeg vil gerne overraske "den anonyme mand" med sådan en tallerken fuld i weekenden.
Hvis du har tid og lyst må du meget gerne skrive den til mig, evt på mailen hvis du vil.

Klem Maria.

liven sa...

Hi hi....man blir helt opphengt ja!!!
Tror jeg må ta denne jeg også men måtte ta en utfordring først:)
Nydelig lykt på innlegget under her!!
Ha en fin kveld:O)

Min verden sa...

Så morsomt Eva. Likte veldig godt den rutete kosten og lykten selvfølgelig. Glemte å si det i går. Er litt pumpa etter x-tra lang dag på jobb. Snart helt. Skal på høyskolen i morgen, noen timer på jobb - så slappe av... En hel helg. Det skal bli deilig det. Tøff uke!

Ellas Inspiration sa...

Härliga bilder! Imorgon flätat! Kram Karin

GundaM sa...

Hihi,artig du ja;)
Mens jeg drev og lagde kveldens innlegg tenkte jeg faktisk på deg!

Og du, neste gang du er på Stjørdal må du ta turen innom meg og;) Ikke fullt så stilig og flott som hos Irina da, men god kaffe og herlig rot og kaos;)
Ha en flott helg Eva;)

snusans inredningsblogg sa...

Härliga mönster! :)

Nunne sa...

Hei Flette Mette Eva....
Du, tak for beøsk og for koselig hilsen! Hvis du går på kommentarene under kaka, så finne rdu oppskrifta. Den ble jeg nødt å dele, sjøl om jeg sa ALDRI skal noen få den av meg, den skal være bare MIN. Men det er vel ikke sikert :) du og jeg har de samme gjestene? eller ka tror du? Idag har vi masse kaker her,rullekake med gele og krem, sjokoladekake og gjærkringle, så bare kom, du....
Vi feirer innflyttinga i nyhuset, og får besøk av ei på 22 som vi har hatt i fosterhjem. Ho kom til oss 5 dager gammel og er nå 22 og har sin egen familie... tro kor koselig det blir!!!
KLEM og lykke til med Oreo kaken!