tirsdag 25. mars 2008

Her er de som får award fra meg:)


Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose.Awarded parties must post the award banner on their site.The banner must remain linked to the above linked site

Må først få si at jeg er veldig glad og litt stolt over  award`n min,og igjen takk til Alex og     Frk.Vims....  Skulle så gjerne gitt den tilbake,men det går ikke så da kommer mine kandidater her.......    

En av dem som skulle få award til meg var Min Verden ,men hun har fått en som fortjent:)  
                                                                                                                                                
Mamma Millan får den for sin fantastiske krativitet og den måten hun deler livet sitt på godt og vondt med sine lesere......   Og så har hun laget de flotteste påske-egg til guttene mine:)
Jeg blir glad over å klikke meg inn på hennes blogg,med feer,cup-cakes,alt det hun lager...
Og så er hun en fantastisk mamma til sine barn:)

I Min Verden får den for sine betraktninger av livet,og at hun er opptatt av det som skjer rundt                  seg.... Hun tar mange flotte bilder og er opptatt av familien sin:)  Og så har             jeg"stjålet" oppskrifta på icing til muffins... Et ganske nytt bekjentskap,men et som jeg gleder meg til å følge vidre:)

Cathrine får den for sine mange trivelige kommentarer på bloggen min,og at hunblogger om familien sin og andre ting hun er interessert i:)   

Fru Fjeldhammers kaos får den for at hun deler av livet sitt med meg og de andre leserne sine.. 
Blir helt fasinert av enkelte av kakene hennes,og mye av det hun lager og pynter med.Det er lett gjenkjennelig mye av det hun skriver om små barn og familie:)   


Hemma hos Klara  får den for sin kreativitet , er så masse flott å se på inne hos  henne.Hun skriver personlig og nært om sine kjære og alt hun rekker over.Driver sin egen butikk,som har det største utvalget av papperkakformer jeg har sett:)

6 kommentarer:

Min verden sa...

Takk det samme. Kos deg med utmerkelsen :-) Jeg koser meg veldig med bloggen din. Hanne

Hemma hos Klara... sa...

Tack så otroligt mycket!! Men så gulligt du har skrivit om min blogg, blir jätteglad. Det är faktiskt första gången jag får en Award så jag känner mig riktigt stolt.

Ha det så bra!
Kram Helena

Fru Fjeldhammer sa...

oi, ble helt satt ut her jeg nå.. Tusen takk for Award`en og de fine ordene fra deg. Sier som Helena over at nå ble jeg kjempestolt ;0)
Ha en fin dag.
klem

Min verden sa...

Takk for hyggelig hilsen på morgenkvisten. Nå "skrider jeg til verket" - alså jobben og tar bloggpause til i kveld. Jeg skulle helst vært "her" i hele dag. Ha en fin dag du også.

frk. vims sa...

heisann.

Jeg har vel kanskje skrevet om to hytter... Vi har hytte på Fosen (min familie), men det var ikke der vi var i påska. Vi var på svigers hytte i Hedmark, og der er det masse snø nå! :)

Nå skal jeg til frisøren og få stripet håret mitt. Skal i bryllup i helga, så er kjekt å få ordna seg litt. Åsså er det klart til jeg selv står i 'ilden'

Ha en fin dag!

klem

Mamma Millan sa...

Men tack kära du!!!!!
Så snällt så hedrad jag känner mig du..den emottages tacksamt!!!
Jättevarma o fina ord i din beskrivning ju!!!¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
T A C K S Å M Y C K E T !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
ha det nu såjätte gott så syns vi snart igen!!!
Grattis med till er andra !!!
KraM Mamma MillAN!!!!!!