søndag 16. januar 2011

Rundt hushjørnene..

I går så hadde jeg 5 minutter for meg selv,mens ungene var hos naboen og lekte i hagen deres:)
De gikk med til litt sondering av hva som finnes å ta bilder av rundt huset... Mye spennede hvis man bare åpner øynene litt!

Ungenes kost:)Et par lyslykter ungene har lagd:)

Snøskuffa som er flittig brukt:)

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Godt nytt år til deg!
Hvis man går rundt med kamera og ser verden gjennom linsa, er det virkelig mye spennende rundt omkring:)
Ha ei god ny uke, klem fra meg;)

Anonym sa...

Alt blir annerledes med et kamera rundt halsen - mye morsommere å være ute, da. Knalle bilder, Eva - du fanger motivene kjempefint. God natt**

Line sa...

Herlige blinkskudd:o)
Det er utruleg kva auget kan oppfatte gjennom ei kameralinse, ting som ein ellers overhodet ikkje ville lagt merke til...
Etter at eg starta med blogginga og fotointeressa for alvor tok av, trur eg at synet på verden har blitt meur nyansert..."ser" ting og motiv overalt;o)
Ynakjer deg og dine ei fin, ny veke, Eva:o)
Klem

Havfruen sa...

Artig å være på motivjakt!! Artige bilder:)
Ha en fin mandag, klem fra meg:)

Anne sa...

Noe sier meg at du skulle hatt bitte bitte litt barnevakt Eva, hint hint :-) litt voksentid alene er litt viktig det sjø, og jeg kjenner nå en litt barnslig hulder som kunne vært kjempeflink til å leke cowboy og indianer oppi trollskogen her :-)

Men du har så rett, bilder kan en ta av det meste, en bare må ha glede av det, når gleden forsvinner og det hele bilr både et pes og et stress, da må en legge det bort for en tid. MEN du er jo i ferd med å finne det igjen da.

Kom regnet hit også, i dag den dag du, og trist var en når en våknet til regn og varmegrader. Eller du, våknet til DET!! takraset da, rett utenfor soversomsvinduet, begge to på sekundet i tro at 3. verdenskrig hadde brutt ut..., vel... ja ja, bare takras heldigvis, men ikke kjekt å bråvokne på den måten nei.

Ha en fin kveld Eva.