søndag 21. juni 2009

Gårsdagen..

I går starta dagen med regn og trist vær.Det postitive var at temeraturen var grei!! Så jeg pakka vogn,sykkel og ungene i bila og kjørte til Haukvannet.

DSC_0126.JPG

De fikk vasse litt i en grynn bekk,stor stas:) Og de bildene jeg tok der var de eneste jeg fikk tatt,for det øste ned. Men vi kosa oss alikavel vi:)
DSC_0161.JPG
På ettermiddagen var vi buden på G(e)rill(ja)-party i hagen til et vennepar.. Og snakk om å ha flaks med været! Voksne var kledd i grønt,mens ungen var litt mere sivile i tøyet.

Oppdatering: Jeg har erstattet et par bilder av ungen som lekte seg med lekepistol og lekegevær,for det var tydeligvis provoserende for noen. Og jeg ønsker ikke støte noen.. For meg er det ikke et problem at ungene leker med "våpen",det har jeg gjort selv,og vi er meget bevisst på hvordan de skal oppføre seg når de leker med pistoler og gevær! Men vi er alle forskellige.

DSC_0132.JPG

En riktig god søndag til dere alle,og her begynner sola å titte fram! Det er jaggu på tide at vi ser snurten av den flere dager på rad:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vet ikke helt om jeg hadde lagt ut bilder med tilhørende tekst om barn som leker med våpen, enten de er ekte eller ikke.

Min mann har jobbet i millitæret i en årrekke, og synes det er tragisk at folk lar unger leke med slikt. Hva med å lære barn at våpen faktisk kan drepe?

Men,men..deg om det!

Anonym sa...

Så artig og koselig dere har hatt det! Flaks med været hadde dere også, og nå er det enda bedre! Skal sette mneg i sola jeg nå. Og de anonyme kommentarene bryr vi oss ikke om, ikke sant?! Fiiin søndag! Klem fra Randi**

irina /Alex sa...

Ohh detv første bildet likte jeg godt. men de der de har pistol og våpen....grøss og gru...men jeg har aldri latt mine barn leke eller ha og få pistol eller våpen.

Jammen bra at en snillere person enn deg finnes nesten ikke !!

Og alle er vi forskjellig !! Og det er din blogg !!

ha en flott dag min venn.

Linda sa...

Da gutten min var mindre var jeg bestemt på at han ikke skulle ha noe lekevåpen.
Men hva skjer,jo gutten finner seg pinner ol. som erstatning.
Enden på visa var at jeg ga etter.
Jeg er fremdeles ikke glad i disse leketøene, men tror nok ikke de tar skade av det.
Jeg og maken var å gikk et par runder rundt Haukvannet i dag.
Vi foretrekker marka egentlig , men det ble slik i dag.
Men veldig fint å gå der med vogn eller når barna skal sykle.
Ha en fin uke Eva

Kos deg, for endelig ble det sol på oss!
Klem Linda

Min Verden Hanne sa...

Nå må sola komme ja :) Vi hadde norsk sommervær i går. Dvs. torden, sol, regn, torden... i dag var det strålende! Que sera, sera (det som skjer det skjer), Queen (mange blomster som begynner på Queen) - ja, det var et par Q-tips :D Lykke til igjen. Flotte bilder hos deg (som vanlig). H.

Min Verden Hanne sa...

Jeg la ikke merke til kommentarene hos deg - vel, det krever litt å "go public". Æsj, det blir mye å ta hensyn til gitt. Gjør som du vil Eva! Klemmer

Anne sa...

Først vil jeg si at jeg leker med våpen jeg også, det har du da sett i fotoblogggen min, men skadet???? langt der i fra, hverken jeg eller min sønn som har den store vannkanonen...

Ser bare at dere har hatt det så kost jeg!! Klem fra Anne

Hege sa...

Sola kom tilbake! :)

Og den første anonyme kommentaren var feig... ikke noe å bry seg om. Vil noen si noe - så får de jaggu si hvem de er!

Og du, nå blir det sooool i massevis her tror jeg! :))
Ha en finfin uke!

Mamma Millan sa...

Hej goa du!!! Tack för dina hälsningar!! Hoppas ni med haft en fn helg trots regn!!Söta barnen är...o de har ju ofta skoj även om det är dåligt väder!!!
Kul med grillparty!!

Kram o ha en fin vecka...nu ska jag o strsessan kolla film. "I taket lyser stjärnorna"Den boken var visst kanon.

Nattissss♥