mandag 3. mars 2008

Snille kjæresten min

Tidligere i dag satt jeg og leste i bruksanvisninga på kameraet mitt,og testa og knota... Må jo prøve litt.... Og da min kjære var ute og handla litt senere,så kom han hjem med dette bladet:)
Så nå skal jeg sette med ned og lære å bli en bedre fotograf:)

En gave kjøpt med omtanke betyr så uendelig mye mere enn gave som er kjøpt for å kjøpe...


3 kommentarer:

mali-mo sa...

Hei! Takk for koselig kommentar i bloggen min, det er så moro å "bli funnet" og finne frem til nye og spennende blogger her inne syns jeg! Måtte kikke litt i bloggen din jeg da vet du!

Så fin barnedåp du hadde stelt i stand da! Så lekkert og gjennomført pyntet både ute og inne, gjestene må jo virkeliig ha følt seg så velkommen og ønsket. Fin markering for den lille gutten din, og sikkert masse fine bilder å ha som minner seinere i livet...? Tatt med det nye kameraet da gjerne?

Har "nytt" kamera jeg oggså, hehe, det er blitt 2 år gammelt men kjennes altså like nytt ut ennå...så det der bladet ditt tror jeg nesten jeg burde hatt jeg også:)

Ha en fin uke!

sisselso sa...

Man kan være trøtt og sliten og huset kan stå på hodet, og man kan lure på om det er sånn livet skal være!! MEN alt er glemt når man får en oppmerksomhet fra sin kjære som viser han både bryr seg OG gidder! :)
Og så "holder vi ut" litt til ;)

christinasinteriør sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar. Så koselig med fine tilbakemeldinger nå i startfasen!! Koselig blogg du har! Kamera er så kjekt i disse bloggtider! Hadde ikke greid meg uten! Ha en fin dag!:0)