torsdag 30. september 2010

Flytende,myke former..

Søndag var jeg på fototur i vakre Ullådalen i Åre... Ungene var igjen i Trondheim,og kjæresten var å sykla,og jeg fikk endelig tid til å rusle alene med kameraet.En deilig følelse:)
Fant ei elv,og satte i gang å eksperimentere litt:)

Det var godt å rusle,og puste inn deilig høstluft..På fjelltoppene lå snøen,med løfte om at snart er vinteren her.Imens nytes slike stunder i dype og lange åndedrag:)

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Herlig bilde Eva....og jeg skjønner du kosa deg godt:) Enn så lenge fpr vi nyte godt høstvær. Men vinteren er nok ikke langt unna, iallefall ikke i fjellet.
Ja, det er godt å "være i gang" igjen. Travelt og intenst!!
Ser fram til freedda:))
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Anonym sa...

Det bildet likte jeg, gitt - annerledes og vakkert. Sikkert bra deilig å rusle en tur alene, ja - man trenger alenetid innimellom. Og når man har med kamera blir det ekstra koselig:) Nå er det helg igjen, håper den blir superduper - været er iallefall på vår side for tiden! Klem til deg**

GundaM sa...

stilig bilde Eva!!!

og ja, deilig med alenetid innimellom. her begynner gutta bli store nå men det er da ett eller annet hele tiden likeval da vet du ;)

god helg med stooor klem fra meg ;)

Anne sa...

Her har du fått virkelig frem sløret i vannet ja Eva, vakkert vakkert. Utrolig fasinerende med vann, uansett det, ung eller voksen.

God da med en liten fihelg bare de to turtelduene, en trenger det innimellom også sjø, helt klart. Godt for alle parter faktisk, så mye kjekkere når en endelig treffes igjen da.

Her har det vært influensatid ja gitt, slitsomt de lux og jeg har holdtr senga nesten en uke gitt, men NÅ ser det da ut som om det begynner å gå i riktig retning her heldigvis. Ikke medisin for meg som er så utålmodig dette nei, men må man så må man.

Ha nå en kjekk helg med gutta dine søta!!

Anneklem, helt fri for virus.