lørdag 27. november 2010

Tenning av Julegatene

Her i Trondheim er det tradisjon for å tenne julegatene 1 dag eller 2 før tenninga av juletreet på torget. Så i dag pakka vi på oss klær og dro til byen:)

2 små nisser i tog etter nissen som tente julegatene..

Julenissen fijj hjelp av unger fra Putti Plutti Pott til å tenne gatene:) Ungene hjalp også til.
Hokus,pokus simsalabim,og vips ble lysene tent. Unntatt de siste,for var det kalt inn ekspert hjelp,nemlig selveste...

MADCON:) OG gjett til hvilken låt Nordre gt ble tent? Joda Glow:)
Det var helt topp å være i byen sammen gutta og se den gleden de uttrykte når de fikk se nissen og ikke minst : Mamma det var Madcon på ekte!!
Stor stas til eldste prinsen,og vet dere?! Madcon er like bra som Justin Bieber:)

En flott tradisjon som er koselig:) Tror ikke vi drar til byen imorgen,for det er meldt en 17 minus grader!

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Koselig julestemning dette! Visste faktisk ikke at de tente før grana..
Sannelig er det kaldt; vi dro på hytta igår, hjem idag, for der var vannet frosset:(
Kos deg med tent lys imorgen, klem fra meg;)

Anonym sa...

Så koselig da! Madcon er jo kjempekule, det synes jeg også:) Hælte meg ikke til byen i dag, selv om det er vakkert med julelystenning - venter på varmere tider. God fornøyelse i kveld! Klem fra meg**

Anonym sa...

wow, glow også da!!!!

koselig med julegran tenning synd det er så innmari kaldt emn ser gutta dine er godt kledt ;)

KOs dere i kvelden

GundaM sa...

hmm, ble jeg anonym nå da?????
men det er meg asså, GundaM

Hege sa...

Dette tenker jeg var stas for gutta ja, og kanskje mamma'n også! :)
Jeg er jo såååå godt på glow-dansen - så jeg hadde nok danset for fullt hadde jeg vært der. hehe...

I dag blir det en bitteliten tur ut til juletretenning på Ranheim Skolen. Er egentlig altfor kaldt.

Ha en flott 1. søndag i advent!

Anne sa...

Plutselig blir det liksom jul overalt synes jeg, og jeg rekker jammen ikke hverken følge meg her (bloggverden) eller der(virkelige verden)faktisk. Det er på denne tiden av året at en skulle lnsket å jobbe litt mindre, eller skitt, wræ, ja på sommeren og det da... MEN forsøker ikke stresse, kose litt mer, for jula er jo tross alt bare en uke, og den skal jo ikke slites helt ned heller.

Glow ja, skal si det ble en melodi som fanget du. Ble danset Glow på det julebordet på fredag også, til høy musikk. Noe bra, noe mindre bra du .-))) for å se sin egen lille fastlege vifte med sine armer i akevittrus...., ja ja minte vel mer om en ny verson av fugledansen i grunn. Overlevde foredraget ja, men at en skal pine seg så du, bare for en litt god følelse etterpå. Så alt for lett for å si ja jeg når ting ligger langt frem i tid, også nærmer det seg, og nervene kommer som et uvær.

Forkjøla igjen du, f... i h... hoste og skrøl og litt feber, men heldigvis det er da vel slikt en blir frisk av etterhvert. Kulda å sjø, ikke enkelt med så store tempraturforskjeller i grunn.

-17 her nå i skrivende stund. Men flott er det ja når sola kommer. Kos deg gjennom tirsdagen også da snuppa. Anneklem til deg.

Randi sa...

Det er noe spesielt med barn og jul....gleden, forventingene og de øynene....de strååler jo...alt må jo være som ett stort eventyr...alle lysene. nisser gaver hver dag...litt vemodig at jeg ikke får lurt barna mine lengre. Tilogmed Julie er litt for stor til å gå på at det er nissen som kommer med gaver....meeen vi tror på nissene.....vi bor jo på landet ;-) grøt setter vi ut hvert år på lillejulaften...og på gårdene får alltid nissene ekstra god behandling :-)

Her er det kaos og rot....gleder emg til vi har fått tømt huset. Kun store møbler igjen nå....så det skal gå fort å få kjørt det unna.

Kos deg med dagene min venn...håper vi treffes på nyåret.

go klem