søndag 28. mars 2010

Påske-forberedelser..

Et lite livstegn fra meg:) Her går dagene unna i rasende fart,og det er godt å kose seg sammen med sine kjære på ettermiddager,kvelder og helger:) Og det rare er at nå har jeg og Mac´en litt mindre dater enn før,men det kommer seg nok!

Her er det påskeforberedelser,og gutta gleder seg til påskeharen kommer på besøk:) Vi har malt påske-egg som gutta har gitt bort i påskegaver.De var stolte som bare det av resultatene:) Og det var ingenting å si på innsats og iver,,,
Like greit å bare ha på seg et forkle,for da er det lettere å vaske bort malinga,som kommer litt overalt:)

Dyp konsentrasjon:)

Hvit maling på hvitt egg,var stor stas for minstemann:) Men fikk etterhvert lurt inn noen farger...

Det er koselig å gjøre slike ting sammen,og det er viktig for meg å skape tradisjoner som gutta kan sette pris på i årene som kommer:)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tradisjoner er viktig ja, Eva - vi har bl.annet juleverksted ennå, og dattera er 20. Men det skal være som det alltid har vært - ungene er helt fast på det, og det gleder mitt lille ♥ Så du gjør så rett i å skape egne tradisjoner, og se som prinsene konsentrerer seg, da! Og all den vakre pynten dere får - har masse vakker kunst her jeg, også - og den blir bare vakrere og vakrere for hvert år. Koselig å "se" deg igjen - kos dere videre der nede! Klem fra meg**

Som mine dager er sa...

Du er alltid så flink med guttene dine - de kunne ikke hatt en bedre mamma. Dedikert og kjærlig som du er. Akkurat DET lyser lang vei her inne hos deg!

Så får vi ta påsken som den kommer, om den tilbringes her eller der, bare man er sammen - som du så riktig påpeker.

Godt å høre livstegn fra deg igjen. Skjønner det har vært travle dager og at dagsrytmen er endret etter at du skiftet jobb. Sånn er det bare.

En god påske ønskes deg og dine, min venn.

Klem Marit

MajorogMeg sa...

Tradisjoner er viktig å få inn ja!! Vurdere selv å bli påskehare for Tobias:)

Tradisjoner er viktig for unger, jeg har jo selv noen å se tilbake på. Herlige bilde av påskepynting, du klarer nok skape tradisjoner for ungene dine:))
Flott kveld ønskes deg, klem fra meg:)

Jeanette Jess1 sa...

Så koselig dere har hatt det ;o)

Det er så kjempekoselig med slike tradisjoner, her har vi ikke gjordt noe i år. Har pusset opp gangen så her har alt av påskeforberedelser forsvunnet, men vi får vel ta det igjen neste år igjen ,o)

Vi skal være litt hjemme og litt på hytta, skal male trappa iløpet av påska,så da er det vel greit å ikke være hjemme mens den tørker i allefall ;o)

Håper dere får en flott påske videre, kos dere masse !!!

liven sa...

Så koselig dere har det her da....og trdisjoner er viktig å skape!!
Ha en riktig fin påske og kos deg masse :o9

Tante Mimmi sa...

Heldiggrisar! Sjå kor dei kosar seg!!! Noko å ta med seg dette! Eg har tatt vare på egg frå dei siste åra og det er på eit vis grenser for kor mange egg ein kan ha! Trur eg har 18 X 2 no...så me må nok venete på nokre uhell før me set i gang att;) Men..no hadde dei sett noko sjokkolade egg på påskemorgon..så det blir vel det neste!
Mindre blogging her i gården også...slik er det og godt er det! Eit liv utanom datamaskina er jo bra!;) God påske!!!

Arya sa...

Så koselig dere har det, da! Vi malte i dag, vi også - noe som får meg til å tenke på at jeg ikke har sett på bildene enda! Hvor har hodet mitt vært i kveld?!?!

Ha en fin påske, min venn!

KKannDesign sa...

..heisann - flotte "påske-gutter"!!

KlemKKann

Ida sa...

Kreative og flinke. :))

GOD PÅSKE!

☆ SessanOchPrinsessan.Com sa...

Riktigt GLAD PÅSK till hela fina familjen ♡

Vilka fina påsk pysslare du har ;)


STOR KRAM