onsdag 26. mars 2008

Menn

Min kjære har fått den Dobbeltsidige Dassboka til meg,for hva er det egentlig med menn og lektyre på do???? Han kan sitte vet ikke hvor lenge med blad,bok,avis..... Så da var dette midt i blinken da jeg vant den her forelden:)


Hvordan menn egentlig er!

Mange ganger krangler menn og kvinner helt unødvendig.Årsaken skyldes ofte mangel på kunnskap.Med dette lille bidraget vil vi forsøke å skape litt bedre forståelse,takk!

1. Lær deg hvordan toalettlokket fungerer.Du er en voksen kvinne!Står det åpent,legg det ned.
2. Fødselsdager,Valentinsdager og bryllupsdager er ikke hellige oppdrag om å finne den perfekte presangen...nok en gang!
3.Iblandt tenker vi ikke på dere.Lev med det!
4.Ikke spør oss hva vi tenker på hvis du ikke er klar til å diskutere temaer som sport,pizza grandiosa og biler.
5.Hver søndag handler det om sport-på TV.Det er som fullmånen eller tidevannet.Det er bare
sånn.
6.Shopping er IKKE en sport! Å nei,vi kommer ikke til å endre oppfatning.
7.Når vi skal ut sammen,synes vi alt du har på deg er fint.
8.Gråt er å betrakte som utpressing.
9.Spør oss om hva som helst.La oss først klargjøre en ting: Underforståtte hint funker ikke.
Tydelige hint funker ikke. Helt åpenbare hint funker ikke. Si det du mener!
10.Vi husker ikke datoer.Merk av fødselsdager og bryllupsdager i en kalender.Påminn oss gjentatte ganger i god tid før den datoen det gjelder.
11.De fleste menn har tre par sko-maks.Hvordan kan du tro at vi skal kunne velge ett par av trettito,som skulle matche din kjole..
12."Ja" og "nei" er svært akseptable svar på nesten alle spørsmål.
13.Kom gjerne til oss med problemer hvis du vil ha hjelp til å løse dem.Det er slikt vi gjør.
Sympatierklæringer får venninnene ta seg av.
14.Hodepine som varer over en uke,er et problem.Gå til lege!
15.Sjekk oljen!Vær så snill.....
16.Uansett hva vi sa for 6 mnd siden,så gjelder det ikke som et argument.Faktum er at alle kommentarer er ugyldige etter sju dager.
17.Hvis du ikke vil kle deg som modellene i undertøys-katalogene,kan du ikke forvente at vi skal oppføre oss som guttene i såpeoperaene.
18.Om det er noe som kan tolkes på to måter og en av dem gjør deg sint eller lei deg,så mente
vi den andre.
19.La oss få stirre.Vi tyvtitter uansett;det er genetisk.
20.Du kan enten be oss gjøre en ting eller fortelle oss hvordan du ville gjort det,ikke begge ting på engang.Hvis du selv vet best hvordan det skal gjøres,så gjør det selv.
21.Når det er mulig,kan du da være så snill å si det du har på hjertet i reklamepausene.
22.Chrisofer Columbus trengte ikke hjelp for å finne veien,ikke vi heller.
23.Forholdet vår kommer aldri mer til å bli selik det var de første månedene.Venn deg til tanken først som sist.Og slutt å klage til dine venninner.
24.ALLE menn ser bare 16 farger,som Windows orginale innstilling.Fersken er f.eks.en frukt,ikke en farge. Cappucino drikker man.Og vi har ingen anlelse om hva Gardenia er.
25.Hvis det klør,klør vi.Slik er det bare.
26.Dere er tankelesere og vi kommer aldri til å bli det.Vår mangel på evner til tankelesing
er ikke et bevis på at vi ikke bryr oss om dere.
27.Når vi spør om hva som er galt og dere sier "ingenting",oppfører vi oss som om ingenting er galt.Vi vet at dere lyver,men det er ikke verdt bryet å undersøke vidre...

8 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

*LOL* disse mennene altså, ikke noe å bry seg om... det værste er at alt som stod der er sant, menn er så simple!!
Ha en fortsatt fin kveld...

Min verden sa...

:-) De er ikke gode i hodene sine. Når skal de forstå at det er de som må legge til rette for oss og våre interesser, istedenfor at vi skal begynne å ta hensyn til deres :-)

Min verden sa...

Nå skal vi se hvor godt vi husker...
Først: Lagre bildet på pc/mac.
Gå til redigeringssiden.
Velg: "Add a sideelement"
Klikk og velg: Bilde "Legg til bilde osv."
Så kjør i vei - tror jeg da. Jeg kan ikke bruke Mac, så jeg vet ikke om det er noen forskjell,men det er egenlig like enkelt som innlegg hvis du bare finne rette plassen. Håper det går. Hanne

Min verden sa...

Så fint at du fikk det til. :-)

borghild sa...

Dette hørtes unektelig kjent ut..:-) Tror de fleste menn kan sette navnet sitt på den boka, min inkludert! Her en dag klagde jeg min nød over hvorfor ikke han kunne skifte sengetøyet til en forandring, det har seg nemlig sånn at han tydeligvis har et selvpålagt fritak fra visse husarbeidssysler... Joda, selvfølgelig kunne han det, jeg måtte bare si det til han! 'Ja, greit det, nå sier jeg det da, så kan du også gjøre det innimellom', sa jeg. 'Ja, men du må si det hver gang', presterte han å komme med. 'Hva, må jeg si det hver gang det skal skiftes, jeg sier det jo nå, så vet du det jo!' Men neida, det holdt ikke det, for da glemmer han det bare!! Er det mulig, jeg er jo ikke mora hans, heller!!:-) Jeg sverger, at hvis ikke vi hadde hatt dobbeltlaken og dobbeldyne, så skulle jeg kun skiftet på min halvdel av sengen, så kunne han ligget der med midden i sikkert et år før han reagerte...
Men likevel kan vi ikke leve uten dem..:-) Klem B:-)

Tove sa...

Hihi morsom bok:)

Leste for et par år siden at menn bruker ca en halv time ( husker ikke helt nøyaktig, men det kan ha vært enda lenger!) lenger på do i dag enn de gjorde for 30 år siden, og at det mest sannsynlig kom av at det var mannens siste fristed i huset, vi kvinner har overtatt resten:)

klem

Cathrine sa...

Artig bok,men kjedelig lesestoff for deg da. dette har vi jo visst lenge. Mannfolk er bare helt sløve. Må ha en kvinne hele livet. Først har di en mor som gjør alt, så når di blir voksne tar vi som gifter oss med dem over.. Vi må begynne å lære eller rettere sagt våkne opp....Ja ja sånn er den saken. Klem

Cathrine sa...

Tusen takk for awarden. Kjempekos å få en slik :-) Dette varmet...