lørdag 15. januar 2011

Vinter og sne....

Heisann og godt nytt år:)
Her har dagen flydd avgårde,og blogging har kommet litt i bakleksa.. Tror at jeg for første gang i mitt liv har blitt påvirka av vinter og mørke,kald og hustrig vinter.. Men nå så er det lys i tunnellen,dagene blir sakte men sikkert litt lysere,og bare det å vite det,gjør at jeg føler meg lettere til sinns:)

Vi har tilbragt tid i hagen,og det er lenge siden vi hadde så mye snø sist... Ungene storkoser seg,og det er utrolig hva en liten bakke/snøhaug skaper av glede og kreativitet...

Min kjære på vei opp på garasje-taket for å sjekke snø-dybden...

Ble litt måking,for det var mere snø enn forventet på taket!

Det er ikke bare spader som brukes i lek... Krokett-køller kan like gjerne brukes til å måke snø med:)

Kosting av snø,funker også....

Her blåser det nå,men det er bare å kle på seg og gå ut etterhvert:) God helg:)

5 kommentarer:

Havfruen sa...

Det er nok atskillig mere snø i byen enn her. Her stikker grastustene opp på åkrene.
Flotte bilder av gutta:)
Så det blåser i byen? Ikke så ille her idag men det går nok over, hehe:)
Ha en fin lørdag, klem fra meg:)

GundaM sa...

KOm opp hit og ta takene til oss også!!! utrolig masse snø her også og komemr det regn nå så blir det jaggu meg tungt...

Skjønner det har vært vind i byen og, her har vi nesten blåst bort idag og gutta er for store til å "lures" ut i snøen desverre.

God helg Eva, kos se deg her inne igjen!

Anonym sa...

Koselig å lese noen linjer fra deg igjen! Sitter her og hører på vinden som uler rundt husene - deilig å være inne og kose seg! Masse snø i år, ja - misunner ikke din kjære på taket,men noen ganger kan man misunne de små som fryder seg så over snø og lek og moro. Vi mistet noe på veien, vi voksne;) Herlige bilder av tøffingan dine! Kos dere med lørdagskvelden, klemmer**

Anne sa...

Puh!! Endelig og heldigvis Eva er du tilbake :-))) Godt nyttår foressten, og håper du har det bra. Hadde det vært stille her nå mye lenger nå hadde det nok plinget aggressivt i den fancy mobiltelefon din for å høre om det sto til liv da jente!! En blir jo rent bekymra når det blir så stille over tid.

Vinteren har vært lang for oss alle sammen, ikke minst for meg som har slitt snn med influensa og forkjølelse. Men kalde dager, varierende tempraturer og omgang med massevis av folk, ikke rart en blir angrepet av virus du.

Julehøytiden kom fort og forsvant rask gitt, en uke og det hele var litt over, litt sånn småtravlelt det hele synes jeg, og kjenner nå det er godt det er hverdag igjen.

Lengter nå til lysere dager, slk at en kan være litt mer utendørs. og ja, også til den helga i februar du vet.

Ha nå en toppers lørdag kveld, her forberedes taco og blogges på en og samme tid.

Varm Anneklem til deg.

Randi sa...

Her har det blåst helt forferdelig....surt og kaldt...har ikke orket å gått tur i dag...Shila er ikke fornøyd, men lider ingen nød...vi får ta det igjen i morgen..

vinglasset er fylt opp, taco på menyen...ungene og JG har kjøkkentjeneste....jeg er fritatt...tente lys i stuggu..og vi er klar for MGP....JUHUUU:-)

Gleder meg sånn til vi treffes igjen....DET blir en energipåfylling :-)

kos deg masse, Eva

gooo klem