søndag 1. mai 2011

Bare ei uke siden...

Det er bare ei uke siden dette,men det ser ut som det er evigheter siden:)
I påskefjellet i Åre,så var det faktisk snø,og gutta stor koste seg! Mamma´n derimot var litt mere skeptisk,men var da ute på ski et par dager hun også! Men eldstemann på snart 6 kjørte fra meg i påskeslushen...

Min tøffe kjæreste som tøffer seg litt for meg:)

Elstemann som ble ansiktsmalt for førstegang,og samtidig deltok i sitt første slalomrenn:) Stor stas!

Og minstemann har debutert på ski han også,med briller større enn størst! Men for en framgang på både han og størstemann... Mamma´n blir imponert,og vet at det blir hun som blir sinka på både ski og sykkel i årene framover!
Nå er det sykkelsesongen i Åre som står for tur! Min kjære var over i går og sykla,for de har åpnet den ene løypa tradisjonen tro 1 mai helga:)

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Jeg er sååå glad for at vinteren er over, at jeg kan ikke få sagt det! Skulle ønske jeg hadde hatt ungenes iver og glede når den står på som verst:O)
Nyt kvelden og den første mai-uka, klem fra meg;)

Som mine dager er sa...

Artig å se de små gjøre framskritt. Neste vinter er de rene proffene vettu.

Den ene sesongen tar over for den andre. Jeg for min del er ikke i tvil om hvilken sesong som er min favoritt. Det er sykkel, sommer og sol!

Kos deg videre Eva. Klem til deg og gutta dine ;-)

Marit

Anonym sa...

Flinke tøffinger, både liten og stor:) Skulle gjerne kjørt på ski. jeg - snø i fjellet og sommer i byen, hadde vært noe det! Men, nå håper jeg finværet varer lenge, lenge! Ha ei fin uke som kommer - klem til deg**