torsdag 18. november 2010

Rådyr-flokken min

Jeg har lett i mange år etter disse rådyra. Så de første gang i et dansk interiørblad sitt julenummer for 4-5 år siden.Og har lett siden da.Har kommet for sent til Kremmerhuset når de har hatt,for hvem tenker på rådyr om sommeren når man skal ha dem til jul?! Og når jeg har sett annonsene til Kremmerhuset,har jeg løpt for å kjøpe,men de har vært utsolgt før annonsene har kommet på trykk!

Men på Mia´s på Stjørdal så hadde de i fjor,men jeg kom forseint da også.Dama der nvnte at de skulle få inn i år,og jaggu fikk en hel familie bli med hjem:)

Her er mine yndige små,som skal få prege bordet i desember..
Har du lyst på noe lekkert til jul så legg turen innom Mia´s i Kjøpmanns gt på Stjørdal,eller du kan sjekke bloggen deres ved å trykke HER

5 kommentarer:

liven sa...

Neimen.... for noen søte rådyr da :o)
Får disse stå i fred for små barnehender ??
Ha en fin kveld Eva :o)

Som mine dager er sa...

Jaaaaa, nydelig Eva. Jeg husker du spurte etter de da vi var der sammen i fjor ;-) Så bra at du endelig ble kronet med hell, endelig har du bambiene i boks. De er jo bare helt skjønne da.

Og Mia's er en flott butikk. Nå skal jeg inn og sjekke ut bloggen deres. Takk for at du reklamerer ...

Klem fra Marit

Tante Mimmi sa...

helledussen! Så søte!
Du er ferdig med julepynten med desse!

Anonym sa...

Endelig fikk du hele familien av disse søtnosene - for søte er de jammen! Jeg får så lyst på Stjørdalstur av dine skriverier, skal jeg prøve å få tid til før jul, ja! Fin fredag i kulden - klem fra meg**

Hans HB sa...

Så flott samling da!!
Men hvor er mamma'n da? En bukk og fire kalver...(hehe)Men. med de hvite prikkene på siden er vel egentlig dette dådyr vel?
Ha en flott søndag!