torsdag 9. april 2009

Hærverk

Må bare starte innlegget med noe trivelig:) I går kom min kjære hjem med påskegule-cala til meg:) Vakre....

Men som overskrifta sier,så skal det dreie seg om hærverk...

Sånn ser bakruta på arbeidsbila til min kjære ut... Natt til i går,dvs natt til onsdag så sto bila parkert på fortauet utafor huset vårt. Han satte seg nå inn og kjørte på jobb,men da han var på vei hjem fra sykehuset hvor siste jobb var,så hørte han en rar lyd,men tenkte ikke noe mere over det. En mann står å vifter og veiver,og han tenker,ka vil han mannen mæ.Stopper og går ut og ser at bakruta er i helt pulverisert...En detalj.. I nattens mulm og mørke hadde noen vært ute og skutt med et luftvåpen på ruta. Min kjære ringte en kompis som jobber i politiet og han kunne fortelle at det var ikke førstegangen at det skjedde i nabolaget vårt. Men han trodde at det var en luft pistol som var brukt og ikke luftgevær.Og that makes sense. Lettere å gjemme en pistol enn et gevær.....

Det er til og med skutt ved siden av ruta,sånn at de har ødelagt lakken og karosseriet også!!I tillegg har de revet av vindusviskerne på bakruta..

Jsg fatter ikke at folk synes det er gøy å ødelegge andre folk sine biler sånn,eller eiendeler, eller eiendom for den saks skyld.. Det var pøbler før også,men hvor er det blitt av respekten?

Tror det var på Beitostølen at 60 bileiere hadde fått ødelagt lakken på bilene sine pga av at pøbler hadde vært og ripa opp bilene...... Da er det trivelig å komme ned til bila si etterpå,og gleden de som har gjort dette må ha,er all den oppmerksomheten de får i media!!!!

8 kommentarer:

Solveig sa...

Herregud, at folk kan ha seg til å gjøre noe slik!!
Jeg forstår heller ikke dette..
så unødvendig!! Hva får de ut av dette da???

HEhe,joda vi var i Rotvolfjæra;)
Kjempe fint område det! Så herlig med sjøluften også:) Jeg har en venninde som bor i et hus der,så jeg har vært mye i det område ja. Enn å bo så nære sjøen, heldig!

Påske egg,er jo påske egg! Det er vell laget mange av disse også.. Men svigermor måtte kjøpe noen som passet stilen sa hun:) Snill ja!
Du får nyte fridagene dine;) Blir vell en god del ute dere tenker jeg, med 2 søte små:) Håper været holder seg som det er nå!
Klem fra meg;)

Anne sa...

Trøstes min, at en ikke kan få ha ting i fred!!! Blir så irritert over slik ramp!

Ellinor sa...

Fy flate, sier jeg bare. Nei, det er ikke lenger respekt for andre og deres eiendeler. Jeg håper disse som har gjort dette blir tatt

matte sa...

Men så trist med bilen!
Vilka idioter det finns...

Hoppas likväl ni får en Glad Påsk :)!

MajorogMeg sa...

Fytte rakkern at det går an. Pøbelskap og RAMP!!! Bare for å ramponere!! Fysj!!

MEN det var en nydelig blomst du hadde fått da:)

PÅskeklem fra meg:)

Anonym sa...

Sånne pøbler burde hatt en real omgang gammeldags juling - jeg blir så SINT på deres vegne! Håper ikke det ødelegger påskekosen helt for dere - det er de ikke verdt, pøblene. Trøsteklem herfra**

GundaM sa...

Huff da, så utrivelig;(

Håper de får straff på ett eller annet vis, en eller annen gang ... HUff da, meg og straff men jeg lever etter leveregelen; det du gir det får du igjen.Uansett...

KLemmmz fra meg

Siw Aina sa...

Huff, så kjipt. Og litt creepy også, at det flyr slike bøller rundt i nabolaget og lager kvalm. Håper de finner ut hvem bøllene er, og at de får en lærepenge.