torsdag 23. april 2009

Barnesykkel

Her i gården er det sykling som er det store nå lenge det er bart.. Og i fjor så hadde vi 2 hjuls-sykkel med støttehjul,og det ble som en 4-hjulssykkel.. For han lærte ikke å holde balansen,men lå over i svingene.. Og vi spekulerte fælt på hvordan vi skulle få han til å slutte med det..


DSC_0041.JPGVerdens kuleste Downhillsykkel ifølge eieren selv:)

Og løsningen ser dere her,vi fant en sykkel uten pedaler. Og det som er det geniale med den,er at de bruker føttene som støttehjul og pedaler.. Førstegangen han satt på den,så reiv han omtrent ned hele butikken og nå,så har han balanse som en gud og kjører ned bakker og er stødig som fjell. SÅ nå må vi vel prøve vanlig 2 hjuling snart...

DSC_0045.JPGVi kjøpte sykklen på Åre Eventysrbutikk,og betalte 1300 svenske kroner for den. Har ikke sett denne typen i Norge,men vet at ToysRus har hatt en versjon i tre... OG jeg tror at det blir mer og mer anerkjent med slike sykler ,for støttehjul er nå hærk. De lærer ungene å bli avhengige av dem i svingene,og så får de ikke den balansen de trenger for å sykle uten...


DSC_0046.JPGSå det er som en helt vanlig sykkel,bare uten bremser og pedaler..

Minstemann skal rett på denne sykkelen,ingen støttehjul på ham...

Har ikke funnet ut hvor de selger denne sorten i Norge,men hvis man tar kontakt med noen som selger sykler,så kan de sikkert hjelpe.
18 kommentarer:

Miriam Elisabeth sa...

Så stilig sykkel da :) Det må være mye bedre enn støttehjul ja. Aldri prøvd støttehjul jeg da, for lærte å sykle uten :)

Kathrine sa...

Sånn har jeg aldri sett. Kommer kanskje etter til Norge også? Jeg har punktert, så nå må jeg snart få ut fingeren og lappe. Lenge siden jeg kjøpte lappesaker.

Ha en fin dag i sola:)

GundaM sa...

Hm, har ejg ike sett før men fin og rød det var den ;)

Sykle forsiktig nå da !

Cathrine sa...

smart det der ja.. en lekebutikk vi har selges slike enkle utgaver av den der.. koster 399,- helt greit å bruke 1-2 sesonger.. nabogutten har en. tror det blir slik nen på lillebror til høsten eller neste vår:) skikkelig smart

liven sa...

Dette var en smart sak!!
Er enig med deg at støttehjul er noe herk...de sitter jo helt på skeive når de sykler!!

Ha en fin torsdagskveld:o)

Magny sa...

så søt...
nevøen min har også en sånn, den kjøpte de i tyskland på ferie i esommer...

en utrolig god idè!!
klem fra magny

MajorogMeg sa...

Så lurt Eva!!! Må jo være mye bedre og lære seg å få balanse på denne måten!! Men det første jeg tenkte...bør man ikke ha bremse?
Tuppat mormor...

Ja det har vært litt av en dag.. håper det fortsetter:)
Klem til deg:)

Ellinor sa...

Joda, det var noen ender der, men ikke så mange enda.

MajorogMeg sa...

Takk for tips:) skal jammen meg medle det til datter og svigersønn!! For jeg er også imot støttehjul.
Ha en go torsdagskveld..det lille som er igjen:)

MajorogMeg sa...

Ikke medle men MELDE...

matte sa...

En sådan har jag aldrig sett. Bra idé ju! Här är skate board populärt igen, varenda unge i kvarteret övar så det står härliga till :)

KKannDesign sa...

Herlig - masse flotte bilder og innlegg her nå..jeg har vært så travel i det siste så jeg har vært lite rundt - men kjempe kos å se og lese hos deg nå!

Ha en superduper fredag!

KlemKKann

pssst - dn sykkelen var genial - mine er for store for en sånn en.. men jeg har et tantebarn med Downs - kanskje den sykkelen kunne vært noe for han??!! Smil - takk for tipset!

Hege sa...

En venninne av meg som bor i Hamburg, hun har en sønn som er på alder med min sønn. Og der er det kun slike sykler som brukes før de begynner å sykler for fullt selv. En mye bedre løsning enn støttehjul synes jeg også.

Og når det gjelder bremsing, så kommer jo ikke slike sykler opp i så stor fart som om man trår med pedaler. Så føttene er bremsene. :)

Maria sa...

Det er nemlig så smart med de cykler uden pedaler.
Vi har dem i børnehaven, og ungerne drøner virkelig hurtigt rundt på dem - som din lille cykeldreng vil jeg tro.
Jeg tror det er en af grundende til at Andrea havde så utrolig let ved at lære at cykle på to hjul. Hun lærte det på bare et par dages træning i børnehaven, og nu drøner hun rundt.

Ha en rigtig god weekend
KLEM Maria.

linsky sa...

Kjempesmart!!

Anonym sa...

Kjempesmart med sykkel uten pedaler! Barna får balanse veldig fort. Vi har en to-åring som elsker sin sykkel.

Vi har denne fine sykkelen i tre (populær både blant voksne og barn) www.litenogblid.no

:)

Elisabeth sa...

Det heter løpesykkel eller balansesykkel :)

Lene sa...

Early Rider løpesykkelen / balansesykkelen er av tre og kjempetøff :)