onsdag 1. september 2010

Sykkelbanen

Det er vel et kjent faktum at gutta mine er glade i å sykle,og nå har min kjære kjøpt downhill sykkel til meg også,så nå er det ingen bønn.Jeg må være med jeg også...

I Trondheim så finnes det en sykkel-bane på Eberg,og der elsker gutta å være.Der er det en asfaltert bane med veier og trafikklys,men det er ikke den som frister mest.. Det er dirt-jump banen som ligger ved siden av... Masse små hopp og utfordringer for de små.. Og de store..

Det er om å gjøre å holde tunga rett i munnen når man farer over hoppene..

Her er det snakk om stål-kontroll på sykkelen:)

Så var det min tur da... Hadde vel ikke mest lyst til å sykle over de jordhaugene der,men når eldste prinsen sier: Mamma hvis du sykle i dag,så bli æ så stolt av dæ.. Så har man vel i realiteten ikke noe valg???!!!
Og jeg må innrømme at det var jo litt gøy,og ganske så vanskelig å ha kontroll.. Men som de sier,øvelse gjør mester:)

Så var det kjæresten min da,som er litt tøffere og flinkere enn meg.. Her er det snakk om luft under dekkene... Pg jeg som såvidt snegla meg over!!
De gutta i bakgrunnen var mektig imponert over sykkelen hans,og det var kult at det var en som var litt eldre enn de syntes sykling var like gøy som dem:)

Så sånn går nå helgene våre,er vi ikke i Åre,så må vi en tur på Eberg:)

6 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Her er familien sykling ser jeg. Til og med mamma er med og tar sine stunts - på sin måte og med sin stil selvfølgelig.

De gutta dine er bare så herlige. Har jo sett de "live" og vet hvor glad de er i mamma ;-)

Saltsvannsklemmer fra havgavet.

Marit

MajorogMeg sa...

Dere er en tøff gjeng må jeg si:) Gøy at dere deler en slik interesse. Klart gutten ble stolt av sin mor:)
Nyt kvelden Eva, klem fra meg:)

Ellinor sa...

Tøffa :)

Randi sa...

Blir så søkkanes imponert over dere! Så moro at hele familien deler samme hobby!

Klem til deg

Anne sa...

Ohoi!!! snakke du om familien BIKE har blitt :-))) og heldige du som har fått egen sykkel. Tenker bare på ale spennende små skogsveier og stier du kan sykle på nå, missunnelsesverdig.

Kjempeartig bildet det første der, skjekk den tunga da, så utrolig konsentrert at det er en fryd å se, også sååå liiitteennn å sjø, arti.

Ja, høsten er her, det er kaldt hver morgen, og synes pinadø denne sommeren har flydd jeg gitt, helt utrolig. Så mange planer, men så ekker en ikke over mer enn halvparte av det en har i hodet. Sitt sann, en gjør sågodt en kan.

Kos deg i helga som alenemor, finvær ja, håperbare værgudene holder det de lover. DA blir det nok en liten tur i marka på oss også.

Anneklem

Anonym sa...

Herlig! Og snart er mora like tøff som gutta boys! Det er et herlig område vi har i nabolaget, ikke rart det alltid er unger (og voksne) der borte. Håper helga di blir knall, nå synes jeg snart det er på tide med et treff igjen, forresten. Klem til deg**