mandag 27. april 2009

Innbruddsforsøk på huset vårt...

Fredag morgen så så jeg at en av hagestolene våre sto foran spisestue vinduet,og tenkte at javel nå har nå min kjære og ungene hatt det artig i går og kikka inn. Men da jeg ringte ham,så var svaret,nei,det hadde de ikke.. Og da forsto jeg at noen hadde vært bak i hagen vår og henta en stol og kikka inn. Og det syntes jeg nå var ganske så ekkelt. Leverte ungene i barnehagen,og da jeg kom hjem så så jeg naboen gikk og kikka rundt seg.

Så jeg nevnte nå til han at noen hadde vært og kikka inn til oss,og han kunne fortelle at hos dem hadde de kommet seg inn.. Igjennom et badevindu som er 40*40 cm over 2m oppe på veggen som alle kan se fra gata! Åpna vinduet med et brekkjern!

De hadde vært bak i hagen og henta en stige klatra inn.. Tatt penger,pass,lommebøker,mobiltelefoner og ei skinn-jakke.. Ikke noe hærverk,og stigen var kasta bak i hagen igjen...

Når jeg snakka med min kjære igjen,så sa han,sjekk om de har brukt brekkjern på vinduet vårt også,og joda... Der var det merker etter et brekkjern/stor skrujern.. Jeg åpna ikke vinduet,men da det ble gjort så hadde brekket gjort at de hadde ødelagt karmen inne i vinduet også!!!

For å si det sånn,vi er vel ikke mest redd,men sinte.. Men det er ganske så ekkelt å tenke på at jeg bruker å gå ned om natta,og der kunne jeg sett rett inn i et ansikt som var på vei inn i huset vårt!!! Da vet man ikke hva som kunne skjedd med seg selv,for er de gærne nok til å gå inn til noen som er hjemme,er de gærne nok til å kunne skade en også!


DSC_0010.JPG

Her vises skaden på utsida....


DSC_0005.JPG

Sånn ble det inni....

DSC_0008.JPG

Må si at jeg blir jævlig irritert,over at noen skal dra rundt i nabolaget og gjøre oss utrygge... Men vi skal ikke la oss skremme!Da det ble anmeldt,så sa politiet at det har vært mye rart i nabolaget vårt og at de skulle se hva de kunne gjøre. Vi håper at det betyr mere patruljering og at de intensiverer jakten på skurkene... Sånn at nabolaget blir den idyllen vi er vante til..

18 kommentarer:

MOLLY sa...

I know the feeling...skummelt!!!! Og orbanna frekke tåpelige, mindre intelligente folk! Ellers håper jeg uken blir strålende:)

MajorogMeg sa...

Fy flate..noe så ekkelt?? Slikt er ikke godt å oppleve Eva. Håper politiet får tak i skurkene. Dere naboer får være på vakt!! Fysj..

Glad jeg har Major...ikke at han er noe farlig men han ville ha varsla..
Pass på!!

Anonym sa...

Usj, så ekkelt. Foregår det så mye rart i nabolaget deres, altså? Da håper jeg politiet har ressurser nok så folk kan føle seg trygge - ellers får naboene gå "nattevakt", som de gjorde på Pappenheim for noen år siden. Pøbler - hva feiler det sånne? Skulle hatt god, gammeldags juling. Lenge. Håper resten av uken blir god for dere - de kommer ikke en gang til til samme hus. Klem fra meg**

Anne sa...

Trøstes min!!! Bare tanken på noen uvedkommende i sitt hus da gitt...
ekkelt og ubehagelig å tenke på. Folk eier ikke respekt i det hele tatt!!

irina /Alex sa...

Faen å !! Så mye jævlig folk det finnes !!

Nei nå sletta æ ett langt innlegg . men bra dere anmeldte det.
jeg hadde blitt forbanna og redd.

Vi drar til åre og Holliday club på torsdag.
og så er det to konfirmasjoner i helga :)

Ha en fin uke min venn...

kari - carpe diem sa...

Å fytterakkern...nå fikk jeg seriøst gåsehud over hele...jeg hadde nok blitt litt mørkredd...håper de har noen som helst mulighet for å finne "Jævelskapen".

Ellinor sa...

Fy søren, sier jeg bare. Frekke folk!

linsky sa...

Å, så skummelt! Sånt gjør meg så forbannet!!

liven sa...

fysjameg....noe så ekkelt!!
frekke folk som skal gjøre oss utrygge i egne hjem!!
håper de blir tatt......men du vet jo hvilken straffer det er her...

håper du får en fin kveld Eva:o)

Som mine dager er sa...

Ja nå gjorde du meg ikke mindre redd. Jeg som sitter på nåler når jeg er alene i huset, og hører lyder over alt... jeg ble overhodet ikke mindre engstelig nå. NOT!

Det er så sykt ekkelt å føle seg så usikker og redd for at fremmede skal ta seg inn i huset ditt. Jeg dobbeltsjekker iallefall at alle vinduer og dører er låst for kvelden før jeg går til sengs.

Jeg håper polti får tatt dem svina. Ække gøy å vætta at det går brekkere i nabolage lissom.

Jeg håper dette er ditt siste møte med innbruddsforsøk.

Klem fra Marit

Donald sa...

Det er synd og man kan intet gøre.

Følelsen af at ens minder forsvinder er lige så slem som at døre og vinduer er ødelagt.

tinemor sa...

Uff så ekkelt og utrygt!!!
Bra det ikke skjedde mere.
Alarm neste?
Klem

Anonym sa...

Åh vad roligt att du var inne på min sida och kolla alla prinsessor och prinsar. Jag gör gärna en till dig om du vill!
Mvh Tofva Malone

matte sa...

hu så obehagligt. Tur att de inte kom in! Vi hade inbrott i vårt förra hus två gånger. Efter det skaffade vi larm och sedan blev det lugnt.

Guttemamma sa...

Så utrolig ekkelt,fy for møkkafolk,rett og slett.Har dere alarm..??? Hilsen fra Anette

Kathrine sa...

Ekkelt!

Ha en flott solskinnsdag! Klem:))

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Nä gud så obehagligt!! Hoppas inte det händer igen *grrr*

Miljoner kramar

♥ cloudberrie ♥ sa...

Usch vad trist! Förstår att du blir arg!

Stor KRAM från Eva