tirsdag 7. september 2010

Aktvitetsdag ved Haukvannet

På søndag skinte solen fra klar himmel her Trondheim,og vi pakka sekken og dro til Haukvannet,hvor det ble arrangert aktivitets dag. Et flott arrangement,og det som var så bra,er at det var tilrettelagt for både de med funksjonshemminger og oss funksjonsfriske:) Så jeg fikk meg en herlig prat med Jon fra Selbu:))) Ei real jabbsaft:)

Vakre Haukvannet:) Jan Borseth satt der oppe og spilte trekkspill,så utrolig koselig:)

Gutta fikk kaste ertepose på blink:) Og de traff...

Tordenskiold Fekteklubb hadde demonstrasjon ved hytta,og eldste prinsen fikk lov til å holde i kården:) Men turte ikke fekte mot mannen,selv om det kribla veldig...

Det var burskyting langs natursti-løypa,og det var stor stas:) Eldste prinsen traff blinken på egen hånd,mens minste prinsen traff midt i blinken med hjelp av han som holdt i buen for ham.. Stor stas:)

Gøy å bare løpe på banen,for alle stier er slettes ikke det,men baner.... OG gutta er bilene som løper/kjører på banene.. Herlig med ungenes fantasti..

Ei flott søndag hadde vi,sammen utrolig mange andre på tur rundt Haukvannet:)

6 kommentarer:

Havfruen sa...

En herlig dag dere har hatt i go`været:) Tenker ungene kosa seg godt:)

Været ja...helt utrolig...ble nesten i det varmeste laget her idag..21 gr, sol og ikke et vindpust..ikke vil jeg sette opp for mye dører heller, stua fylles av fluer...så jeg dåner snart, hehe:) men nyter det:)
Ha en flott kveld, klem fra meg med rød himmel utenfor:)

Min Verden sa...

Gråtassen hadde vært stilig i gull :))) Min lille nevø rygget ut av garasjen første gangen han så vår Gråtass. Han var redd den skulle begynne å kjøre når vi åpnet døra :D Supre bilder hos deg! Du er en heldig mamma, med flotte gutter! Ha en fin kveld/uke. Det er ikke ofte jeg blogger nå - men nå har jeg sluttet å ha dårlig samvittighet. Det får være grenser for denne samvittigheten :)))

Siw Aina sa...

Åh, for en herlig dag du forteller om :)

Jeg digger været vi har nå, helt utrolig. Men vi trenger ei slik uke før høsten kommer for fullt. varme oss opp litt før kulden og vinden kommer. Værgudene har ikke stått trønderne bi denne sommeren...

Anonym sa...

Var det så mye aktiviter, så artig, da! Det var da sånn 'utpåtur'dag på søndag, var det ikke? Dere er iallefall flink til å komme dere ut, heldige unger! Og det blir noe mye mer enn en vanlig skogstur når man hører/ser barnas fantasi. Bare nyt det, Eva - plutselig er ikke skogsturer det kuleste lenger:( Haukvannet er vakkert, dit skal jeg sannelig dra en dag. Og du; tusen takk for koselig kommentar fra deg, jeg er heldig som kjenner deg! Klem**

Anne sa...

Alltid kjekt med samvær, både for barn og voksne det Eva, og når været er som nå, ja da har en nesten ikke tid til å blogge engang.

Som om værgudene har trykt på reversen jo :-)

Godklæm te dæ

Jeanette Jess1 sa...

Så herlig at noen gidder å dra igang slike arrangemang så man kan ta med familien på andre ting enn det man gjør til vanlig.
Det har vært ei nydelig uke her i trøndelag nå, enn om hele høsten kunne vært slik....

Her har jeg en skikkelig slackesøndag, sitter i sofaen med vond hals og redigerer bilder - bare 2000 igjen nå ;)